Родителски права при бащата, възможно ли е?

• 11 285
  • 328
  •   1
Отговори
# 330
Моля, разпространявайте си на лс.
Тук има повече конкретика и може да бъда разпозната.

# 331
Кой да те разпознае?
Този, на който му вдигаш телефона ли?
Да не се окаже накрая прав..

# 332
  • София
Добре де, пишеш да искаш съвети. Дават ти се. Даже не знаех, че и във FB е пускала тема. Предполагам, че коментарите са същите. Тя, обаче продължава да храни историята и да слага все повече и повече. Ами... според мен е трол. Чак пък толкова да си смотан. Нормален човек и да е уплашен като пусне тема и чуе отговорите (а те до един единодушни), че и юристи се включват ще се сОпре. Ако беше в началото се държала адекватно щях да повярвам. Даже самата аз коментирах.
Може ли наистина линк към темата във фейса? Любопитно ми е (нека да е на ЛС, нямам против, нека не спамим).
Между другото ще ти дам сценарий да доразвиеш. От толкова уплах и стрес бебето се ражда преждевременно, той го взима, а социалните те лишават от всякакви права и те прокуждат от страната.
Можеш да сложиш, че той е наркозависим заповече драматизъм.

# 333
Моля, разпространявайте си на лс.
Тук има повече конкретика и може да бъда разпозната.
Ти си разнасяш проблемите из фейсбук, със лицето и името и личните си данни, за тук се кахъриш.
Много жени те съветват как да постъпиш, но ти си знаеш твоето.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 18:49 от So Lucky*

# 334
Права е за едно - ако пожелае той, тя не може да го спре да припознае детето. Дали ще прави мизерии може само да гадаем, но определено мечтата ти за нормални отношения и споделено родителство и издръжка няма да се случи. Мъж, който тормози бременна жена няма изведнъж да се промени и да си поеме отговорността. Аз ти дадох много примери от моя живот Ивелина, ако искаш пиши ми на лично.

# 335
Започвам да се съмнявам, дали наистина я тормози.

# 336
Започвам да се съмнявам, дали наистина я тормози.

А аз и че е бременна и че нещата са реални.

# 337
  • Пловдив
Докато някой не и влезе във филма. Не и обясни ,че тя е прекрасна , невероятна , неземна и всичко това и се случва защото планетите видиш ли ..........ще продължава по този начин. Всичко каквото се написа в тази тема е истина...........на на авторката това не и харесва. Тя си иска драмата в живота , но да изглежда като жертвата. Нейната роля........

# 338
Лъки, не знам как реши, че съм застанала с името, лицето и личните си данни.
То си има опция на анонимен публикуващ. Аз на никого нищо няма да изпратя, вие си ме разнасяйте колкото искате.

# 339
  • София
Никой няма да Ви разнася, сама се справяте чудесно. Но щом аз Ви разпознах от първите изречения, най-вероятно близките Ви също няма да се затруднят. Всеки тук Ви даде напълно добронамерен съвет, но или се чувствате добре в ролята на жертва, или нямате капацитет себе си да гледате, какво остава за дете. Наложете си да действате по-хладнокръвно и трезво, бащата просто си лае и най-вероятно е доста инертен, едно доказване на бащинство иска адвокати, тестове, време и пари.
Детето ви ще има нужда от разумна майка, стегнете се малко.

# 340
То си има опция на анонимен публикуващ. Аз на никого нищо няма да изпратя, вие си ме разнасяйте колкото искате.
Авторке, докато си с нагласата "всички са срещу мен", никога никой няма да може да ти помогне, това ти го казвам най-приятелски! Според теб, за чий ч*п ни е да те разнасяме и какво ще спечелим от това, помисли малко по-трезво и, до колкото изобщо е възможно, се успокой! Бременна си в 7+ месец - има една приказка "Власите се давят на края на Дунава" - сега, в последния триместър, особено в последните месец - два, трябва да мислиш само и единствено за едно - да опазиш детето в теб! Нищо и никого няма значение, само това ти е фокуса. Живи и здрави, да мине раждането, после вече са други емоции, както и предизвикателства, едно по едно! Нека си лае онзи, до колко ще ти влияе и до колко ще е фактор в живота на детето, зависи от теб, не от него! Дано поне малко се вслушаш и приемеш съветите като съвети и опит да ти се помогне, а не като нападки. Успех!

# 341
Никой няма желание да те разнася. Ние искаме да ти помогнем да се успокоиш и да спреш вече с тези паранои. Мисли за детето си!
Не съм ти чела излиянията във ФБ и нямам нужда. Ти си опичай акъла, защото последствията се пишат на твой гръб.

# 342
Съжалявам да го чуя, авторке.

Всъщност да ти отнеме детето по съдебен път е почти невъзможно, ако ти самата не стъпиш яко накриво или не го дадеш доброволно.

- Записи биха могли да са доказателство в съда, НО не е честа практика и е трудно да се приемат като доказателство, НО е възможно да бъдат изложени в иск и макар и отхвърлени като доказателство, все пак да повлияят на решенията на съда в известна степен. Но също така е възможно и препоръчително да го съдиш за тези записи ... и в крайна сметка да му излезе през носа.

- Имай свидетели на всичко, което можеш. Как се грижиш добре за детето, как купуваш неща и по възможност да не са само близкике ти роднини. Също така имай свидетели и на отношението му към теб и психическия тормоз.

- В никакъв случай не се хващай на въдицата - един път змия - винаги змия. Всяко задържане около него е потенциална опастност. Всичко, което кажеш, различно от общи приказки за времето може и вероятно ще бъде извъртано срещу теб аконе в съда, то в обществото или срещу самата теб с цел да те смачка.

- Не се поддавай на психическия тормоз - това явно му е основната стратегия. Което говори много лошо за него без да го познавам дори, защото по този начин вреди пряко на нероденото си дете.

# 343
Боже, тая тема още я дъвчите. Някои хора не могат да живеят без драма, но защо един куп други им обръщат внимание? Остави го да се пържи в собствен сос като не иска да чуе какво му се обяснява.

Общи условия

Активация на акаунт