BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 060
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 15
За седмица предполагам всички в този форум ще държим поведение и ще бъдем мили и благи. Проблемът започва, когато периодът е по-дълъг. Самата среда там провокира хората да вадят лошите черти от характера си. Неща, които в реалността не ти правят чак такова силно впечатление, изведнъж се превръщат в целия ти живот. Всяко действие на околните се анализира до безкрайност, неизмитите чинии ти вадят очите, дребните интрижки са единственото, което изобщо се случва. Отделно ти липсва семейство, притесняваш се колко те хейтят навън, от 3 седмици ядеш само леща и хляб… Напрежението бързо се натрупва. От там идват и скандалите (тук не броя Михаела примерно, която от ден едно си е истеричка).

За това какви дрехи бих взела - каквито и в реалния живот, дори бих била по-внимателна. Ако вкъщи пред мъжа ми нещо “изскочи” не ми пука особено, но пред 15 съквартиранти + в национален ефир - не, мерси.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 09:12 от Lilly_85

# 16
  • SF
Мисля, че концепцията в тази сезон за проверка на общата култура, а и част от миналия сезон, е различна. Редят ги на двора и проверяват познанията и общата култура на всички - въпросите за валутния борд от миналата година, за актуалните за тогава теми за и против еврозоната. В сегашния имаше епизод, в който ги вкараха в изповедалнята и задаваха въпроси с формулата на водата и други.
На двора провериха дали знаят, че земята е с формата на кълбо. Няколко човека се изложиха.
Няма никакъв смисъл да пускат такава проверка на Лена. Тя думи като хомо сапиенс, австралопитек, галеник, чип - не знае. За какво ни е да я питат коя е най-дългата река в България или кой е авторът на "Тримата мускетари"? Не ти ли е ясно как ще сбърчи широки вежди. Ще ги слее, ще станат като една. Лена, Ебру, Калин, особено Калин и Цвети, мисля, че и Паранормалният, Иван, Михаела, Мина - те са абсолютно невежи и нечели, а и не им пука! Грам не се притесняват от този факт.
Лена е като инфантил. Прави си циганските номера, иска тя да отвори пликчето с името, като че ли кой знае каква наградка ще изскочи от него, детска радост, шарени бонбонки. Вие в кухненските умения на Сияна се огледахте.

# 17
Благодаря за новата тема!
Гласувам за Котов без никакви колебания!

# 18
В случая на Сияна не мисля, че дразнещото е липсата на умения, а липсата на желание. В предишни сезони сме виждали как една или две жени окупират кухнята и не дават никой да припари, но това не се случва тази година. Гледаха да си разпределят задълженията. Ебру прави леща, Давид прави хляб, Елена прави печивата, мъжете пък (Иван, Паранормалния, Калин, Стоянов) сме ги виждали да мият чинии, да бършат прах… Всеки допринася с нещо, освен Сияна, която предпочита да си седи. Не мисля, че някой щеше да ѝ се разсърди, че не може, ако поне се опитваше. Но тя няма никакво желание. В мисията с гости и обслужващ персонал направи някакакъв коментар от рода на това, че ако майка ѝ я види в момента, ще се срамува. Много странен начин на възпитание - да учиш детето си, че някой е длъжен да му готви, сервира и чисти. Не го разбирам и не възпитавам децата си така.

# 19
Elix,що си забранила съобщенията си?
Гласувах.Давид победител! Joy
Темата Сияна съм я приключила,че то стана борба с вятърни мелници.

# 20
Благодаря за темата и честита финална седмица!

В анкетата дадох глас за Валентин и Сияна, в нова гласувах за Валентин. Ок съм и с двамата.

И аз очаквам Валентин, Давид, Сияна, Стоянов да са финалните 4. За другите очаквах редът да е Стефан, Елена, Лена, но включването на Михаела ще обърка малко. Може да е първа аут, може и да избута до 6-то.

# 21
То е по-ясно от бял ден, че Елена, Ебру и най-вече Мина озлобяха към Сияна, защото тя е най-хубавата жена там и се вплете в любовен сюжет колкото и не до там истински да изглежда. Видиш ли това е мечтата за всяка да е топа в някое предаване и да върти любов в него. Точно защото те всичките няма с какво да изпъкнат, го правят по най-грозният възможен начин, плюейки други в опита си да ги изкарат грешни пред публиката от завист и злоба. Ама публиката е от голям брой хора, да подлъжеш едни 2-3% останалите ще видят какво се крие зад обвивката. При Иван същото какъв ми бро код какви 5 лева, той да не е някой тинейджър и някой да му е откраднал момичето, та така да скача на бой. Именно той където се представя за големият сваляч, ще е най-много над нещата и като не му се получи ще продължи напред. Ама то мозъчни клетки и емоционална интелигентност трябват за това. Стоянов и Сияна ги натиснаха по болните места за това че са красиви, еми то и в реалният живот на по-красивите им се получава по-лесно няма спор и затова Брадъра е извадка на обществото. Въпросът е, че като не си толкова привлекателен има толкова много други неща с които можеш да изпъкнеш. Можеш да покажеш знания като Котов, доброта като Давид, да бъдеш забавен като Лена, готин и прочие и прочие.

# 22
  • Bayern
И аз така Smiley 
И все пак се надявам здравия разум да надделее и Давид и Котов да я отвеят ромската актриса!

