BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 668
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Мен честно казано би ме било страх да вляза във връзка с мъж като Котов или Паранормалния… Всеки жест, поглед, целувка по бузата, прегръдка за чао, потупване по рамото, може да се възприеме от тях като изневяра или най-малкото като знак на неуважение… Не, мерси. Не обичам мъже, които ревнуват от най-малкото нещо.
Права си, Лили..страшничко си е. Много е хубаво човек да си има принципи, но някои от неговите са смехотворни и леко ориенталски..

# 736
  • Варна
За мен нещата стоят така.
Веднъж вече (в друга мисия) е казал,че не допуска целувки,сядания в скута и т.н.Под каквато и да е форма.Това е нещо ,което ясно заяви.
Вчера ББ нарочно, очевидно за да го конфронтира,злепостави пред другите и да му извие ръцете по този начин,искаше точно това.
По този начин,щеше да пристъпи заявената си позиция и да потъпче принципите си.
После започнаха- ама ти не си ли целувал,ами ти не знам какво си.
Абе няма значение какво съм! Казал ти е че няма да прави това,защото  противоречи на принципите му .Не го карай да го прави!Това си е чиста подигравка и провокация.
Достатъчно мекотели има , твърде много.
И всички те казват,че това е гъвкавост и т.н.
Аз не се навеждам ,защото съм малко човече,навеждам се, защото съм гъвкав и обичам да се чупя в кръста ..

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:59 от gali-presi

# 737
Тази принципност ми прилича на контрол.

# 738
Хора аз съм притеснена за приятеля на Елена... Има ли кой да му пере гащите?
И как тази примерна жени а, която желае толкова силно да стане майка а не може да спре пуши?
Сияна е изкуствена, но и Елена също... А овцата като чуя гласа и ми идва да се издрайфам

# 739
Чудно как някои решиха, че Котов ще става политик, че и разпъват тази дъвка...Задал въпроси на Трифонов преди години, някой го предполага, други подемат и айде вече политик щял да става! Rolling Eyes
Това за кокошките, дали не се шегуваше?! Как ще мисли, че кокошката снася веднъж на два месеца...
Стефан е такъв плужек...

# 740
Стефан е жалка картинка...
Котов е просто една идея по-интелигентен от другите, но това не е много. Започва да ме дразни и вече съм за Давид.
А как мислите дали наистина харчат наградата

# 741
То аман от гъвкави политици, те като ластици направо.
   Не мисля,че трябва да разглеждаме Котов като политик.За мен е човек,който държи на думата си, не говори излишно и се аргументира, когато има какво да каже.Аз виждам и хумор понякога при него, но и не се притеснява да си каже какво не харесва в другите, но очи в очи.
   Дали е контролиращ или не, не мога да твърдя.Винаги има много нюанси .
   Давид в последните няколко епизода възмъжа като поведение.

# 742
За мен нещата стоят така.
Веднъж вече (в друга мисия) е казал,че не допуска целувки,сядания в скута и т.н.Под каквато и да е форма.Това е нещо ,което ясно заяви.
Вчера ББ нарочно, очевидно за да го конфронтира,злепостави пред другите и да му извие ръцете по този начин,искаше точно това.
По този начин,щеше да пристъпи заявената си позиция и да потъпче принципите си.
После започнаха- ама ти не си ли целувал,ами ти не знам какво си.
Абе няма значение какво съм! Казал ти е че няма да прави това,защото  противоречи на принципите му .Не го карай да го прави!Това си е чиста подигравка и провокация.
Достатъчно мекотели има , твърде много.
И всички те казват,че това е гъвкавост и т.н.
Аз не се навеждам ,защото съм малко човече,навеждам се, защото съм гъвкав и обичам да се чупя в кръста ..
Не разсъждавам така. Ако принципът беше “не спя в едно легло с чужда жена” - да, ок, нормално е да откаже. Но това е една обикновена целувка по бузата. Котов, като интелигентен човек (а предполагам и приятелката му е такава), би трябвало да си дава сметка, че това не е някаква смъртна обида, особено в контекста на телевизионно предаване. За мен отказът да предаде този си въпросен “принцип” беше чиста доза инат, егоизъм и липса на всякаква емпатия към още 5-6-7 човека, които загубиха 5 хиляди лева и в продължение на 5 дни ще спят без чаршафи и ще ядат сух хляб (заради втория му “принцип” да не номинира). В този смисъл казах, че е важно човек да може да проявява малко гъвкавост.

# 743
Относно коса-гейт: Първите епизоди след изгонването включват дни преди и след лайва така че кадрите ги смесват както им падне.

# 744
  • София
Сега видях промото.. Овцата се кара на Котов-Не виждам нищо морално, да хвърлиш 7 човека, вместо 1..кое му е моралното?

# 745
Сега искам Биг Брадър да предложи същата мисия на Стефан - да целуне Сияна по бузата, да го видим дали се е променил, щом така не одобри действието на Котов и затова, и гласува срещу него.
Засега, май само Стоянов не е бутнал нищо от наградата.

# 746
  • Варна
Чудно как някои решиха, че Котов ще става политик, че и разпъват тази дъвка...Задал въпроси на Трифонов преди години, някой го предполага, други подемат и айде вече политик щял да става! Rolling Eyes
Това за кокошките, дали не се шегуваше?! Как ще мисли, че кокошката снася веднъж на два месеца...

Нали Мина, каза, че бил бъдещия министър на науката..
Няма да се учудя, ако изобщо не знае нищо за кокошките и може да не е виждал жива кокошка..

# 747
  • somewhere near the sea
Михаела не орева ли къщата, че Мина бъркала с ръце, а тя била гнуслива? И същата бърка демонстративно в кошчето за боклук да търси фасове. Тя е версия на Иван и Калин в едно.

# 748
Засега, май само Стоянов не е бутнал нищо от наградата.
Елена - цигари, билет за кино
Лена - лимони, месо, билет за кино
Михаела - цигари
Сияна - имунитет, билет за кино
Котов - наказание за целувката
Стоянов - нищо
Давид - нищо

Мисля, че така бяха.

# 749
Давид не си ли купи яйца?

Общи условия

Активация на акаунт