BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 082
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 890
Котов си е отключил инстаграма, но поне на този етап не се следват с ББ.
Не е последвал и никой от участниците още. Нищо де - едва ли сега точно това му е приоритет, съвсем разбираемо.

# 1 891
  • Варна
Попадна ми това нещо и ми беше доста интересно.

"Как КЪЩАТА на Big Brother е ПРОЕКТИРАНА, за да създава ДРАМА"
https://youtu.be/6AajnKCK0kU
Благодаря, много е информативно Hands V

# 1 892
За ББ основната грешка беше часовият диапазон. Абсурдно късно просто.Как да има висока гледаемост ??
За мен изобщо не е късно (според мен), аз често си го пускам след 23 ч (отначало). Не мисля, че за млади хора е “абсурдно късно” преди полунощ.

# 1 893
И този победител е в духа на предишните... Но общо взето тазгодишният сезон беше по-добър от миналогодишния. Жалко обаче, че дори и при нов продуцент целият екип изглежда си е същият (начело с крайно неприятната Владимирова) или поне е със същите табиети - назидателен тон, морализаторстване, тънкообидност, отмъстителност, садистични изблици, и т.н. Няма начин да видим свестни хора да го направят това предаване, и имам предвид тези зад камерата.

Съвсем извън темата, но на какво се дължи този безалтернативен рейтинг на Игри на Волята? Извинявам се за въпроса, просто отдавна живея в чужбина и много неща не са ми ясни. Пробвах да видя - някаква спортно-мачистка плажна версия на Бързи, смели, сръчни с елементи на Сървайвър. Та ще се радвам някой простичко да ми обясни кое в тази концепция толкова допада на БГ натюрела. Може би нещо свързано със сила, мачизъм, кралимарковски постижения?...

# 1 894
Оставам с усещане за манипулация на вота последната седмица. Вярно, че и Котов имаше участие с инатливото си поведение (конкретно хвърлянето под автобуса), но ББ се постара немалко да обърне гласуването. Надявам се Котов да се научи да си избира битките. Това би било достатъчна награда от участието му в предаването. Парите, вярвам, може да изкара по-лесно 🙂.
Поздравления за Давид, прояви инстинкт при крайния избор на обкръжение и спечели. Надявам се да ползва парите за съзидание, а не за саморазрушение, че е доверчив малко вповече.
Зарадва ме финалната четворка, така критикуваното Джен Зи поколение. Различни са, но показаха качества, които харесаха на зрителите - умение да отстояват себе си, да не  се поддават на провокации, да комуникират без излишни грубости, да се подкрепят... Те сега се оформят като личности, надявам се от участието в ББ да извлекат полезните изводи.

# 1 895
Ванков не е нов продуцент - поне не в истинския смисъл на думата, защото той прави ББ и миналата година. За Ани Владимирова съм много съгласна. Доста злобна жена, без абсолютно никакви скрупули и показва фаворитизъм, което е адски непрофесионално за член на екипа.

А за ИВ… Комплексно предаване е - има физически изпитания, пъзели, социална игра. И най-силният физически играч не може да победи, ако другите два компонента куцат. Нито пък най-големият стратег ще стигне до финал, ако няма физическата подготовка. Освен индивидуалната игра, има ѝ отборна. Един отбор живее на (сравнително) луксозно място, другите мизерстват… Нахъсват се да им го вземат. Интересно е като цяло.

# 1 896
Краси Ванков не участваше ли в Аламинут?

За мен ИВ вече се изтърка, гледах всички сезони до миналата година, когато още на пилотния ме изгубиха. Твърде еднотипно е всичко всяка година.
Мой познат кандидатства няколко години подред, тази не е, но са му звънели, за да го викат. Той захвана сериозно начинание и им отказа, но щом те търсят участници вече, а бившите участници "готвят" новите и всички са с уредени коалиции още от кастингите, това предаване тотално ме изгуби. Тези епизоди по 3 часа, в които гледаме едно и също нещо 100 пъти също ми дотегна.

