Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 764
  • 915
  •   1
Отговори
# 495
Той само с Томиойл не се следва
Скрит текст:

Вчера ми попадна този пост на Пекин в Инстаграм и се зачудих, защо се е издокарала като черната вдовица, защото сготвя някого или защото отпада?

Не мога да си представя как Пекин ще отпадне от Николета или Рада?
Да не би умишлено да се е предала, че Алекс доста я смачка психически...

Мен ми е по-странно защо Калинката я е харесал... Smile Явно навън нещата са доста по-различни или той си е добряга.
Нормално.Тоя Томи толкова ,завижда.Такава гад се оказа и злобар с некви тънки гадни подмятания за Калин.
И аз да съм една дума няма да се разменя с такъв човек.

# 496
ИВ

Томи явно е решил, че не се е изложил достатъчно, и жалката му дребна душица копае усърдно надолу. Много ме е яд, че именно той видя сметката на свестния Лапунов, а дружката му по мижитурстване Мирко явно ще хързулне другия чист образ в това предаване. Чудесно послание - няма що. Представям си какво злорадстване ще бъде при загуба на Калин.

# 497
ИВ
А възможно ли е друг да е управлявал инстаграм профилите на някои от участниците? И от там да идва това несъответствие на датите и развитието на събитията.

# 498
ИВ
Ей, това недоразумение Томи има ли още кой да му следи тъпотиите(не заради храната, а се излага с коментари след формата).
По спомен Пекин отпада след Радослава, от писанията тук, но не съм сигурна.
Алекс ме изкефи на макс, рядко някой нарежда толкова някой в предаване. Пекин ще обере всенародната любов, но най-много фикуса-Мирката, защото й беше подгласник, та и победител - ще го размажат след края.

# 499
Томиойл и Шопа бяха решили, че те ще са пичУите на сезона и Мирко бушона. Най-силните на и извън арената. Най-яките вътре и най-харесваните отвън и се появява един младеж, който не е от тяхната заладжийска клика и им отмъква главната роля под носа. Направо са по-злени от на Калин очите от завист. А сега пеят как Мирко им е най-близък приятел само, за да "натрият" носа на Калин.

ИВ

Томи явно е решил, че не се е изложил достатъчно, и жалката му дребна душица копае усърдно надолу. Много ме е яд, че именно той видя сметката на свестния Лапунов, а дружката му по мижитурстване Мирко явно ще хързулне другия чист образ в това предаване. Чудесно послание - няма що. Представям си какво злорадстване ще бъде при загуба на Калин.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 20:51 от MagdalenaM

# 500
ИВ
О, сега ни дават възможност да се запознаем с личния живот на победителя, то детето му вече трябва да се е родило. Продукцията ни подготвя Yum
Оф, защо не мога да го харесам този мъж?

Забравих, че се посочва за кое реалити е поста.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 21:16 от Тук там

# 501
О, сега ни дават възможност да се запознаем с личния живот на победителя, то детето му вече трябва да се е родило. Продукцията ни подготвя Yum
Оф, защо не мога да го харесам този мъж?

Ив.
НЕ СЕ впечатлих особено.
Дано Алекс да вземе първото място!!!
Но тези жилетки не виждам как изравняват силите ...направо си закопават мъжете 😬😬

# 502
Я, Калин е стигнал 18К последователи в ИГ 🐞 Както и предполагах, за една седмица 🙂

# 503
  • пустинята Гоби
Всички сме минали през трудности и имаме деца, голямо чудо е житието на Миро, няма що. За никой друг не са казали и дума, много интересно защо?

# 504
ИВ
Вариант ли е наистина Пекин да отпадне, Калин да стане капитан и да отстрани Ръждавичка на капитанска битка? Защото би било много неприятно за гледане. Братче и сестриче.

# 505
ИВ

Хахах май спойлерите на Гала в " на кафе ще излезнат най - точни този сезон и трябва редовно да се гледа .

# 506
ИВ

Хахах май спойлерите на Гала в " на кафе ще излезнат най - точни този сезон и трябва редовно да се гледа .

И аз това щях да пиша … Гала-първа спойлеристка Simple Smile

# 507
Май Джар джар ще е една от двете жени на финалите.Ужас

# 508
ИВ
Е, не. Кой беше казал, че Радостина ще отстрани Ръждавичка. Това по-трудно от Миро победител ще го приема.

# 509
ИВ
Вариант ли е наистина Пекин да отпадне, Калин да стане капитан и да отстрани Ръждавичка на капитанска битка? Защото би било много неприятно за гледане. Братче и сестриче.

Явно не , Радостина е , което завързва още повече нещата , и вече ми е краино интересно  как ще се случат нещата , и ще се случат ли въобще с отпадането на Ръждавица преди обединението.

Общи условия

Активация на акаунт