Имаме случай при който аз слизам до тоалетна на бензиностанция. Пари, документи, телефон остават в колата му. Пали колата и ме оставя без да каже нищо, в отчаянието си правя неравен опит да го догоня, тичам през шосето, защото оставам на сред нищото… навън е 40градуса, а аз вече бременна…
Как, как да докажа???
Всеки адвокат ще ти каже какво да правиш.
Например, записите не са официално доказателство в съда. Но ако ти (или той) пуснете високоговорител и до теб/него има приятел, който чува разговора - приятелят става свидетел в съда и това е доказателство.
Мъж, който тормози бременна приятелка, не е никакъв мъж. Не вярвам, че ще води дело за родителски права. Но все пак трябва да си подготвена.
Съдът няма да отнеме новородено от добра майка. Успокой се, защото нервите вредят на бебето.
Като родиш най-важното е да си гледаш добре бебето. Трябва да имаш покрив, финанси (твои или помощ от родители), да не биеш детето.
От родилния дом ТИ излизаш с бебето. Дори и да води дело трябват месеци. През това време ти доказваш, че си добра майка. Опитай се да кърмиш по-дълго.