Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 730
  • 915
  •   1
Отговори
# 435
ИВ

Много спойлери се оказаха неверни напоследък. Току виж и този за победителят да е такъв. Имам малко повече надежда, че може би Калин е истинският победител. 😊💙

От сигурен източник, който не ни е подвеждал знаем, че победителя не е Калин.. Вече дали е Миро не се знае, но най-вероятно е той

# 436
ИВ

Много спойлери се оказаха неверни напоследък. Току виж и този за победителят да е такъв. Имам малко повече надежда, че може би Калин е истинският победител. 😊💙

От сигурен източник, който не ни е подвеждал знаем, че победителя не е Калин.. Вече дали е Миро не се знае, но най-вероятно е той
Е всеки греши рано или късно. Няма безгрешни хора. На това се надяваме все още. 😆

# 437
Аз също не мога да повярвам, че не е Калин. Спрях да гледам от яд. Ако се окаже Калин, ще се върна да изгледам целия сезон,!

# 438
ИВ
Аз избирам да вярвам, че това е лоша шега, просто една лъжа, замазване на очите, ако щеш. Предпочитам не Калин, ами Ръждавичка, Алекс, Траян, Чикагото, Дино дори. Който и да е друг. Докато не го видя с очите си н.е. в.я.р.в.а.м.

# 439
Аз също не мога да повярвам, че не е Калин. Спрях да гледам от яд. Ако се окаже Калин, ще се върна да изгледам целия сезон,!
Добре правиш. Уморен, демотивиран Калин, без искра в очите, гладен и скапан води тъпи, скапани битки. Мъка си е за гледане.

# 440
Не знам защо не ви е ясно вече, няма нужда да се пише. Всичко е решено отдавна, Мирослав печели.

# 441
И така спойлера за тази седмица отече , което значи , че не може да се вярва на нищо тази година и според мене не случайно Пекин е била в Нова тв тези дни може би си е снимала подкаста след игрите
И кой е този спойлер за тази седмица, който отекъл, че не ми стана ясно?! 👀

# 442
И така спойлера за тази седмица отече , което значи , че не може да се вярва на нищо тази година и според мене не случайно Пекин е била в Нова тв тези дни може би си е снимала подкаста след игрите
И кой е този спойлер за тази седмица, който отекъл, че не ми стана ясно?! 👀
За Деси мисля

# 443
ИВ
Това са пълни глупости... като с телефона, с който Томи си поръчвал храна от Glovo.
За Деси беше пуснат реален спойлер.

# 444
Някой знае ли по колко битки се играят в един и същи ден? Някъде бях чела , че понякога има две битки в 1 ден

# 445
ИВ
Това са пълни глупости... като с телефона, с който Томи си поръчвал храна от Glovo.
ИВ
Честно казано не знам .Не помня кой какво каза.Вече кое е реално,а само че фикуса е победител😂
А какво е пуснат друго за Деси?

# 446
ИВ
ИВ
Честно казано не знам .Не помня кой какво каза.Вече кое е реално,а само че фикуса е победител😂
Че е в топ 10.
Не се подхлъзвайте по разни, които имат "пионерско поръчение" (по-младите няма да ме разберат 🤪) да ви мажат ските!

# 447
ИВ
ИВ
Че е в топ 10.
Не се подхлъзвайте по разни, които имат "пионерско поръчение" (по-младите няма да ме разберат 🤪) да ви мажат ските!
А Ръждавичка до къде стига

# 448
ИВ
Е, за нея съм писала толкова пъти, че даже и снимка от записките си приложих. 😁
Активизира се в ИГ на 17.08. Сапунджиева към 21.08. Николета на 24.08. Ръждавичка например последва Ивайло преди Деси.

# 449
ИВ
Да, бях го прочела това, но някой написа, че днес там било 16-ти, затова се обърках.

Общи условия

Активация на акаунт