Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 577
  • 915
  •   2
Отговори
# 615
Сини печелят днес.

# 616
Гаранция на финала ще има стрелба за Мирослав. Ралица още малко ще го оближе с похвали.
Само на мен ли ми се стори , че на жълтите винта се въртеше доста по тегаво от на сините ? 🙄🙄🙄

# 617
  • BG-DE
Нормално си се въртеше но те стреляха много неточно, Мирослав тук наистина беше много добър, силно и точно стреляше. Аз не разбрах защо не пуснаха Калин да стреля той е доста точен.

# 618
Как ще бие Радостина точно в тази битка акълът ми не го побира!

# 619
ИВ
Аз ли греша или това беше битката, с която Радка се спаси от блатото? Или поне доста подобна. Да не говорим, че Ръждавичка изглежда се изпуска на стената и беше много паникьосана.

# 620
На мен пък ми е интересно какво ще прави Радостина с всички грошове и амулет, тъй като беше писано, че дори да стигне до финалната седмица, отпада рано там. Тоест някой друг ще и вземе нещата.

# 621
Или ще ги пази за Миро или ще ги използва да елиминира най-голямата конкуренция на Мимито

# 622
  • Sofia
Моля някоя добра душа да каже, че блатната трътла си тръгва утре! Ако на някоя зла и садистична душица й е минало през "умната" главица, че е правдопобно това блатно недоразумение, което едвам се тътри по терена да победи в директен двубой Ръждавичка, по-добре да се гръмне и да не мъчи себе си и най-вече другите! Това случи ли се ще е огромна излагация дори за БЕЗпринципната продукция!🙄

# 623
ИВ
На мен главата ми не побира какво ги чака от продукцията, ако Радка пиратка отстрани Ръждата.
А най-не ми побира какво чудо ще е като победи Мими.

# 624
ИВ

ИВ
На мен главата ми не побира какво ги чака от продукцията, ако Радка пиратка отстрани Ръждата.

Фактите ще проговорят в идните няколко останали дни.

# 625
ИВ

Ковид, мисля, че в миналата или по-миналата тема беше споменал, че ще има участник от червените (беше го написал още преди да започне сезонът), на когото „ще му върви по вода“ или нещо такова и е богопомазан от Вито. За съжаление май става въпрос за Джар Джар.

# 626
ИВ
Какво да ги чака?! Какво получиха след ютията на Панчев?! След "гласуването" против Юли?! Мноооого коментари. Говореше се с месеци. И?! Рейтингът им кърти вече 7 сезона.

# 627
ИВ

Ковид, мисля, че в миналата или по-миналата тема беше споменал, че ще има участник от червените (беше го написал още преди да започне сезонът), на когото „ще му върви по вода“ или нещо такова и е богопомазан от Вито. За съжаление май става въпрос за Джар Джар.

Не, Мирко е

# 628
ИВ
Какво да ги чака?! Какво получиха след ютията на Панчев?! След "гласуването" против Юли?! Мноооого коментари. Говореше се с месеци. И?! Рейтингът им кърти вече 7 сезона.
Точно,сезона си минава,игрите си вървят, рейтинг до тавана,дето се вика,Ръждавичка отпада Astonished,да влезе следващия.Grinning

# 629
ИВ
ИВ

Не, Мими е.

Общи условия

Активация на акаунт