Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 664
  • 915
  •   1
Отговори
# 510
ИВ

ИВ
Е, не. Кой беше казал, че Радостина ще отстрани Ръждавичка. Това по-трудно от Миро победител ще го приема.

Това пък от къде дойде!? Абсурдно е просто.

# 511
Сега и двете жълти жени ги бетонираха … едната с пари и капитанство, другата със саби … спойлерите заминаха Sad

# 512
ИВ
Активността й беше около 17.08. Днешните събития са на 16.08. Интересно...
До не би тази вечер Феномени да са на съвет и всички да гласуват за Сапунджиева и съответно тя си избира противникът - Ръждавичка. И така Ръждавичка по някакъв див начин да отпада на елиминация? 🤔

Пак напомням, Ръждавичка има амулет, с който може да промени резултата от съвет (по мой спомен) за какво й е доброволно да ходи на елиминация.. няма логика.. според мен ако отпада ще е другата седмица на капитанска, тя ще каже искам реванш срещу Пекин, а и последна седмица капитан  тя е последния оригинален феномен бля бля и капитанската се оказва елиминационна и отпада.. (дано тези мой разсъждения са грешни понеже това ще е ужасно за гледане :Д) това е единствения логичен начин, който аз виждам, ако Ръждавичка отпада преди сливане. Ако изключим и контузия като вариянт.

Засъжаление мойте разсъждения може и да се окажат верни, това ще съвпадне и със спойлера, че Ръждавичка отпада от Радостина, което не знам в каква битка трябва да е

# 513
ИВ

ИВ
Е, не. Кой беше казал, че Радостина ще отстрани Ръждавичка. Това по-трудно от Миро победител ще го приема.

Това пък от къде дойде!? Абсурдно е просто.
Защото направиха Радостина капитан

# 514
ИВ
Някъде четох, че Ръждавичка отпада от Радостина (не гарантирам за достоверност).
Този коментар визирах. Струваше ми се невъзможно, но сега след като я богопомазаха..

# 515
ИВ
Вие се шегувахте тук, че Радостина може да бие Ръждавичка само на кючеци, но ще излезе верен коментарът, за който писах, че съм прочела, а именно, че тя отстранява Ръждавичка.
Днес, след като Мери се появи, за да потвърди отпадането на Пекин, окончателно се оформи и топ 8.
За Ръждавичка е сигурно, че не стига до обединение (съдейки по това кога се е активизирала в СМ), Сапунджиева отпада след нея и остават останалите. Grinning

# 516
Значи Рада кючека и аНулета ще наследи Grinning
Тая ще има повече предимства и от Алекса

# 517
След като Радостина стана капитан, а Ръждавичка се активизира онлайн на 17 август, вероятно наистина Радостина ще бие Ръждавичка на капитанска.
Най-вероятно няма да е трасе, а нещо статично.
Ръждавичка ще падне от добрата си приятелка.

# 518
  • София

ИВ
Аз мисля, че другия капитан ще е Мирко и той ще победи Радостина на капитанската и ще вземе богатството, да си има за всеки случай, нали трябва да стигне до финала, за да го спечели. По спойлерите първо отпада Сапунджиева / по Биляна/, вероятно двете жени в осмицата за които каза Мери/ на нея й вярвам на 110%/ са Николета и Ръждавичка.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 22:20 от Алекс:)

# 519
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
ИВ
Малее, ако наистина се окаже, че Радостина ще отстрани Ръждавичка не ми се мисли Дяволчето как ще го приеме. Като нищо ще им тегли една на продукцията и ще увиснем без тема.
Блатната така я набълбукаха, че без проблем ще остане последната жена.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 22:40 от Jess!

# 520
ИВ
Моля някой да ме успокой, че Мазнин НЕ печели кастинг битката?

# 521
ИВ
Ако Радка познае кой би пленила от Феномените?

# 522
Дали ще си дръпне Мирко обратно?
ИВ

# 523
Май май, Мартин не печели битката

# 524
Дали ще си дръпне Мирко обратно?
ИВ

Аз залагам на Ръждавичка. Само не знам как е отпаднала тогава. Ако е спечелила Радостина де.

Общи условия

Активация на акаунт