# 1 897
Гледам подкаста. Давид е доста скромен.

Не разбрах много семейната му история, нещо объркано я разказа. Каза, че майка му от малка е в Германия - още преди падането на Берлинската стена. Но баба му го е отгледала. Често се виждал с майка си и тя също го гледала, понякога като имала повече работа комуникирали чрез видео чат. С баща си каза, че се е виждал като малък, вече не… Излиза, че баба му също е била в Германия в някакъв период? Не е ясно кога се е прибрала - заедно с Давид или преди това.

Елена го пита за случая, в който нямали пари за тостер. Каза, че това било малко преди да влезе в Биг Брадър. Наложило се да напусне работа, за да влезе в предаването, в същото време Насито чакала да ѝ се обадят за работа. Развалил се тостера и нямали 30 лв за нов.

С Насито се запознали онлайн преди 4 години и преди година и нещо се преместил тук с нея.

Включиха я по телефона - каза, че е много щастлива и се гордее с него. Елена я попита какво иска да ѝ купи Давид с наградата - каза, че нищо не иска от него, само да си отвори пекарна, защото от много време говори и мечтае за това. Елена след това попита кога Насито се прибира от Германия (явно е там, за да закрепи бюджета, докато Давид е в предаването). Насито каза, че в края на декември, а Давид се обади, че ще си я вземе преди това. 😁

# 1 898
  • на брега на морето
Ще се изям от яд! Rage

# 1 899
Мдаа, късно си беше с това закъсняване на ИВ. Ако е от 21:30 бива.

# 1 900
Давид е голям сладур! Според мен не преиграва, както беше коментирано, защото Насито и бабата се държаха по същия начин, по който и той.

# 1 901
Биг Брадър не е онзи Биг Брадър от преди 20 години, когато нямаше други риалитита.
И зрителите не са същите. Тогава нямаше инстаграм и даже и тези теми тук ги е нямало. Хората дискутираха всичко помежду си. С информация се сдобиваха само от предаването и коментарните студиа. Преди 20 години публиката се вълнуваше от това какво ли става с 16-20 човека, затворени в общо пространство и как се развиват отношенията между тях. Вече никой не си задава този въпрос, защото отговорите са ясни - скандали и напрежение стават. Винаги се избират участници, които да го разпалват.
Сега с умиление се хвалят старите издания, че имало смислени разговори. Нищо подобно!

Всъщност Биг Брадър имаше официален форум, в който много се дискутираше. Но да, сякаш се излъчваше много повече от единия час сега. Иначе с всичко написано съм съгласна, както и, че зрителите не са същите. Преди 20 години сме приемали участниците по едни начин, сега по друг. А те участниците и Биг Брадър не са се променили, променихме се ние (и слава Богу Simple Smile.

Аз съм доволна за първи път от победителя, желая успех на Давид.

# 1 902
Давид е голям сладур! Според мен не преиграва, както беше коментирано, защото Насито и бабата се държаха по същия начин, по който и той.
Стана ми много сладко като бабата влезе в къщата и каза “Всичко е наред, само дето ми изгоря крушката, няма кой да ми я смени”. 😂 Душица.

Още нещо от подкаста - като Давид разказваше, че баба му го е отгледала, разказваше че отгледала и още някакви други роднини през годините. Стана ми жал - останах с впечатлението, че в това семейство правят деца, пък после ги оставят на нея да ги гледа. Майка му на Давид явно работи нещо свързано с много пътуване, щом споменаваше, че на моменти са комуникирали с видеовръзка… Кофти, но гледам да не съдя, защото не знаем цялата история…

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 18:16 от Lilly_85

# 1 903
Давид го заслужаваше най-много, чисто дете, добре възпитано, има уважение към другите. Повечето на неговата възраст са стряскащо зле, махленски, бавноразвиващи индивиди.
Браво на баба му!

# 1 904
Значи зле си финансово, и напускаш работа със сигурен доход за да гониш Михаля в биг брадър. Браво немец Joy
Ми ,ако не беше спечелил?
Не че имаше такъв вариант де. От ден едно си личеше колко е фаворитизиран.

Общи условия

Активация на акаунт