Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 615
  • 915
  •   1
Отговори
# 600
Сигурно ли е това, че Юлиян ще гостува в Чакалкаст?
Той от години не се е появявал и давал интервюта...
Напротив, участвал е в Надкаст.
В кой надкаст точно?
Може ли линк?
С Неделчо и Туджаров от преди 3 години 🙂

Друг няма мисля.

# 601
  • Другата България
Да, да, аз си дописах поста, сетих се.
Просто първоначално реших, че е след като замина за САЩ, този период се има предвид.

# 602
  • Някъде там...
ИВ
Интересен момент е избрал. Яхва вълната. Simple Smile Няма лошо, на фона на целия кризисен пиар в момента, нека има и ответен удар. Или поне така ми изглежда.

# 603
Здравейте,
Питах в основната тема и не получих отговор, за това да питам и тук:

Къде мога да гледам сезон 1? В Нова плей има само 5, 6 и 7, във Vbox пише, че съдържанието не е достъпно, а в YouTube видях само кратки епизоди от битки и т.н.

Аз писах, но явно не сте прочели.
В платформата на Нетера има качени всички сезони. Платена е.

# 604
Може ли линк със сезон 1 в Нетера? Търсих, но не откривам точно първи сезон.

# 605
ИВ

Според мен няма надежда друг да е победителя, то самото предаване си пусна егати ясния спойлер миналата седмица - сценката между Траян и Миро на масата. 😩 Беше изключително нетипична и приличаше баш на реклама.

# 606
Може ли линк със сезон 1 в Нетера? Търсих, но не откривам точно първи сезон.

Влизате във “видеотека”, отивате на ИВ, там под съответната цифра от 1 до 7 са епизодите на сезоните. Проверявах днес, сезон 1 е активен.

# 607
ИВ
Моля някой да потвърди или отрече слуха, че Радка бие Ръждавичка на капитанска. Че новото промо е доста притеснително. Thinking

# 608
Май спойлера че Ръждавичка отпада от Рада е верен. От официялния профил на игрите качиха нов клип от дескашния епизод в тикток в които Ръждавичка се разбира с Траян за капитанството и изявява желание

# 609
Май спойлера че Ръждавичка отпада от Рада е верен. От официялния профил на игрите качиха нов клип от дескашния епизод в тикток в които Ръждавичка се разбира с Траян за капитанството и изявява желание
Ей, не се накапитанства това момиче!

# 610
ИВ

Е, стига де... баш от тази некадърница ли ще отпадне Ръждата... просто ще е абсурдно!!

# 611
ИВ

Е, стига де... баш от тази некадърница ли ще отпадне Ръждата... просто ще е абсурдно!!

Едната е неприятна (блатната) другата е злобна , и нахъсана на умирачка , все я е яд за нещо, все планове , все коалиции и тя.
И двете ако може да се елиминират ще е супер.
За сега нещата се подреждат по спойлера. Да видим утре ще е развръзката.

# 612
ИВ
Ами аз ви писах, че има доста интересни постове от новодошлите в основната тема, ако се зачете човек в тях... Wink 🤪

Ето един:

# 613
Охооо, това вече ще е интересно!
В нас по- късно започнахме да следим Игрите, след първи сезон, после допълнително го изгледахме. После вече от темите тук разбрах за нещата, които са останали скрити от зрителя. Подозирам, че епизода с Юли ще го гледам с удоволствие, инак Чакалкастът не ми е от люБимите.

Сезон едно е снимат от съвсем друг екип и продуценти , след това идват Вито и Тупарев и сменят цялата концепция сменяйки водещата Сърджаджиева с Ралица и Димо , така че каквото и да каже няма да се отнася за този екип правещ всички останали сезони след това

# 614
  • Другата България
Продуцент на първи сезон е Нико Тупарев с Old School Productions.
Никъде не “идва“, той не си е тръгвал. Blush

Относно Юлиян и гостуването му в Чакалкаст - съвсем скоро ще е, вероятно още в края на тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт