Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 24 050
  • 166
  •   25
Отговори
# 150
ИВ

Гарганела трябва да е 10-та седмица.
Благодаря, въпреки че не питах аз! Но вече лесно ще ме познавате по аватарчето! Smiley

# 151
Адриело,
За Ивайло спор няма. Той, ако стигаше до финалите имаше реален шанс за победа. Много силен играч. Но китайката явно му вижда сметката.

# 152
Еми след тая седмица жълтите вече няма да гледат изолатор .
Те сигурно ще върнат стопанство според мен ще са си абонирани за там .Предвид че Сапунката трябва да качи 10 кг .

# 153
ИВ
Калин работи на фриленс за приятел. Там е споделил, че е на финал, но нищо повече не е казал.
Не знам до колко е споилер, но споделям.
Той обаче Калинката ще излезе много приказлив иначе какво означава фриленс ?

# 154
ИВ
Калин работи на фриленс за приятел. Там е споделил, че е на финал, но нищо повече не е казал.

Изпълняваш задачи и различни проекти на клиенти без да си на постоянен трудов дговор. Определяш си работното време и клиенти сам.
Абе на кратко на свободна практика си.

# 155
ИВ

Изпълняваш задачи и различни проекти на клиенти без да си на постоянен трудов дговор. Определяш си работното време и клиенти сам.
Абе на кратко на свободна практика си.
А да, верно той правеше 3д анимация ,проекти и такива ясно. Еми ,звучи ми ,като доста приятна професия .

# 156
  • София / Пловдив
ИВ:
Утре на капитанската според мен бие Пекин-а. На финалния кадър от анонсиращото видео, когато Павката казва "Крааай, битката приключи", се виждат ясно отпуснатите ръце на Ръждавичка, а от сянката на Пекин в ляво, ръцете са победоносно размахани, т.е.тя печели. Разбира се, ако не са монтирали различно картина и звук, което не ми се вярва да са се сетили от продукцията. Не за първи път се дънят сами със спойлери в "следващия епизод".

# 157
Тази седмица се пада Иво срещу Калин — реално е очаквано, но не знам… Нещо не ми се вярва, за тия четири дни как ще успеят да се сближат, при положение че и Миро го прикотва, и Пекин. Аз си мислех, че ще се сближат в резиденцията — в една стая, да си говорят и т.н. Иначе не знам… вярно е, че там хората се възприемат по съвсем различен начин, ама пак не знам. Ще видим де следващите епизоди ще покажат.

# 158
ИВ

Скрииншотите не са много добре,защото всичко се случва за части от секундата.
Но това което виждам е,че на Калин му остават две двойки,а Алекс е с краката на напред,т.е тръгва за нова обиколка.
Почти сигурно Калин и Пекин печелят.
От рано започват да му изцеждат силите на Калин.

# 159
Тази седмица се пада Иво срещу Калин — реално е очаквано, но не знам… Нещо не ми се вярва, за тия четири дни как ще успеят да се сближат, при положение че и Миро го прикотва, и Пекин. Аз си мислех, че ще се сближат в резиденцията — в една стая, да си говорят и т.н. Иначе не знам… вярно е, че там хората се възприемат по съвсем различен начин, ама пак не знам. Ще видим де следващите епизоди ще покажат.
А откъде дойде това, че толкова много са се сближили с Ивайло?

# 160
А откъде дойде това, че толкова много са се сближили с Ивайло?
Беше писано още в първата тема за спойлери тази година. Отделно и в главната тема го споменаха. Един познат, който е запознат със спойлерите, също ми каза, че Калин и Ивайло стават страшни приятели.
Освен това, в Instagram Ивайло следва и братът на Калин — и е единственият, който го следва от участниците тази година, следователно ,това ,че чак се запознал с брат му значи, че си стават близки.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 00:13 от Mane007

# 161
  • Някъде там...
Помня, че познат или приятел на Ивайло беше споделил първо, че участва, а после, на 13.08 писа, че се е активизирал на 12 вечерта. И че е отпаднал от най-близкия си в племето, Калин. Три жени ги били пратили на номинация. Миро не беше споменат, по памет.

# 162
ИВ
Спомена се, че Ръждавичка не стига топ 8, но не се казва как отпада. Няма как да е номинирана, така че според мен следващата седмица отново ще е капитан и ще отпадне от Пекин. Независимо коя от двете печели утре, Ръждавичка или ще си повярва, или ще иска реванш. Пък и то утре няма да е истински двубой на трасе между двете.

# 163
Помня, че познат или приятел на Ивайло беше споделил първо, че участва, а после, на 13.08 писа, че се е активизирал на 12 вечерта. И че е отпаднал от най-близкия си в племето, Калин. Три жени ги били пратили на номинация. Миро не беше споменат, по памет.

Aз ви го бях казала. Ивайло е мой приятел.

# 164
Ергенско:
Момичета, моля ви, кажете ми, някой знае ли, Киара ли, Китара ли каква е там, кога ще си ходи този борсук?

Общи условия

Активация на акаунт