Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 759
  • 915
  •   1
Отговори
# 450
Добре някой има ли идея кога се падат тези дати,които Биляна е споменала?

# 451
И така спойлера за тази седмица отече , което значи , че не може да се вярва на нищо тази година и според мене не случайно Пекин е била в Нова тв тези дни може би си е снимала подкаста след игрите
Няколко пъти писах, да четете Биляна, но вие четете ФБ. За Сапунджиева беше рано още тази седмица.

# 452
ИВ

Но ако днес беше 16.08, а Ръждавичка действително се е активизирала на 17.08, значи тя най-вероятно отпада след контузия на териториалната или на елиминационна капитанска? Ако двете битки са снимани в един и същ ден, разбира се.

# 453
Вие така и за Алекса, Рълев и Мартин не вярвахте 3 месеца. И ви се искаше да е друго.
Еми и тази година не е друго.
Пак лошите печелят, тва е положението.Grinning

Битките вторник и сряда са в един ден и цикъла в тази фаза е 4 дни.

# 454
ИВ
Милите ми се съфорумци, и в живота ли сте толкова наивни Simple Smile Хващате се като удавник за сламка, че ще е Калин, че човек, който е доказан категорично спойлерист може да греши. Не знам защо просто не почнете да се подготвяте психически. Нашето момче е моралният победител и ще осребри участието си. Ще има една камара желаещи да се запишат за катерене,  да го наемат, да го канят в реклами. За Мартин беше същото, за Алекса, даже Ковид като сложи снимката имаше невярвящи.

Утре сигурно отпада Пекин, а дано! На капитанската Ръждавичка.  В петък Сапунджиева.

# 455
ИВ
Милите ми се съфорумци, и в живота ли сте толкова наивни Simple Smile Хващате се като удавник за сламка, че ще е Калин, че човек, който е доказан категорично спойлерист може да греши. Не знам защо просто не почнете да се подготвяте психически. Нашето момче е моралният победител и ще осребри участието си. Ще има една камара желаещи да се запишат за катерене,  да го наемат, да го канят в реклами. За Мартин беше същото, за Алекса, даже Ковид като сложи снимката имаше невярвящи.

Утре сигурно отпада Пекин, а дано! На капитанската Ръждавичка.  В петък Сапунджиева.

Ръждавица срещу Калин ?

# 456
ИВ
Днес няма да отпадне Пекин 😉

# 457
ИВ
Днес няма да отпадне Пекин 😉
Рада тогава?

# 458
  • Другата България
ИВ

Скрит текст:
Blush Не е до наивност.
Аз ги разбирам, въпреки, че не гледам сезона. Същата бях в първи сезон с Юлиян, после и с Момчил, с Фифо не толкова. Но специално за Юлиян още ми горчи.
Иначе, адмирации за точните разсъждения - болднатия текст. Неведнъж съм го казвала - публиката помни вторите, а те ако са наистина любимци, и знаят как, намират начин да осребрят второто място много по-добре от един чек. Пример - Фифо. Откакто стана баща намали рекламите и участията, но който го следва в социалните мрежи вероятно знае, че графикът му с години беше запълнен от всякакви участия, разнородни по вид и естество. Момчил съвсем целенасочено отказва, поради негови си причини, разбираемо. Blush За мен поне.

И за да не е спам отново - при положение, че имате /вече/ най-големия спойлер от Гала /много се смях с аматьорщината на НОВА/, то не виждам причина да не ѝ вярвате. Blush

# 459
ИВ

Скрит текст:
Blush Не е до наивност.
Аз ги разбирам, въпреки, че не гледам сезона. Същата бях в първи сезон с Юлиян, после и с Момчил, с Фифо не толкова. Но специално за Юлиян още ми горчи.
Иначе, адмирации за точните разсъждения - болднатия текст. Неведнъж съм го казвала - публиката помни вторите, а те ако са наистина любимци, и знаят как, намират начин да осребрят второто място много по-добре от един чек. Пример - Фифо. Откакто стана баща намали рекламите и участията, но който го следва в социалните мрежи вероятно знае, че графикът му с години беше запълнен от всякакви участия, разнородни по вид и естество. Момчил съвсем целенасочено отказва, поради негови си причини, разбираемо. Blush За мен поне.

И за да не е спам отново - при положение, че имате /вече/ най-големия спойлер от Гала /много се смях с аматьорщината на НОВА/, то не виждам причина да не ѝ вярвате. Blush
Мери благодаря .😁
Като се замисля ти беше една от най-големите фенки на игрите.Защо така реши да прекратиш гледането ?

# 460
ИВ

Скрит текст:
Blush Не е до наивност.

Аз предпочитам Радостина да отпадне. Пък и не мисля, че ходенето на Пекин в телевизията е сигурен спойлер, защото жената може да има други ангажименти по-нататък и да е дошла предварително да запише каста.

# 461
ИВ
Мери, като видя коментар от теб и се успокоявам автоматично, без значение от съдържанието. Joy
Благодаря за потвърждението! Heart
Какъв разврат на събитията се получава, а ние бяхме отписали Радостина. Явно другата седмица наистина тя ще е звездата. Grinning

# 462
  • Другата България
Бях.
След първи сезон обаче и гаврата с Юлиян, а и с Веско тотално се отвратих и им ударих хикса за два сезона.
После се реших на четвърти, и изобщо не съжалявам - страхотен сезон, ще се помни въпреки победителя.
Заради него изгледах и пети, за което също не съжалявам, но в него пък ....как да го кажа по-меко....лошото отношение беше към Момчил - един от най-интелигентните участници, участвали в този формат. Което пак ме върна в началото, и сега нови два сезона почивам. Blush
Въпреки, че доста от нещата не са така, както изглеждат, манипулациите на продукцията не са чак такива, каквито се предполагат, дори на места изобщо няма тяхна намеса, случки и събития се случват по естествен начин, победи и загуби, възходи и падения, но предубедения зрител няма как да го убедиш в нещо, което не е вярно. Наистина не е вярно. Ето темата е доказателство - писа се, че Калин не е победител, но има хора, които до последно няма да вярват, защото ...така. Или защото просто много го харесват и им се иска да е така. Blush

# 463
Здравейте!!!
Попаднах на следната снимка в тик ток Simple Smile

# 464
ИВ
Мери, като видя коментар от теб и се успокоявам автоматично, без значение от съдържанието. Joy
Благодаря за потвърждението! Heart
Какъв разврат на събитията се получава, а ние бяхме отписали Радостина. Явно другата седмица наистина тя ще е звездата. Grinning

Значи отпада Пекин? Кой отстранява Ръждавичка тогава?

Общи условия

Активация на акаунт