Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 575
  • 915
  •   1
Отговори
# 315
  • София
ИВ

Николета така е хлътнала по Калинчо, че ако й се усмихне два пъти, ще прави каквото той каже. Ама той едва ли ще играе тази карта

Хахах, мислиш ли? Между другото, сега се замислям, продукцията се уби да му вкарва жени в леглото, а то детето упорито отказва да развие тази линия. Не слуша, айде при жълтите за наказание Grinning

# 316
ИВ
Ралица в каста с Ваня и Павел каза че снимката не е реална,че финала се е снимал не на плаж  ,а на някакво  др място каза но не запомних че не ми се слушаше и не обърнах внимание😂
Който е гледал каста им може да сподели нещо повече интересно освен ще зрителите  които споделят негативно мнение са идиоти 😁
Коя минута
В началото беше😂Аз до там и стигнах.За повече нямах желание 😄

# 317
  • София
Мая в Надкаст каза, че Бачорски е бил най-близък с Венци и Петканов и че накрая вече, когато Петканов е знаел, че Бачорски е предател директно го е молел да остави до края Глория, за да изкарат максимално време заедно там по любовна линия, така че като нищо може да я остави праведна и да вземе като предател Венци.

# 318
  • Stockholm
Мая в Надкаст каза, че Бачорски е бил най-близък с Венци и Петканов и че накрая вече, когато Петканов е знаел, че Бачорски е предател директно го е молел да остави до края Глория, за да изкарат максимално време заедно там по любовна линия, така че като нищо може да я остави праведна и да вземе като предател Венци.

И точно така ще стане. Най-тъпият сценарий - Венците  победител Angry

# 319
Според правилата и един предател да остане, той е победителят, нали. Тогава на масата , като гласуват отпадането на един, винаги ще има един предател

# 320
От всички, най не искам Венци да спечели!
И после Петканов, и двамата нищо не допринесоха за играта, скучни и глуповати....

# 321
ИВ

В подкаста Ралица каза, че финалът е сниман на Мад Макс арена, а спойлерната снимка е от плажа.

# 322
ИВ

В подкаста Ралица каза, че финалът е сниман на Мад Макс арена, а спойлерната снимка е от плажа.
Тук се коментираше, че Миро е победител, доста преди да се появи т.нар. спойлерна снимка. Тя даже беше приета от всички на майтап. Не виждам защо и се придава такова голямо значение. Ясно, че е фалшива.

# 323
Трейтърс
От всички, най не искам Венци да спечели!
И после Петканов, и двамата нищо не допринесоха за играта, скучни и глуповати....
Венци със сигурност е сред победителите, двама човека се поизпуснаха, единият беше Жоро.
Аз обаче си мислех, че побеждава като Праведен заради радостта на Мира как "накрая печелело доброто".

# 324
  • España
Трейтърс

В подкаста на Ева Веселинова  с Коджабашев той каза , че вече е снимал “Маските падат “ с Деси Стоянова и вариантите са 2:
1. Не стига до финала  Жорката , а по един или друг начин излиза от играта още на следващия епизод
Освен ако:
2. Всички епизоди на “Маските падат “ са предварително заснети , но не ми се вярва …

# 325
  • София
Трейтърс

В Надкаста с Анна Мария, тя каза, че Мая е единственият участник този сезон, който знаел какво е да си от двете страни (предател и праведен).
Чудя се дали избрания предател не е изгонен още на следващата маса?

# 326
ИВ
Вече от две места ми потвърдиха, че Миро е победител. Затова срях да гледам. 😔

# 327
ИВ
Вече от две места ми потвърдиха, че Миро е победител. Затова срях да гледам. 😔
Ралица днес потвърди че финала е на медмакс арената , която е единствената арена според мед на която Мира има шанс да бие Калин .Продукцията видя че Калин няма техника на бутането на куб и вероятно ще го сложат за да го бавят на финала.

# 328
Някъде прочетох,че Мирослав  бие Калин на изомерия. Не знам колко е вярно

# 329
ИВ
Някъде прочетох,че Мирослав  бие Калин на изомерия. Не знам колко е вярно
Това ми звучи точно толкова вярно, колкото безумицата, че Томи си поръчал по телефона храна от Glovo. 🤣 Още се смея на тази глупост.
Как си представяш тежката финална битка да е... изометрия?! 🙄

Общи условия

Активация на акаунт