BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 166
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Ню Йорк
Ето това е финала, който исках да гледам. Млади, приятни хора, много им се радвам.

Леле как са я "нахранили" Михаела във фейса. Тя пък е достатъчно тъпа, за да ходи и да им отговаря и да се прави, че не и пука. Гледам, че масово я заяждат за фотошопираните и снимки и видеа. Наистина, ако човек погледне в профилите и, все едно е друга жена, нищо общо няма. Трудно ми е да разбера такива хора, които години наред налагат някаква визия и парадират с нея, как така се решават да отидат и да се покажат с всичките си дефекти, че и гадният си характер за разкош. Какво си мислят, че биха спечелили от това?!

# 1 561
Излезе ми ТикТок клипче на Михаела как плюе Котов (без да го назовава по име) и отдолу всички го защитават. Зорлем ще му изпише вежди.
Много ми се иска да няма коментарно студио тази вечер, имат събития да ни показват, а е само 2 часа епизода. Как пък не отпуснаха още един час отгоре, за Капките дават по 4 всяка седмица.

# 1 562
  • София
Нека не забравяме.. че миналият сезон се завърна след множество затишие. Там зрителите "имаха волята" да вкарат уж човек, който им допада от посочени визитки. Може би затова така ви се струва сезонът. На мен този ми допада повече - има по-приятни персонажи...

# 1 563
Дано поне коментаторите не са пак хора, които дрънкат глупост до глупост. Бричката, Блажев и Тото категорично нямат място там.

# 1 564
  • София
Дано поне коментаторите не са пак хора, които дрънкат глупост до глупост. Бричката, Блажев и Тото категорично нямат място там.
За тотото съм съгласна, за Бричката е странен, Блажев ми е приятен, то не знам кой друг би се навил, ще е интересно да има и близки на тези финалисти, които да кажат защо да ги подкрепят.

Ще видим кой се е навил и какво ни готвят, малко остана, дали ще почне навреме?

# 1 565
Да се смея ли, да плача ли? 😀

# 1 566
Леле как са я "нахранили" Михаела във фейса. Тя пък е достатъчно тъпа, за да ходи и да им отговаря и да се прави, че не и пука.
О да, тя много обича хейта - затова блокира всички, които я хейтят и трие коментари под снимките си. 😂 Жалка история. И голямото хвалене, че била себе си. Няма никаква полза да си себе си, като си турбо простак.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 20:48 от Lilly_85

# 1 567
Дано спечели Котов,  ей така да и е гадно на овцата Heart Eyes

# 1 568
"Турбо простак" на Михаела много ѝ отива.
Първична, мисли се за много пряма, а всъщност е груба и проста. И като капак е и злобна. Прекрасна комбинация.

# 1 569
Еее! Тези хора се гаврят със зрителите! Как може да поканят точно нея...

# 1 570
  • София
Еее! Тези хора се гаврят със зрителите! Как може да поканят точно нея...
Те следва да бъдат всички, може би без Иван предвид как напусна предаването.. ще видим.

Иначе тя за минута на екран е готова на всичко, нищо няма да ме изненада.

И пак със закъснение ще почнат, ще ми липсва темата, супер готино си ги обсъждаме.

# 1 571
Приятно гледане за последен път този сезон, банда!
Дано финалът бъде интересен за коментиране!

# 1 572
Леле разликата съвсем се е стопила

# 1 573
  • SF
Да, вторият стопява разликата и още ще я стопи.

Не се изненадах снощи, когато Сияна отговори обратно на всички останали..Вижда се, че е лековерна, няма критично мислене и вярва в конспирации. .

А вие на какви конспирации вярвате... Артисти, актьори, психолози, преценяват кога каква лична новина да пуснат, стратези, играли са я тази игра, фалшиви любови, преброени целувки...
Ама айде... сигурно сте млади и неопитни.

# 1 574
Много близки резултати, но не мисля, че ще има обръщалка.

Общи условия

Активация на акаунт