🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 629
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 690
50 нюанса кафяво...
Скрит текст:

# 691
Габриела 2 все едно се е гримирала с кал.Disappointed Relieved

Виктория достигна нови нива на жалкост, а в моята класация дори задмина Елена с незабравимия си въпрос към маестро Евгени - “привличам ли те като жена?”.

# 692
Голям шок, няма що Grinning

# 693
Абе вярно, наистина да се сменят. Орлин да взима Виктория, а Тихомир -Нети.

# 694
Тихомир е стоик, нормално е да говори и по-завоалирано бидейки зодия Риби. Подозирам че след разговор с Нати и ако разбере че няма шанс, може да реши да си тръгне
Всъщност възможно е. Изглежда изстрадал като цяло и е възможно да иска да се спаси от "Лудите в Родос".
👍 /свършиха ми лайковете/ Тихомир направи сделка с 👿 но вече горчиво съжалява. Трябваше да гледа Ергенът 3, за да знае с какво се захваща

# 695
  • here and now
Ти пък? Какво ти е направило момчето, че му пожелаваш това ... Mr. Green

# 696
Ти пък? Какво ти е направило момчето, че му пожелаваш това ... Mr. Green

Единствената смяна , която би ме накафила Виктор с Виктория Mask
Тя е способна да се влюби и във фикуса ако може да говори и се самоопределя от мъжки пол. Интересно ми е Виктор с неговата дребнавост и цинизъм как би се борил с такава лепка.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:27 от Saint V

# 697
Дааа, гласувам за двойката Виктор&Виктория 😁 Кукундрелите на сезона 👌

# 698
Струва ми се,че Виктория задава по 5 въпроса в минута само и само да върви някакъв разговор. Тя жадува да му слуша гласа, пък било и той да и мрънка с фрази, че така си преценил или че няма да отговори. Щото неговите реплики се ограничават до там, т.к. не я харесва. Виктория, той не те харесва! Когато мъж не те харесва, спри да му се буташ!

# 699
На КрасимирЪ как му отрязаха ефирното време от както се хвана с Киара, чак се кефя. Тя милата нямаше нужда да се излага точно за такъв мъж който с всички е пуснал пералнята.

# 700
Много ме дразнят момичета, които все са в шок и много изненадани. О уаууу, тя била изненадана. Стига бе.
Неискрена, лигава, преиграваща

# 701
Много ме дразнят момичета, които все са в шок и много изненадани. О уаууу, тя била изненадана. Стига бе.
Неискрена, лигава, преиграваща
Мега неадекватна, както винаги.

# 702
Някой , ако знае да пише в спойлерната тема, дали Нети ще прави завой към Тихомир.

# 703
Приз на вечерта за най-малоумни съвети отива при ....Габриела ли се казваше това момиче?

# 704
На Радо костюма ме кефи. Добре му стои.
Освен костюма ....друг и друго в тва шоО не ме кефи Joy

Общи условия

Активация на акаунт