Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 730
  • 915
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде там...
Е те,ако решат и Коеджикова може да бие Калин Joy
Не знам на каква игра Simple Smile
Израждане на крава вероятно...

# 421
  • София
Е те,ако решат и Коеджикова може да бие Калин Joy
Като нищо... Joy

# 422
ИВ
Радостина не отпадаше ли преди обединението?
ИВ
Така си мислехме до днес. Едно изказване на Гала обаче ни хвърли в тъча: ,,видях Пекин в телевизията". След това друг потребител каза, че Пекин е била там да заснемат нейния епизод в подкаста, който да излъчат след епизода в петък. Затова започнах да разсъждавам в тази посока, но са мои предположения, а не спойлери.
Ако модераторите преценят, нека изтрият коментарите ми. Съгласна съм, че хипотезите (моите) са в повече хах.

# 423
ИВ

Дали няма да е двойна елиминация? Във фейса попаднах на коментар, че Чикагото бие в първата игра и отпада Сапунджиева и след това се изправят Алекс срещу Пекин и Пекин е аут. Ако това се случи утре ще е национален празнин🤣

# 424
Сините трябва да загубят … при всичко което се случи Алекс ще им реши пъзела ?!

# 425
И така спойлера за тази седмица отече , което значи , че не може да се вярва на нищо тази година и според мене не случайно Пекин е била в Нова тв тези дни може би си е снимала подкаста след игрите

# 426
Тези измислени спойлери ми дават надежда, че и тоя Миро може да не е победителя. А дано

# 427
  • Някъде там...
Тези измислени спойлери ми дават надежда, че и тоя Миро може да не е победителя. А дано
Или бъркат Миро с Траян. Joy

# 428
Или бъркат Миро с Траян. Joy

Това ще е от трън та на глог. Ужас Simple Smile

# 429
Е чак пък.  Траян е доста по-приемлив вариант

# 430

Ама надали.

# 431
ИВ. ☝️

Ни Траян , ни Миро .... Двама са моите победители този сезон и те са Чикаго и Калин. Пичове , веселяги, гледат си играта и коооалиции не ги бъркат. Алекс също много израстна от отказ на капитанската до лидер. 👍👍👍

Ноо... Спойлера утече в канала. Най вероятно Пекина си заминава утре , или Радостина, но да видим де.

Да не се окаже обаче че Симоната, която се покри на битката днес , стига до осмицата?

# 432
  • София
ИВ

Или да се забрани номинирането на жени до края на формата, най-добре.
И на Мирослава в това число Stuck Out Tongue Winking Eye

# 433
ИВ
На Пекин най-вероятно са ѝ свили сармите от продукцията или е прозряла истината в думите на Алекс, че заради нея се е стигнало дотук, затова ще се остави да бъде победена утре. Така ще защити и позицията си, че пази жените. Ще пооправи много малко имиджа, но дотам Satisfied. Няма да се забравят действията ѝ. Наигра се.

# 434
  • гр. Шумен
ИВ

Много спойлери се оказаха неверни напоследък. Току виж и този за победителят да е такъв. Имам малко повече надежда, че може би Калин е истинският победител. 😊💙

Общи условия

Активация на акаунт