Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 681
  • 915
  •   2
Отговори
# 390
ИВ

Здравейте! Не съм редовна в писането, но чета постоянно и всичко за игрите във форума. Вижте на какъв коментар попаднах във Фб преди малко:

По-нагоре в коментарите същия човек беше писал, че Калин печели. След това е този коментар…
С това пазене и бутане на Миро, не го вярвам. Мери Ан, която миналата година даваше най-сигурните спойлери тук, писа, че Калин не печели.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 01:24 от KatyaS

# 391
Къде е златото - Въпрос.

Люси ще се задържи ли дълго? Защото в това предаване ми допада много повече, от колкото в нейния сезон на Ергенът. Някак по-добре се вписва  тук.

# 392
  • София
ИВ
С тези нови пуликации за Калин-победител само се опитват да задържат гледащите.
Отдавна се написа тук, че Калин не е победител.

# 393
  • София
След като някой тук припомни, че за предния сезон първи спойлер беше за победител Добрин, а това не се случи, все пак в мен се прокрадва някаква надежда, че няма да е Мирослав. А дано, ама надали..

# 394
  • BG-DE
ИВ
Току-що в "На кафе" гост беше Ивайло, не каза нещо интересно, но като свърши интервюто миг преди да включат рекламния блок не бяха изключили звука и се чу как Гала му каза "Вчера видях Пекин тук в телевизията". Странно, не отиват ли да записват малко преди да дадат отпадането им 🤔

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:58 от Menerva

# 395
ИВ
Току-що в "На кафе" гост беше Ивайло, не каза нещо интересно, но като свърши интервюто миг преди да включат рекламния блок не бяха изключили звука и се чу как Гала му каза "Вчера видях Пекин тук в телевизията". Странно, не отиват ли да записват малко преди да дадат отпадането им 🤔

Това си помислих и аз чух какво каза Гала ( това си беше чист тв гаф когато водещите си мислят , че вече са с изключени микрофони , но апаратната се забавят да ги изключат ) , и си мисля , че е била да снима подкаста си след отпадането , но ако е вярен спойлери , че отпада веднага след обединението в едно племе е рано да го снима тази седмица , дали няма да е двойна елиминация тази седмица и да отпаднат двама.

# 396
ИВ
"На кафе" са едни от най-добрите спойлеристи. Доказали са се като такива през годините. 🤪🤣🤣🤣

# 397
ИВ
"На кафе" са едни от най-добрите спойлеристи. Доказали са се като такива през годините. 🤪🤣🤣🤣
Предлагам следващия спойлер да издадат дали мушкатото е спечелил 😂

# 398
  • пустинята Гоби
Какво са записвали в Нова, подкаста ли?

# 399
То не се знае какво е записвала Пекин в Телевизията.
И Ивайло днес беше в Нова, ама отдавна го изгониха от Игрите...

# 400

Скрит текст:
Моля Ви се, още помня оная простакеса Банда Банда как изпляска в предаването, че тайната на Джон Сноу е вече разгадана, след като аз дори във Фейсбук не влизах, за да не си спойлна вечерния епизод...

То реално ако днес отпаднат двама, обединението май е близо. Тъй че напълно е възможно Глигана да отпада скоро и да са записвали подкаста сега.

# 401
ИВ
Отпадналите нали ги дават в сутрешния блок през уикенда, Събуди се, мисля беше. Може това да са снимали Thinking

# 402
Пекин е била да записва подкаста в Нова. Защото серията с нея ще е налична за гледане след епизода в петък. Главата на Ламята е обезглавена от мъж.

# 403
Пекин е била да записва подкаста в Нова. Защото серията с нея ще е налична за гледане след петъчния епизод на игрите. Главата на Ламята е обезглавена от мъж.
Е, банкет ще дам! Залагам на Чикагото за екзекутор.

#сезонанаКалин#!

# 404
ИВ
Да не е била придружител на някого просто? Ако отпада тя, значи се променя визията за топ 8, а досега имаше известна сигурност за хората, които влизат в него. Възможно ли е вместо Пекин в 8-цата, да видим Радостина? Някъде четох, че Ръждавичка отпада от Радостина (не гарантирам за достоверност). Звучи невероятно, но ние не можем и не искаме да повярваме, че Калин пада от Мирослав. Всичко може да се очаква в сезона, в който всичко е различно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт