Родителски права при бащата, възможно ли е?

• 11 293
  • 328
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Искам да си родя детето, като си изляза от болницата с него като единствен фигуриращ родител.
После, ако той тръгне да се доказва, след n броя прочетени коментари тук, разбрах, че няма как да избягам от вписването му в акта на детето.
На пък това отнема не малко време. Току-виж си е хванал някоя Simple Smile
Едва ли ще се занимава с ДНК тестове и прочее, а и не вярвам да му се плаща издръжка, защото ще трябва да плаща като се впише.

Успокой се  и весели празници!

# 271
  • Далечният изток
Тогава защо говориш за издръжка?!
Само ако той е вписан в акта за раждане като баща, можеш евентуално да претендираш за издръжка.

Аз пък съм 99,9% сигурна, че точно ти ще му кажеш като отидеш да раждаш и ще искаш той да припознае детето.
Едно такова предчувствие имам...

# 272
И аз имам чувството, че може въобще да не я преследва, а обратното, тя не може да приеме желанието му за аборт и нежеланието му за дете, и психиката ѝ измисля разни други сценарии.

# 273
  • Пловдив
И аз имам чувството, че може въобще да не я преследва, а обратното, тя не може да приеме желанието му за аборт и нежеланието му за дете, и психиката ѝ измисля разни други сценарии.
Мне, най-вероятно наистина я тормози, не от желание за детето, а за да е той отгоре и на нея да и е гадно.

# 274
Тогава защо говориш за издръжка?!
Само ако той е вписан в акта за раждане като баща, можеш евентуално да претендираш за издръжка.

Аз пък съм 99,9% сигурна, че точно ти ще му кажеш като отидеш да раждаш и ще искаш той да припознае детето.
Едно такова предчувствие имам...
Взе ми думите от устата. Тя ще си го търси. И двамата са еднакво токсични и се заслужават.

# 275
  • Пловдив
Или е съзависима.

# 276
Най-вероятно ще му звънне от родилното “роди ти се дете, няма ли да попиташ как сме, как се казва”… После ще чуе или види как си живее ергенски живот или има дете от друга и ще го съди за издръжка.

# 277
  • София
Тя, ако е толкова глупава наистина да го направи, ще си заслужава съдбата! Само жалко за мъничкото създание, подложено още в утробата на нерви и стрес.

# 278

Накрая може да се окаже, че и издръжката няма да мога да си получа.

Искам да си родя детето, като си изляза от болницата с него като единствен фигуриращ родител.

Как да стане хем да си получиш издръжка, хем да си единствен родител в акта за раждане????

# 279
Ами... Така стана Лъки. Не знае какво иска. Или по-точно знае. Иска бащата да не е такъв какъвто е. Да ама не. Пича няма рязко да се промени и да стане баща и мъж на годината, пак ще си е тормозатор.

# 280
Хубаво ми разправяше една дама да приключа с него, още след като ми блъскаше по масата да абортирам и ме замерваше с теста ми за бременност, ама аз не послушах, щото си мислих, че ще му се събудят бащините чувства…. Допусках го по прегледи с мен, търпях го да ме обижда и да ми казва как аз за нищо не ставам и прочее.
И все още вярваш в това.
Тази тема трябва да я прочетат всички, които си мислят, че с едно сладко малко бебенце могат да превърнат жабата в принц. Жалко за децата, създадени с тази цел.
Относно питането - няма как да му дадат правата върху новородено бебе, независимо какви връзки има. Силно се съмнявам, че ще прави ДНК тест и ще доказва бащинство, по-вероятно е да почерпи, че се е отървал от плащането на издръжка и изчезването на авторката и детето й от живота му.

# 281
Авторката да си разпечата тази тема, и да чете пак. Иначе не виждам как ще излезе от филма.

# 282
  • Варна
За съжаление, авторката не иска да излиза от филма. Иска съчувствие, вживяла се е в ролята на жертва.  За още по-голямо съжаление го наблюдавам на живо, с млада колежка.

# 283
Не мога да изляза от филма. Не мога…. Не мога.
Съжалявам за адът в който ще вкарам мен, детето ми и родителите ми. Съжалявам, че на пук реших да дам живот и от егоизъм ще погубя всички… И не защото не мога да отгледам детето си, а защото той няма да ме остави на мира.
Днес ми звъня и каза, че ще ме потърси преди месеца на раждане и няма да има къде да се скрия.

# 284
  • София
Не мога да изляза от филма. Не мога…. Не мога.
Съжалявам за адът в който ще вкарам мен, детето ми и родителите ми. Съжалявам, че на пук реших да дам живот и от егоизъм ще погубя всички… И не защото не мога да отгледам детето си, а защото той няма да ме остави на мира.
Днес ми звъня и каза, че ще ме потърси преди месеца на раждане и няма да има къде да се скрия.

Ама говори си още с него, точно така, и после идвай тук и ни губи времето да те четем как се оплакваш. Не знам той дали е токсичен, но ти тук поне се доказа.

Общи условия

Активация на акаунт