BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 125
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 75
Гледах промото. Какво излиза? Че те помежду си ще решат кой да напусне, а не публиката?

# 76
До събота трябва да изгонят четирима.  Сигурно ли е, че още днес ще си тръгне съквартирант? Може да е от вторник-петък периодът на елиминации

# 77
  • SF
Нищо не е сигурно и затова ще гледаме.

# 78
Щом до събота ще гонят 4-ма, може би днес няма да има изгонен или някой от идните дни няма да гонят. Изобщо има ли опция да се гласува от съквартирантите кой да си тръгне? Винаги се е гласувало от зрителите, освен при някакви прецедентни случаи като този на Иван този сезон. Но например, когато Найден и Гроши се напиха и потрошиха Къщата, тогава пак зрителите избираха какво да се случи.

# 79
Няма начин, обезсмисля цялото гласуване. Затова си мисля, че промото е подвеждащо. Няма да им е за първи път.

# 80
Не знам дали е реквизитен - вижда се в спалните, като събираха на Иван багажа го вкарваха точно в такъв куфар. Котов влезе със същия и беше само един.

Имам предвид, че големият черен куфар на който камерите винаги акцентират при влизане/излизане/вечер на номинации/"съберете си нещата и ги дайте в изповедалнята"/т.н., е само част от багажа им.
Все ми се върти, че или са го давали, или са го коментирали, но имат поне по 2, въпреки че не мога да се сетя кога точно.

# 81
Промото е завоалирано, че да ни правят на шамандури пак. Според мен днес ще дават  реакциите след лайфа и какво са правили вчера + някой друг скандал с Михаела, иначе за какво я вкараха нали трябва малко да им отработи материал. Утре вероятно ще дадат първият изгонен, който сигурно в реално време е вече аут. Нека видим надявам се да е интересно, че останаха само 6 епизода, вече ми е едно носталгично. Много кратък сезон, биваше до декември да изкарат..

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 20:12 от toohot2resist

# 82
  • София
Веднъж направиха постановка с един пожар и куфарите им изгоряха..Май беше миналата година. Всички се шокираха, че ще останат без парцали, пък то било бутафория..
Куфарите им са служебни и оборотни от предаването. Те може да искат да влязат с 18 куфара, но им дават 1 и каквото съберат-това ще е.

# 83
Мисля, че на първата страница, Овцата трябва да свети, а Ебру да е задраскана..ама няма значение, все тая е..
Да, вече е оправено. Взимам скрийншота от сайта на Нова ТВ и снощи не беше оправен. Днес до обяд също не беше. Сега го видях, коригирали са. Така че и при нас на първа страница вече са оправени снимките.
Само дето промени се нанасят до 24 часа от пускането на темата. А отпаднали ще има всяка вечер, така че... без замъгляване на изхвърлените Grinning

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:03 от diziler

# 84
  • SF
Дяволо пък си говори с модераторите и те му правят корекциите! Пък! Само Дяволо знае как да си води стваниците, пък!

# 85
Тази вечер на 99% няма да има отпаднал. Пуснали са пост, че подкастът утре ще е с Роксана, която била някаква си ромска перла. 🙄

# 86
Ами да, днес е отпаднал първият за тази седмица и утре вечерта ще ни го излъчат. Точно като миналата година. Ние ще гледаме във вторник, сряда, четвъртък и петък вечер кои са отпаднали ден по-рано. И  от 8 души.. за събота ще останат 4 души. А гласуването в Нова Плей е "мижи да те лажем", когато излизането от къщата е на запис, а не на живо Wink

# 87
  • София
Много ме дразнят хора, които дрънкат такива глупости като Ебру. Няма абсолютно никакво значение дали е ромка, туркиня, арабка, българка или германка. Проблемът е, че е глупава, интригантка е и с нищо не е интересна за предаването. Затова си тръгна, а не заради това от какъв етнос произхожда. Георги в миналия сезон беше финалист, а беше много пъти номиниран и се спасяваше при това с добър вот, а не като Паранормалният. Така че Ебру да не се оправдава, а като го прави, поне тези, които водят разговора да я контрират с този пример с Георги от миналия сезон.

Ебру е от типа хора, които са най-добрият адвокат на самия себе си и най-големият прокурор за останалите. Ще намери всички трески в околните, но гредата в собственото си око - никога. Хиляди години еволюция я делят от това да разпознае и осмисли собствените си недостатъци и да разбере как да ги отработи. Много по-лесно и удобно ѝ е да приписва неволите си (отпадането си) на фактори, които не може да промени (напр. етнос).

Другото - да разбере, че каква си мисли, че е, и каква всъщност е, нямат общо - е изключително болезнено преживяване (реконсилиране на когнитивен дисонанс), на което тя (а и повечето хора) не са способни.[/b]
Много искам тази констатация, точно с тези думи да я кажеш на Ебру. И мнооого искам да съм там да гледам! 🤣

# 88
Ами да, днес е отпаднал първият за тази седмица и утре вечерта ще ни го излъчат. Точно като миналата година. Ние ще гледаме във вторник, сряда, четвъртък и петък вечер кои са отпаднали ден по-рано. И  от 8 души.. за събота ще останат 4 души. А гласуването в Нова Плей е "мижи да те лажем", когато излизането от къщата е на запис, а не на живо Wink
Е, хубаво, това нямаше как да е ясно? Можеше в някой друг епизод тази седмица да няма отпаднал. Миналата година бяха 9, затова нямаше такава чуденка.

# 89
Миналата година даваха 5 делника как отпада по един човек, даваха съответно отпадналите от неделя до четвъртък, а на нас ни го излъчиха от понеделник до петък.  И така от 9 останаха 4 души.
До събота трябва да изгонят четирима.  Сигурно ли е, че още днес ще си тръгне съквартирант? Може да е от вторник-петък периодът на елиминации
Да, днес, но не на живо. Ще го излъчат утре. Днес ще гледаме станалото през уикенда. Не мога да го твърдя, но мисля, че е така. Над 90% вероятност Wink

Общи условия

Активация на акаунт