💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 815
  • 1 177
  •   79
Отговори
# 1 155
Не мога да забравя тъп...пардон, семплата физиономия на Мирка, като казаха, че двамата му авери са решили да го сготвят.
Някой, ако може да пусне едно гифче по темата.

# 1 156
  • Някъде там...
Интересно, че не излъчиха никаква реакция по темата. Нито на съвета, нито разговор след това. За синхрон не помня, но ако е имало, явно не е било нещо запомнящо се.

# 1 157
Не бързай, най-доброто тепърва предстои
Е, Дидо, направо ме жегна вътрешно. Sad И по-големи мизерии ли да чакаме. Отщя ми се да гледам направо.
Само да не ми омаскарят Калинката...

По принцип си харесвам повече първата фаза, по-забавно, по-леко някак вървят нещата. Няма чак такива схеми, интриги, побутвания. Опознавам хората. Втора и финалната ми идват много хард, особено ако симпатизирам силно на някой/някои играчи.
Ееех, каква първа фаза и седмица от втората имахме тоя сезон. Връх! Толкова тегаво стана сега. И не, не е като сериал, там съдбите са на измислени герои. А тук става дума за истински хора, как ли се чувстват след тази помия тия, дето накрая не взимат наградата? Щото то би си заслужавало да изтърпиш всичко само ако накрая излезеш победител.

Дидо, и аз се присъединявам, бъди милостив! Ще ни омаскарят ли Калинчето?

# 1 158
Шопа с неговото заболяване без да иска развали първоначалния сценарий. Той беше избран за ракетоносител на канадското кленово листо. В движение избраха Пекин за негов заместник.

# 1 159
Калин е на финали, споко

# 1 160
Калин е на финали, споко
Дано, ама дали ще е победителя?

# 1 161
  • Някъде там...
Още ми държи влага какво направиха с Момчил. Тогава място не можех да си намеря заради шмекергейта. Като не можаха тогава за нищо да се хванат, за да му хвърлят кал, измислиха си го.
За такова омаскаряване говоря.

Иначе явно първоначално е било замислено да има съперничество по остта Шопа - Калин. С онова пращане на блатото да се започне.

# 1 162
  • София
Аз започвам да мисля, че всяка година продукцията си има човек който  трябва да бъде победител. Предварително са се разбрали и по време на играта продукцията вижда на какъв кон са заложили. Може да е силен и харизматичен човек, може и да е "супер силен и можещ, ама така се е случило, че е изнемощял" На главния герой му даваха шанс, направиха му коалиция която да го пази/ видяха, че това с женската коалиция и Алекса работи/. Сега започнаха да го хвалят, ама той човека толкова си може. Мрънкач, който се крие за полите на жените. Бил дълго на блатото, ама като е толкова силен да беше излязъл пръв, а не да се отвиси там.
Друго което ми направи впечатление, той не иска Калин за да ги извади от глада, напротив няма нищо против да е на гадната локация, ама да има  един силен противник по-малко. Замислих се, дали гладува наистина? Водят го да му сложат системи и да му дадат тайно да яде и затова не му пречи да е на изолатора. Примърнка, че му е лошо, и го изведат да го нахранят.   Другите му съчувстват, нали на системи е бил. Дори си мисля, че е имало период в който от продукцията са мислили да се откажат от уговорката, ама този който го е уредил е натиснал. Защото в началото главния герой седеше в сенките, сега когато няма накъде го осветлиха.
На мен тази година каста ми хареса, обещаваше да е интересен сезона, до момента в който започна грубата намеса.

# 1 163
Е то не само Миро е бил на системи,голяма част от тия, дето са били на гладните дестинации са минавали системи.Вместо да ги държат гладни продукцията да помислят за начин, по който могат да се изхранват, дори да е по 300 калории дневно.Най малкото мисля, че е добре като ще има такива дестинации вместо да тренират старите кучета само за физика кандидатите, да има обучения за оцеляване.По нашите земи има много храна, само трябва да се изучи и разпознава кое растение,коя гъба са ядливи.Палене на огън с подръчни средства, правене на заслони......Първите игри бяха най добри, там имаше игра на волята, а не като последните.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:00 от Barsa

# 1 164
  • Буркина Фасо
Аз започвам да мисля, че всяка година продукцията си има човек който  трябва да бъде победител. Предварително са се разбрали и по време на играта продукцията вижда на какъв кон са заложили. 
който плаща той поръчва музиката.

# 1 165
Честно казано от двамата, Пекин и Мирослав, предпочитам победител да е Пекин...
Тя поне е силна и се раздава на арената. А Мунчо даже и това не прави. Едно позитивно нещо не мога да му открия на тоя.

# 1 166
За мен ако Мирослав спечели при положение, че грубо наруши правилата, това ще е вече дъното. Все е имало нагласени и набутани победители, но не и явно прегрешили по правилата на играта. Догодина предлагам направо да офертират първо близкия магазин за авансово плащане да си пазят записите от камерите и да си пазаруват всички.
Догодина може да пробват с това кой най-бързо ще открадне от бабичка 10 000 лева и най-дълго ще остане незабелязан или няма да бъде хванат.

# 1 167
Е то не само Миро е бил на системи,голяма част от тия, дето са били на гладните дестинации са минавали системи.Вместо да ги държат гладни продукцията да помислят за начин, по който могат да се изхранват, дори да е по 300 калории дневно.Най малкото мисля, че е добре като ще има такива дестинации вместо да тренират старите кучета само за физика кандидатите, да има обучения за оцеляване.По нашите земи има много храна, само трябва да се изучи и разпознава кое растение,коя гъба са ядливи.Палене на огън с подръчни средства, правене на заслони......Първите игри бяха най добри, там имаше игра на волята, а не като последните.

Това винаги много ме е дразнело в игрите - глада. Не виждам какъв е проблема на най-гадната локация да им дадат една умряла тенджера, един пакет ориз и един хляб и да си го варят на огъня на плажа. Според мен нищо не им пречи на всяка локация да има храна, като на най-гадната да е в наистина оскъдни количества, но все пак да я има. С другото съм съгласна - ако имат базови познания за оцеляване, няма значение дали са на плаж, блато или изолатор, все можеш коприва и някоя друга ядлива трева да набереш и да я сготвиш с ориза на огъня.

# 1 168
  • Буркина Фасо
ама те не гладуват в истинския смисъл на думата.
как си представяте 7 седмици "глад" на пъпчивата?

# 1 169
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дават им по 1 консерва русенско варено преди битка, имам спомен от предишна тема, че някой "вътрешен" разказваше. А като някой заприпада, пак там нещо дават, глюкоза ли, захар ли...

Edit-вам се, то си го имало на първата страница на темата сложено:

Цитат
През първата седмица на реката за дадено племе няма никакви дажби храна
Ако племето е втора поредна седмица на реката се дава по една консерва с русенско варено или боб за целия ден и всичко това е на 2/3 дена (не всеки ден), според зависи...
Ако племето е трета седмица на реката вече се дава по една консерва с боб или русенско варено всяка вечер.
Често се случва някои хора да припадат от глад и изтощение, но това никога не се излъчва в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт