BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 202
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 515
Когато отпадне 4я, предполагам, че пак ще отворят лининията, за да се гласива и да отпадне третия..и така докато останат двамата.
Дано, защото миналата година не го направиха. Един глас за целия финал… Ако гласуваш за някой и той отпадне 4-ти / 3-ти, гориш.

# 1 516
Какво пък имате да им гледате на Стоянов и Сиана? Joy "На мен ли говориш?На теб говоря..ама ти ..дай да те цункам.."и подобни.Скучни са ми до болка.За неестествени няма да говоря.

# 1 517
Щеше да е интересно да гледаме 2-3 дни младите, да. Доста коментари имаше и тук, че нищо не сме били видяли от тях. Че то какво да видиш, като в началото имаше само крясъци от Овца и Орангутан, после само Орангутан, след това Орангутан и "Аз съм най-възрастният!" , след това пак Овца.

Искаше ми се да ги видя като нямат дразнители и някой, дет да им скача постоянно как ще се държат.

# 1 518
Какво пък имате да им гледате на Стоянов и Сиана? Joy "На мен ли говориш?На теб говоря..ама ти ..дай да те цункам.."и подобни.Скучни са ми до болка.За неестествени няма да говоря.
Спря да им вярваш на фалшивата любов. Добре дошла в реалността. 😁

# 1 519
Разбира се, че от продукцията ще са най-щастливи Котов да спечели, нали въплъщава всички техни умнокрасиви идеологеми, западният идеал за homo rationalis. Страшно е интересно, че му се падна (така и неизползваната) карта "Диктат", защото от всички вътре на него най-много му приляга, тези хора в живота са такива веднъж щом се се докоснат до инструменти за влияние. Отделно от това, че продукцията може да си запише бонус как го е "превъзпитала", направо пример за идните поколения и сезони.
От така останалите четирима аз бих избрал Стоянов.

# 1 520
Спря да им вярваш на фалшивата любов. Добре дошла в реалността. 😁
Нещо си в грешка.Не вярвам в нито един от двамата и тяхната "любов" от ден първи.Grinning
Опитах да чета във фейса,ами не става хора.То са едни лозунги,гръмки фрази, агитации...по зле от по изборно време,президент избират.Сякаш им плащат за това драскане там.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 16:11 от *Амбър*

# 1 521
Нали се чудихме кой облича Богданска, че все изглежда като избягала от цирка. Пембе Кенан. Ето ѝ роклята за довечера:
Скрит текст:

# 1 522
Разбира се, че от продукцията ще са най-щастливи Котов да спечели, нали въплъщава всички техни умнокрасиви идеологеми, западният идеал за homo rationalis. Страшно е интересно, че му се падна (така и неизползваната) карта "Диктат", защото от всички вътре на него най-много му приляга, тези хора в живота са такива веднъж щом се се докоснат до инструменти за влияние. Отделно от това, че продукцията може да си запише бонус как го е "превъзпитала", направо пример за идните поколения и сезони.
От така останалите четирима аз бих избрал Стоянов.

Малко нищо не каза. Хем най-му приляга да има картата "Диктат", щот хората като него са такива и онакива, хем не я е използвал досега. Grinning

# 1 523
  • Варна
Кой се е чудил
Александра от много време си партнира с нея за визиите си.При по-специални събития,в ББ също.Винаги я споменава
/И аз бях казала това, след като някои тук се чудеха кой я облича нелепо едва ли не,но кой ти чете Smiley,а и коя съм аз хах/.
Чудя се за кой да гласувам Thinking Но май и двамата са ми ок- Валентин и Давид

# 1 524
За Вальо има достатъчно,дай за Давид. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 525

Малко нищо не каза. Хем най-му приляга да има картата "Диктат", щот хората като него са такива и онакива, хем не я е използвал досега. Grinning

Чети между редовете. Много ясно, че няма да я използва, вътре не му е тактиката това.

# 1 526
  • София
Давам 2 кила брАшно за 2 лебеца,  на гласуващите за Давид.. 😎

Точно този тоалет ми изглежда интересен, но моделът съм го виждала на някое Холивудско събитие...Познат ми е ..

# 1 527
Искаше ми се 2-3 дни тях четиримата само да погледаме.
Нова щяха да постигнат антирекорд за най-ниска гледаемост. Rolling Eyes
Скучен сезон беше това и нито един от четиримата не заслужава победа в моите очи. Ще гласувам за Котов, не защото ми е фаворит, а за да гласувам против Давид.

# 1 528
Кой се е чудил
Александра от много време си партнира с нея за визиите си.При по-специални събития,в ББ също.Винаги я споменава
/И аз бях казала това, след като някои тук се чудеха кой я облича нелепо едва ли не,но кой ти чете Smiley,а и коя съм аз хах/.
Чудя се за кой да гласувам Thinking Но май и двамата са ми ок- Валентин и Давид
Приеми моето извинение, че при 2000 поста в темата всяка седмица, не съм успяла да запомня твоя. 😁

И миналата седмица си говорихме за роклите и затова споменавам.

# 1 529
Еликсче , недей така ни мъчи , врътни един топъл лебец и за който кажеш ще чукнем
Някои жени насила ги събличат , Александра май насила я обличат

Общи условия

Активация на акаунт