Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 717
  • 915
  •   1
Отговори
# 480
Ръждавичка трябва да отпадне следващата , седмица въпросът е как ?

# 481
  • BG-DE
Следваща седмица сигурно поне двама трябва да отпаднат след като финалът ще се излъчи на 05.12. т.е. има две седмици до края на формата.

# 482
А Николета нали имаше някакви саби, използва ли ги вече?

# 483
  • BG-DE
Не, още не ги е ползвала.

# 484
Не мога да си представя как Пекин ще отпадне от Николета или Рада?
Да не би умишлено да се е предала, че Алекс доста я смачка психически...

# 485

Вчера ми попадна този пост на Пекин в Инстаграм и се зачудих, защо се е издокарала като черната вдовица, защото сготвя някого или защото отпада?

# 486
Ергенът

Някой , ако знае да пише в спойлерната тема, дали Нети ще прави завой към Тихомир.
Присъединявам се към този апел

Явно да, защото
- това е "третата сюжетна линия", за която Туджаров говори в един от Надкастите, т.е. не приключва за 2-3 епизода. Първата е Емили, втората Краси-Шермин-Киара и сега почва третата като на него на терен са му се видели еднакво дълги и трите. А че точно тази, а не някоя друга, е сюжетната линия номер 3, имахме подсказка в подкаст на Анна-Мария с Християна от С3.
- от едната редакторка (Елена Сергова от С2) знаем, че е имало един участник, който е плакал на синхрони и тя е отишла да го прегърне, пък после е станал продуцентски скандал защо не е извадила повече информация от него, а е проявила човечност. По метода на изключването стигам до това, че е Орлин - за повечето от началните герои, които стават близки с редакторите, знаем, че напускат с "щастлив" край, едва ли Елена ще ходи да прегръща Красимир примерно...

Т.е. не знаем кой е окончателният избор на Натали, но със сигурност не казва директно "аз съм си с Орлин" и да продължава с него, без да обръща внимание на Тихомир.
За довечера съм направо сигурна, че Тихомир ще връчва преди Орлин.

# 487
Жалко за Орли, ето как един добър и чувствителен човек си пати. С тези нападки за женчо и т.н. Виктор успя да развали отношението на Нети към него.

# 488
Ергенът

А знае ли се кой отпада довечера? Ако е писано и съм пропуснала, се извинявам.

# 489
Скрит текст:
Вчера ми попадна този пост на Пекин в Инстаграм и се зачудих, защо се е издокарала като черната вдовица, защото сготвя някого или защото отпада?
Защото е с черна душа.

# 490
  • пустинята Гоби
ИВ

Пекин отпадала довечера и според запознат мой приятел. По принцип наистина се пази тайна за такива неща, така че на 99% вярвам.

# 491
Скрит текст:

Мен ми е по-странно защо Калинката я е харесал... Smile Явно навън нещата са доста по-различни или той си е добряга.

# 492
Той само с Томиойл не се следва
Скрит текст:

Мен ми е по-странно защо Калинката я е харесал... Smile Явно навън нещата са доста по-различни или той си е добряга.

# 493
Калин си е възвисена душа- защо да не следва Пекин. Каза и дори, че би я защитил, но и обърна внимание, че не е права. Аз такава зрелост в далеч по-възрастни хора не съм виждала. Чак ме е страх като толкова харесвам това младо момче да не ме полее отнякъде студен душ с "някакво разобличение". Сетих се духовно на кого го оприличавам Калин, да ме прости Господ- на възкръснал Дядо Добри.

# 494
  • Дубай
ИВ

Калин е над нещата, но Алекс например едва ли би последвал Пекин, както и тя него...

Общи условия

Активация на акаунт