Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 223
  • 915
  •   2
Отговори
# 870
ИВ
Абе мани че са некомпетентни и за нищо не стават,ама как Чикагото бие и точно на тази битка.😂Реално той е тежък голям,и очаквах пръв  да изгърми  кат заек 😁

# 871
  • в моя гьол
ИВ
Разбира се, че е нарочно. На този етап интересът не е толкова към самата битка, колкото към разиграването на тестето карти на номинациите.

# 872
ИВ

От видяното в промото май Калин е възможно да пада пръв утре. Не видях кадри с него на тесните стъпала.

А Миро нещо се възпали на доскорошния си авер Дино и май той ще го отнесе на съвета.

# 873
ИВ

От видяното в промото май Калин е възможно да пада пръв утре. Не видях кадри с него на тесните стъпала.

А Миро нещо се възпали на доскорошния си авер Дино и май той ще го отнесе.
Ако Калин е паднал първи ще гледат да му пратят по-силния Траян според мен.

# 874
ИВ
Ако Миро се обиди на Дино за предателството, нищо чудно с Рада да го изпратят на Калин. А съм почти сигурна, че Калин пада. Почти нямаше кадри с него, даже показаха как седеше и наблюдаваше отстрани.

# 875
ИВ

Ако Калин е паднал първи ще гледат да му пратят по-силния Траян според мен.

Неее, рано е за тази битка. Но мишоците като нищо ще използват възможността.

# 876
ИВ

Май утре Калин е последен и Мирослав му изпраща Дино.
Поради факта,че днес нямахме битка за имунитет май ни очаква двойна елиминация в Сряда или Четвъртък.
Радостина четох,че отпада в Сряда.
Според мен Мирослав няма да се спаси от елиминация и мисля,че той точно отстранява Траян…
Продукцията смятам,че би искала такъв реванш да покаже колко е “израстнал” бъдещия победител.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 00:45 от Kratos7

# 877
ИВ
Хм изгледах промото и може наистина Калин да е 1ви паднал. Но ако Дино е другия това значи, че Алекс и Калин са сключили сделка с Миро и Ради да гърмят по него? Алекс изглежда много доволен на съвета.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 08:12 от BananaJoe

# 878
Хм изгледах промото и може наистина Калин да е 1ви паднал. Но ако Дино е другия това значи, че Алекс и Калин са сключили сделка с Миро и Ради да гърмят по него? Алекс изглежда много доволен на съвета.
По скоро Миро и Рада ще стрелят по Дино защото ще си развалят коалицията и може да купят гласове знаейки , че са застрашени .

# 879
ИВ
гледах пак промото. минавам на старата теория, че не са боядисали елементите и не са Калин и Дино. Ако Калин е последен и елеминационната е с двама души, Ради и Миро биха дали всичките си пари да номинират Траян. Иначе катерачите стъпват на палци и носят обувки.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 11:08 от BananaJoe

# 880
Има ли спойлер за Ергенът? Нещо за финала...

# 881
ИВ
Мене пък ме озадачават думите на Миро: " Ако спечелиш на елиминационната...".
Това, че не са показали Калин на последния етап, може да е и трик...

Става дума за разговора между Миро, Дино и Траян, в който Траян заявява, че ще играе с Калин и Алекс. Миро иска ясен отговор от Дино дали ще играе с него, защото Дино явно пак уклончиво му е казал "ако спечелиш на елиминационната". Т.е. или бъркат битката за имунитет с елиминационна, или Миро ще ходи на елиминационна.

Друго нещо - този разговор преди или след битката за имунитет е. Ако е преди, кога Миро се е сдобил с тази рана:

Трето нещо - тази публикация във ФБ от 22.08.

Това оранжево ли е?

И последно - защо Траян и Алекс са толкова нахилени, а Дино, Чикагото и Мирослав толкова сериозни: 😁

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 18:16 от Moderator3

# 882
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 883
  • Някъде там...
ИВ
Мене пък ме озадачават думите на Миро: " Ако спечелиш на елиминационната...".
Това, че не са показали Калин на последния етап, може да е и трик...
Разговорът беше по светло, а съветът вечерта. Да е бил този разговор непосредствено преди елиминационната ли? Но ако Калин е номиниран служебно, съветът ще е интересен, ще се харчат пари. Laughing

# 884
  • пустинята Гоби
И Радостина е нахилена, не са само Алекс и Траян.

Общи условия

Активация на акаунт