Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 643
  • 915
  •   1
Отговори
# 555
ИВ
Значи да обобщим.  Имаме:
1.Миро
2.Калин
3.Алекс
4.Чикаго
5.жена( Николета) ?
6.
7.
8.
9.жена
10.жена(Сапунджиева)?
И  последната останала жена, Дино и Траян си разделят местата от 6 до 8?
Те сега нали останаха десет.
След този ден играят териториална +капитанска.
Означава, че излиза N 10. Дали е Ръждавичка, ще разберем. Видяхте ли от промото кой е капитан при сините?
Тогава остава за Сапунджиева N 9, а защо не и N 8. Нали Мери беше писала, че в осмицата има 2 жени или бъркам?

# 556
ИВ

Е стига, тук вече имам чувството, че с тези "спойлери" някой хора яко тролват вече... Laughing

Нов спойлер: Всъщност Павката печели, обръща на пъзел накрая Алекс, Ралица е трета

# 557
Според мен в понеделник капитан е бил Траян и след пленяването му, капитан става Ръждивичка, и ако отпада ,според активността в социалките, то отпада във вторник на капитанската.

# 558
ИВ
Някой друг освен мен разбра ли от промото снощи, че Мартин печели кастинг битката? Точно когато Павел казва "Край битката приключи" се чува Мартин как извиква така както извика и миналата година на финала преди да среже въжето на флага си. Затова и не гледах днес епизода, но от фейсбук видях, че той е спечелил.
И за да не е спам - най-вероятно Ръждавичка пада на капитанската от Радостина във вторник и в петък Сапунджиева си тръгва и най-вероятно ще играе срещу Траян/Калин.

# 559
ИВ
Ами не, въобще не съм се вслушвала в промото (не ми беше важно), защото потребителката, която ни информира кога ще покажат отстраняването на Томи, беше писала и че Мартин печели. Само тайминга обърка. Wink

# 560
  • София / Пловдив
ИВ
Понеже за Траян няма никакво достоверно инфо кога отпада, единствената ми надежда след включването на Мери за Калин е, че все пак Траян, а не Фикуса печели. Както се казва, надеждата умира последна...

И тая фризьорка да вземе да размисли и да разговори гаджето, че да се върнем към добрите стари години на яките спойлери от козметички и сие 😁

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 00:42 от bim_bam

# 561
ИВ
И тая фризьорка да вземе да размисли и да разговори гаджето, че да се върнем към добрите стари години на яките спойлери от козметички и сие 😁
След един час обработка от моя страна се съгласи да го пита. Но понеже следващият ми час е чак след месец, ще трябва да я потърся допълнително за информация! Ще ви държа в течение хахаха

# 562
Моята приятелка от Сливен се познава с Траян и каза,че е свястно и добро момче.
С гаджето/жена му от години са заедно и били тихи и скромни в компания с приятели.

Много му симпатизирам на Траян и жалко ако спойлерите ви се окажат правилни и не го видим дори в топ 5.

# 563
Подозирам, че парите ще са много, много важни при оформянето на топ 5 и после на топ 3.

# 564
ИВ
Траян беше активен на 25.08. (ден преди финала).
Дино според мене отпада преди Траян.
Радостина я поизпуснах, но се активизира преди Николета.

# 565
ИВ
Като нищо, особено за финалистите са организирали някой да им действа от профилите за заблуда. Продукцията очевидно е понаучила това-онова за спойлерите Wink И аз продължавам да се надявам, че поне Траян може да спечели и че Ръждавичка стига по-далеч, а не отпада от....Радостина!

# 566
ИВ

Никога не съм се надявала така някой спойлер да е грешен. Даже Алексата приех по-бързо. От изтичането на името на Миро обаче, направо ми иде да си счупя телевизора. Май само като чух вота при сезон 1 се ядосах така, ама то бе моментно.

Аз финала няма да го гледам.

# 567
  • София
Морунов каза в Чакалкаст, че може би победителят няма да му хареса. Те се виждат и познават с участниците от различните сезони, подозирам, че има информация и той кой ще е победителят.

# 568
Знаех си ,че ще плени Траян.Сега си мисля ,че той ще е победителят.Много ще се радвам да е така.За него няма информация кога отпада и от кого.Така че нищо чудно да е той.

# 569
ИВ
Хора четете малко.Толкова теми изписани с хора които дават правилни спойлери , и още пишете глупости.Победител е фикуса Мирослав с финалисти Калин ,Алекс и Чикагото в този ред мисля беше казано .Колкото по- бързо го приемете толкова по -добре ,и  остава само да се любуваме спокойно на красивите  сини очи на Калинката .😄 ,или на Траян ако сте му фенове😌
Траян кой знае на кое място завършва.В топ 8 със сигурност ,но къде точно ще видим .Говорим за след 5 място.

Общи условия

Активация на акаунт