🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 630
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 705
Вики ме отчайва!
Напук кани Орлин, а няма буквално нищо към него!
Абсурд Орлин да и даде роза...🥲

Нати, не се хващай с Тишо, защото и той не знае за кво е вътре!

# 706
Някой , ако знае да пише в спойлерната тема, дали Нети ще прави завой към Тихомир.
Присъединявам се към този апел

# 707
Тихомир е по-мазен и от баничка от Софийска баница. С тая пъпка, херпес и ехидното поведение ми е крайно неприятен. Заслужава си Виктория😛😛
ПС. С него имаме общи познати, ще взема да разпитам дали е такъв противняк и в реалния живот.

# 708
Това новото момиче беше със заявка за интелект и класа, ама като ги видях двете с Виктория как клюкарят на диванчето - мне

# 709
Много ме дразнят момичета, които все са в шок и много изненадани. О уаууу, тя била изненадана. Стига бе.
Неискрена, лигава, преиграваща
+1 За мен от ден първи ми е отвратително това лигаво момиче. Като почне да стиска зъби и да фъфли, да се превзема, направо не е за гледане. Такава въртиопашка е, а се прави на невинна.
Четворката ТВ и НО са ми като на детски лагер за 6-ти клас. Защо обаче за трети път мъжете ще дават рози?! Беше време вече за жените и тайно се надявах да вкарат поне още 1 мъж.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:27 от Fatalina

# 710
Доста тъп "ход" от страна на Виктория да опитва да дискредитира Натали пред Орлин.

# 711
  • София
Това Нати / Нети ли, на която е необходимо да слагат субтитри от лигавост, е толкова влезнала в ролята на Лолитка, върти очетата, прави се на вечно неразбрала и незнаеща. Чак ме заболя главата от тези измъчени разговори с другия неориентиран.

# 712
Нати, Нати, мисленето не ти е силна страна.

# 713
Тихомир твърди, че всички знаят за неговите симпатии към Натали, включително и Орлин. Ако някой е бил в шок, това е бил Орлин.
Тихомир каква загадка е само той си знае- за мен се прави на по- умен, отколкото е. Не е лош, но определено не ме кефи. Вики пък се озлобява от най-малката 'заплаха' или това, което тя възприема като заплаха спрямо нея. Натали ... като цяло я харесвам, ама чак пък да не знаела, че Тихомир я харесва ... добреее Grinning

# 714
Въйй, тетка Блага изпуснала клюка.

# 715
Наталито да внимава какво споделя с Фифона, че да не стане като миналия път..После всичко да се докладва на Виктория

# 716
Е, какво стана сега?
Тихомир каза на Натали още на балкона, сега се прави тя на учудена за пред камера.
Тихомир бил казал на Орлин още преди това, ама Орлин на синхрон също много учуден (и добре го играе).
Нещо ми се изгуби нишката кой на кого е казал и в какъв ред...

# 717
Някой може ли да ми преведе какво каза Натали? Аз не чух "харесвам Тихомир искам да съм с него", а останалата драма..wtf?

# 718
  • София
Ако поведението на Виктория не е игра, тя спешно има нужда от разговор с психолог. Олицетворение на жалка жена

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:27 от Yellow_girl

# 719
Наталито да внимава какво споделя с Фифона, че да не стане като миналия път..После всичко да се докладва на Виктория
Фифито как се издаде с въпроса: "Направи ли ти  признание?", сценарий. Можеше да започне с "какво си говорихте толкова време?"

Общи условия

Активация на акаунт