💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 67 398
  • 1 707
  •   119
Отговори
# 1 515
  • Някъде там...
Мисля, че Миро трябва пак да замине за Канада. Няма да понесе всенародната любов.
Във фейсбук е страшно.

# 1 516
  • София
На плажа се обявява, пред екипа и несполучилите финалисти. Няма опасност от обстрел.

# 1 517
Дано залогът на Калин в събота е, ако го спечели, да се върне при Феномените. Разбиха му целия ентусиазъм за три дни.
Имам лошото усещане, че залогът ще е да награди 4те женички със стопанство

# 1 518
Само да добавя, че наглият отговор на М., че ще оцелеят в изолатора ми се видя циничен- знае си, че ще си го подхранват тайно, къде система глюкоза, къде сандвич в храстите (или в тоалетната)... Вече никой не споменава защо са "наказани" и нямат знаме- защото са измамници. И тези измамници решават съдбата на Ивайло и Калин, които поне на арената се представят отлично. Това е извратено. Сценаристите са болни мозъци. Това не са Игри на волята, а на  манипулацията, на подмяната на ценности. Боклуци са тези от продукцията. Сценаристи и други...

# 1 519
  • софия
Поискали са имунитет според мен, но не са им дали и не ни го показват . Също като в началото, когато е поискал да си смени кутията с Мартина но са му отказали. Монтажи имаше на съвета - отговорът на Калото беше, по памет  "нека така да е, взимам тогава двата гласа"., което ми говори, че е имало и друг  пазарлък. И не му е за първи път да им подава "оферти".
Браво, че с Ивайло опитаха всичко, за да променят предопределеното.

Радка утре коментира реакция на Иво мисля, не на Калин, но да видим.

Днес и аз видях че се засрамиха момичетата. Но Пекинчето утре пак ще ги надъха. Точно с тия методи..... Joy

Женската коалиция я разбирам, тяхната е ясна. И без друго ще кретат донякъде, ще оберат де що хейт има и ще си отпаднат безславно.
 Добре поне, че Ръждето я  пожалиха и не я набутаха в тая схема.

Но Мирко, леле, тоя Мирко, момче ти гледаш ли се?
Хайде момичетата толкоз си могат, пазят се, женска солидарност имат да речем, ама Мирко ти чий го крепиш там ... Imp Виж Пафката и Раличка как те хвалят, засрами се братле, излагаш ги тия хората значи .... Joy

Калин Blue Heart показа зъби. При това успя да остане добронамерен. Добре му се получава. ФеНоМеНче Blue Heart

Яд ме е за Иво, но явно други драми ни очакват и той вече няма роля.
Утре дано им се получи хубава битка на двамата.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:26 от freespirit

# 1 520
На плажа се обявява, пред екипа и несполучилите финалисти. Няма опасност от обстрел.

Уфффф, жалко.  Не са прости явно, застраховали са се.

# 1 521
А защо да не се гледа епизода. За мен е класика. Това не трябва да се забравя, защото нещата ще си продължат така и занапред. Никой вече не помни Добрин от 1 сезон как направи публиката на глупаци, дори се изпокарахме в темата, че не е това дето се показва и казва (то си му личеше), ама...хората кълват, искат някой добър, нищо че не може да плува, няма мисъл в главата. Взе си 200х , похарчи си ги, забрави се, не се показваше , не го търсеше никой, покри се и ...някой да пита къде е, с какво се занимава, какви пари е дарил за благотворителност (уж всичките, ама 10 лв не е дал, някакви дръвчета купил за местното училище май и това е. Ни риби , ни птици опазва.
Та викате ще ги е срам. Че тях не ги е срам да ги дават и снимат какво говорят, та след месеци и години. Рада иска да мине напред и отпадне, за да казва че е в топ 10 примерно или ...някъде по-напред. На лекарката не и хващам логиката, хубава професия, трябва да е етичен човек, хуманен, с принципи, ама...и тя като този дето прегази кучето -без морал и съвест.
И единственото нещо са епизодите, ако се пазят, да се гледат, да се помнят, да се виждат участниците как са били на терен, какво са говорили и т.н. Не случайно изтриха 1 сезон отвсякъде май.
Та гледайте, пошло и гнусно е, ама да се знае и помни.

# 1 522
Мисля, че Миро трябва пак да замине за Канада. Няма да понесе всенародната любов.
Във фейсбук е страшно.
Ще напиша нещо цинично-
Скрит текст:
на изпроводяк един митничар да му направи медицински туш, да не е укрил сандвичи и наденици.

Като се замисля имам такъв приятел на Терминал 2.

# 1 523
  • София
По-неприятни хора от тези четиримата не е имало досега. Ей, Кралев, гледаш ли какъв си аматьор. 😁😁😁

# 1 524
Дано залогът на Калин в събота е, ако го спечели, да се върне при Феномените. Разбиха му целия ентусиазъм за три дни.
Имам лошото усещане, че залогът ще е да награди 4те женички със стопанство

Точно така , каква да е наградата ако се познае залога и какво да се губи ако не се познае решават продукцията  , така  че Калин няма да има думата каквото кажат те това е , той може да реши сам за кого да заложи и , ако бях аз   щях да преценя като кацат какво се печели изгуби , дали умишлено да не заложа за новия ( знае се че новите почти не побеждават ) и така да прецакам женската коалиция

# 1 525
  • Някъде там...
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?
Калин на съвета. В началото на епизода Мирко как се издъни също. Ивайло го е пуснал на стори в ИГ.
Опита на Ивайло да преговаря с Пекин.
Битката на сините беше хубава. На жълтите... с две котви в женски род.

# 1 526
  • В Града на липите
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?
Гледай. За този съвет ще се говори дълго и ще остане в историята на Игрите. Хубаво е да се види и предисторията, т.е. играта и причината да стигнат до съвета.

# 1 527
Калин на съвета. В началото на епизода Мирко как се издъни също. Ивайло го е пуснал на стори в ИГ.
Опита на Ивайло да преговаря с Пекин.
Тъй като в началото ме нямаше може ли някой да припомни къде Мирко КанадИцЪ се издъни.

# 1 528
  • София
Познахте за Ивайло срещу Калин, колкото и да не ми се искаше. На тази коалиция им пожелавам да се самоизядат и да изгният на изолатора.
    Някакъв бяс ме е хванал и все пак ми хареса как им го каза Калинката на съвета, дано ги насоли още и да им се подиграва в очите.

Със сигурност сте го обсъдили, но и за Чикагото ме е яд, не поемал инициатива, не се включвал в обсъждането на стратегията, да, ама дава сърце и душа в битките, а вчера умрях от смях от "контракциите" и "разкритието". Култов образ!

# 1 529
Тези хора как ще излязат на улицата?

Точно това се чудя и аз
О, такива нямат срам и достойнство. Ще излязат и ще се държат нагло, нахално и долно, както се държаха и на съвета днес. Единствено ако хората сега, а и за в бъдеще ги игнорират и изолират това да е положителното.
Както са се държали на съвета... само че реалния живот няма нищо общо със съвета. На жените нищо особено няма да им се случи, но Миро може и да изяде някой тупаник ако реши да се държи нагло с когото не трябва. Както се вижда, хората доста са му набрали. Смятам, че той ще си отиде в Канада (то и за него ще е най-добре) и въобще няма да му пука за тукашния хейт.

Общи условия

Активация на акаунт