Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 622
  • 915
  •   1
Отговори
# 585
ИВ
Предварително се извинявам.
Нещо страшно е е основната тема. Откъде са се появили тези новите дразнители? Ужас.
Всъщност доста интересни неща може да открие човек в постовете, ако се зачете по-внимателно. Wink

# 586
ИВ
... само да се любуваме спокойно на красивите  сини очи на Калинката ...
Ааа, зелени, зелени! Уникални!

# 587
  • Stockholm
Спойлери за Трейтърс няма ли? Аз от болен фен на ИВ, не съм ги гледала от месец, но ви разбирам. И моите фаворити преди, винаго ги прецакваше продукцията и се класираха втори.Сякаш им е заложено в концепцията.

# 588
ИВ

Извинявам се, ако вече е писано, но за активността на Миро в ИГ някой писал ли е кога е била? Или той и там не е бил активен както и в играта?

# 589
  • София
ИВ
Някой писа 1-2 дена след финала е била.

# 590
Томи беше казал на лайф в тикток че Мирослав бил доста добър пъзелист . Аз това качество все още не съм го видял ,а то не остана и време за кога , освен на финала
Как пък го разбра Томи това ?!

# 591
Влизам само да се оплача. Много ме е яд, направо не се събирам в кожата си. Гледам предаването от първи сезон и как пък един път не спечели някой, който харесвам. Обаче за първи път след Юлиян толкова ме е яд, защото ако всички спойлери са верни, това е на-незаслуженият победител евър. Безличен, подмолен, никакъв.
Пекин да беше спечелила, по-малко щеше да ме е яд, тя поне им мозък и топки, изнесе им целия сезон.
Обаче има нещо, което малко ме смущава - нали победителят е жълт или това пак се някакви измислици? Защото Миро в момента е син.

# 592
  • София
Понеже Юлиян има много фенове (не съм гледала първи сезон, така че аз със сигурност не съм от тях): Той ще гостува в Чакалкаст скоро. Явно договорите на много от старите участници са изтекли и вече могат да ги канаят в Чакалкаст. Разказват интересни неща за игрите, нагласянията и побутванията, краденето и криенето на храна. Доколкото знам е имало скандал покрай участието на Юлиян, Чакала каза, че се съдили доста време с продукцията така че вероятно ще разкаже интересни неща.

# 593
Охооо, това вече ще е интересно!
В нас по- късно започнахме да следим Игрите, след първи сезон, после допълнително го изгледахме. После вече от темите тук разбрах за нещата, които са останали скрити от зрителя. Подозирам, че епизода с Юли ще го гледам с удоволствие, инак Чакалкастът не ми е от люБимите.

# 594
Сигурно ли е това, че Юлиян ще гостува в Чакалкаст?
Той от години не се е появявал и давал интервюта...

# 595
Напротив, участвал е в Надкаст.

# 596
  • Русе
Здравейте,
Питах в основната тема и не получих отговор, за това да питам и тук:

Къде мога да гледам сезон 1? В Нова плей има само 5, 6 и 7, във Vbox пише, че съдържанието не е достъпно, а в YouTube видях само кратки епизоди от битки и т.н.

# 597
  • Bayern
ИВ
Здравейте,
Питах в основната тема и не получих отговор, за това да питам и тук:
Виж тук , но е платен сайтhttps://bgtime.tv/tv/program/93f8vrk5yx7hbwsf/

# 598
  • София
Чакала така каза. Каза също, че Юлиян живял в чужбина (май Америка) няколко години, но сега щял да бъде в България и да участва при тях. Каза също, че вероятно ще разкаже интересни неща, тъй като от години се съдел с продукцията и имал конфликт с тях. Беше в подкаста с Морунов, който също сподели интересни моменти от участието си.

# 599
  • Другата България
Напротив, участвал е в Надкаст.
В кой надкаст точно?
Може ли линк?

Едит - сетих се, при Неделчо и Туджаров.
Но това беше отдавна, преди да замине за Америка.
Извинявам се.

Общи условия

Активация на акаунт