# 23
  • SF
В случая на Сияна не мисля, че дразнещото е липсата на умения, а липсата на желание. В предишни сезони сме виждали как една или две жени окупират кухнята и не дават никой да припари, но това не се случва тази година. Гледаха да си разпределят задълженията. Ебру прави леща, Давид прави хляб, Елена прави печивата, мъжете пък (Иван, Паранормалния, Калин, Стоянов) сме ги виждали да мият чинии, да бършат прах… Всеки допринася с нещо, освен Сияна, която предпочита да си седи.

Прах бършат в понеделник в деня за бърсане, когато се заснема продуктовото позициониране на прахосмукачки Филипс. Ебру прави леща, защото имаха само леща. Ама нека прави леща, отколкото да пуши фасове и да клюкари с Елена. Все леща да беше правила, без другите неща.
А Давид окупира правенето на хляб!!! Използвам твоите думи. Иначе от влизането му беше ясно, че той ще е хлебарят в Къщата.
Аз изобщо не им обръщам внимание на тези битовизми - кой бърсал прах, кой трил огледалата. И никога не съм харесвала характерните за минали сезони окупатори на кухнята, които много неориентирано  си въобразяват, че къщовничеството ще ги дотаралянка  до финала.
Ебру прави леща.... Вън, Ебру, поради хиляди други причини!!!! Плоският мозък на Ебру и темата с плоската земя я изкараха извън играта.
Точно в момента в На кафе дават Ебру и десетки кадри с показването на задника й. Туърква в  клин и си показват дупетата на камерите. Водещата засегна и темата с обвиненията в расизъм, които и мене ме отблъснаха. И за лекомисления й морал отвориха дума. Не била на парти в Дубай, не била ходила по заведения. Сигурно от хотела не е излизала.
При толкова сериозни теми и провали, дали ми пука, че Калин е забърсал огледалото в понеделник?
При агресиите на Иван, дали го пожалих за това, че е почистил мокета с Филипса?
А Сияна показа, че може да готви вкусно. И Давид ги похвали за хляба! И всички бяха доволни.
При толкова жени и майки - Лена, Цвети, при наличието на Михаела, Елена, Ебру, мястото на Сияна не е в кухнята.
Толкова неестествен сезон щеше да бъде, ако Сияна беше окупирала кухнята със Стоянов и Давид.
Всичко си е по местата и е такова, каквото трябва да бъде.

# 24
Давид не окупира правенето на хляба. Нали по едно време Калин и още някой правиха и дори гласуваха кой е най-добър. Е, не му беше приятно на Давид, но нищо не каза. 😁

За Ебру беше ясно, че ще каже, че е изгонена, защото сме расисти. Тази карта винаги се използва, защото е удобна.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 10:38 от Lilly_85

# 25
  • на брега на морето
Аз съм поддръжник на Котов за победител. Някой трябва да го насочи към логопед обаче, има нужда, особено това "л", което звучи като "уъ".

Гледам дрехите им - дрехи като дрехи, всеки носи според вкуса си, нищо особено, чорапи (особено на Давид Smile) или чехли/джапанки също. И все се сещам за тризначките, чиято майка беше теглила заем от 5000 лв да им купи дрехи за предаването.

# 26
Според мен ЕБру, освен пижамата, не ходи така ежедневно у дома си. Барнала се е. И Лена и Мина.
   Мъжете са по-неглиже в този смисъл.

# 27
  • somewhere near the sea
Може да не харесват Сияна, защото била кокетка, но зад това прозира завист. Освен това, за разлика от останалите жени Сияна има по-богат речник, по-добре се изразява, а и е добронамерена.
Ебру е научила две сентенции от фейсбук и отвън ги повтори 10 пъти с такава гордост, сякаш никой не ги е чувал и тутакси ще се строполи от възторг. Да се прави на дискриминирана по расов признак е най-лесната лента, това правеше и Георги от Карлуково миналата година. Дано не я канят повече никъде, че пак ще "включи записа".

# 28
  • София
Нищо не съм забранила, щот не знам как се забранява 😆 ..видях..
Мисля, че на първата страница, Овцата трябва да свети, а Ебру да е задраскана..ама няма значение, все тая е..

# 29
  • SF
Давид не окупира правенето на хляба. Нали по едно време Калин и още някой правиха и дори гласуваха кой е най-добър. Е, не му беше приятно на Давид, но нищо не каза. 😁
Не му беше приятно, защото го окупира. Ама няма лошо в това. Давид си влезе с тази заявка, има си интереси, не се бута да меси, без да му се меси. Въобще не ми се говори даже по тази безкрайно безинтересна за мене тема.
Нали преди 5 теми, тоест седмици, уточнихме, че аз съм сляпа за кой търка и кой бърше.
Друго им гледам аз на участниците. Съвсем друго! Ебру ме впечатли и ме накара да й се присмивам повече с дефицитите в познанията си, отколкото с умението да сготви леща.

А Давид не е казал нищо, защото е бил Калин. Имаше респект към Калин, когото ние ненавиждаме.
Давид е окупирал правенето на хляб, в което няма нищо лошо и нелогично.
Аз ако съм вътре, оставям на окупаторите цялата кухня, цялата тоалетна, пепелниците, парцалите. Нека си ги окупират, щом толкова им се окупира.
Друг е въпросът как бих яла храна, пипана от всеки. Бих помолила лично Мина да се разкара от кухнята и ако иска да лъсне като домакиня, да мете двора или да търка тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт