Родителски права при бащата, възможно ли е?

• 11 188
  • 331
  •   1
Отговори
# 285
Е ти не се криеш.
Поддържаш си контакти с него и се филмираш постоянно.
Тук до чужбина те пратиха да раждаш ти даже си със същият телефон, че и му вдигаш.
Очаквам и да се съберете. За да е пързалката пълна.

# 286
  • Далечният изток
Отдавна ви казах да не се хабите...

# 287
Точно... Защо изобщо е със същия номер? И да е със същия защо този не е блокиран, а му вдига??? Как ли пък не ще си напрягам аз празниците с някой, който ме тормози. Ако го правя, то е защото го искам.

# 288
  • София
...
Очаквам и да се съберете. За да е пързалката пълна.
Направо ми прочете мислите.

# 289
И познайте кой от тях ще инициира събирането "в името на детето".

# 290
  • Далечният изток
Тя уж разправяше, че бил блокиран... Кой ми такова в гащите нейната работа.

# 291
Не мога да сменя номера си, защото съм на договор и ми искат неустойка да платя….

# 292
  • Далечният изток
Ама то си е твоя работа. Ние си коментираме, пък ти си прави каквото искаш. Само като си почнала някаква версия, дръж на нея. Каза, че си го блокирала, пък си разговаряте и си пишете по вайбър. Питаха те за вайбър, ти и за там излъга, че е било преди, а вече е блокиран.
Та прави каквото си знаеш, говори си с него като ти е кеф, ама недей занимава форума тогава.

# 293
Не мога да сменя номера си, защото съм на договор и ми искат неустойка да платя….
Разбрахме, че нямаш пари. Ама и мозък ли нямаш?
Блокирай го!

# 294
Може да звъни от друг номер. Такива са много изобретателни. Тя сега е уязвима.
Може да махне картата с номера и да я забрави в някое чекмедже. И някакъв номер с предплатена карта за 10лева и готово. Пак може да се звъни и има някакъв Интернет. И този номер го давате само на институциии майка си и баща си. Ограничете се изцяло в социалните мрежи и подобни.
Аз за всеки случай бих родила в друг град. А пък нека да съм излишно  параноична.

# 295

Предвид ситуацията, не е редно да вдига на непознати номера.

# 296
Скрит текст:
Може да махне картата с номера и да я забрави в някое чекмедже. И някакъв номер с предплатена карта за 10лева и готово. Пак може да се звъни и има някакъв Интернет. И този номер го давате само на институциии майка си и баща си. Ограничете се изцяло в социалните мрежи и подобни.
Аз за всеки случай бих родила в друг град. А пък нека да съм излишно  параноична.
Изобретателни са. Може да се обади от телефона на общ познат.
Но като вдигне и чуе, че МилУтУ, веднага червена слушалка, без разговор.

А за номера - може да разменят номерата (сим картите) с баща си, например.

# 297
Да, номерът не беше негов, а също така ми е звънял и скрит номер, който не зная дали има общо с него.
Като защитна реакция, когато разбрах, че е той му заявих, че не разрешавам да записва разговора.
Мен явно ме гони параноята, но може би той се застрахова, за да има доказателство, че е звънял, за да заяви, желае си за припознаване и аз да му изляза виновна, когато съм го записала само на моето име.
Не знам с кой и какво се съветва.
Моята адвокатка ме увери, че разговора по телефона бил по-безопасен от написаното на чат, с оглед изопачаване.

Biborana, не мога, защото баща ми е изграждал контакти с години и му е необходима точно неговата сим карта. Ще мисля вариант просто наистина мобилния оператор иска заплащане на неустойки, което в момента за мен е непосилно.

# 298
  • Далечният изток
Абе блокирай го бе, момиче! Стига с твоите оправдания, че си смешна вече. То хормони, хормони, ама твоето е... да не казвам, че ще отнеса бана заради теб.

# 299
  • В полите на Пирин планина
Като чуеш, че е той - затваряш. Никой не те принуждава да разговаряш с него.

Общи условия

Активация на акаунт