💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 68 547
  • 1 725
  •   153
Отговори
# 1 680
Можеха да вземат Момчил, ама тогава нямаше да е равностойно...делят го два вагона книги и можеше нещо да ги засече 😉.
Ясно. Критичният ПР в действие. Simple Smile А другата гледна точка кой я защити? Защото ми се струва, че доста преднамерено са си подбирали гостите в студиото.

# 1 681
  • В Града на липите
Ако социалните мрежи са някакъв индикатор ми се ще всички, които подкрепят Калин да идем и да го последваме и накрая на сезона (независимо от победителя) Калин да бие  мрънящия мизерник с едни 15 000 последователя . Ей така за спорта
В Инстаграм е @kalinkata_hr
Във Фейсбук: Kalin Hristov
Не ми е нормално Радка блатната патка да има повече последователи от Калин
Да, това е много добра идея. Аз го подкрепих още в началото на Игрите.
Повечето последователи привличат рекламодатели, та поне да компенсираме донякъде несправедливостта на продукцията.

# 1 682
Юлиян не се сети за името на Мирослав. Говореше нещо за това, че Пекин не се интересува много да запази момичета и "това другото момче, което как се казваше, забравих". Joy Най-запомнящият се участник Grinning

# 1 683
Сега гледам епизода от снощи.
Такава мерзост като при жълтото племе няма.
Мирославка е най-долната от женската коалиция.
Много тъпо ми стана как Ивайло и Калин си изгърмяха грошовете. Самодоволния поглед на Мирка, когато си занесоха грошовете - тръпки ме побиха. Ако този пич спечели, ще е най-противния победител досега.

Калин обаче държи ниво. Хем застава на позиция и се защитава, хем не е нагъл и гаден.

Но тия четиримата... нула народна любов.

Присетих за Мастагарков. Човекът следваше линия да се харесва на хората и да е с положителен имидж, и действително успя. Ходи после при децата, те му се радваха. Тук - обратно.

Пекин наистина ли си въобразява, че има шанс да спечели така? Избутана от трите си патки?

На промото за днес вярно ли Радостина порицава някого за мъжество? 😭😭😭

# 1 684
Не знам защо има учудени, че момиче по бански има повече последователи в Инстаграм от който и да е мъж. Просто така функционира светът на СМ.

# 1 685
Юлиян не се сети за името на Мирослав. Говореше нещо за това, че Пекин не се интересува много да запази момичета и "това другото момче, което как се казваше, забравих". Joy Най-запомнящият се участник Grinning
Според мен го направи нарочно. Много тънко си показа мнението за него😜

# 1 686
Кои са коментирали за патешката четворка? В кое предаване?

# 1 687
Кои са коментирали за патешката четворка? В кое предаване?
Коментарното студио при Гала- Шопа, Михаела и Дунев на едното диванче, а на другото Юли и непозната за мен дама.

# 1 688
Мили дами,
Първо - много се радвам, че тук няма някакви делулу феминистки, които да защитават коалицията от лоботомирани, фекални мухи, а се гледа доста обективно на ситуацията.
Второ - на никой ли, по дяволите, не му направи впечатление, че снощи и Рада, И Николета паднаха от варелите малко...непредизвикано. Като че ли си беше чист саботаж, доста нескопосано изпълнен, тъй като и двате реално си скочиха сами на земята от статично положение върху варели, а не докато прескачаха, местиха се и тн...

# 1 689
Поканили са Шопа, да защитава Миро & co. при положение, че въпросния беше в дъното на собствената му коалиция ли? Страшен ПР Joy

# 1 690
  • София

Иначе Пекин, както е доживотен капитан, вече може да забрави за секундант Калин, честито.
Е, ще си вземе Мирко, ще победят и той ще е герой. Даже може и по ново правило някой грош да дадат на секунданта.

В тази връзка, не даваха ли на секундантите по 30 гроша преди? А за Калин номинация Laughing

# 1 691
  • В Града на липите
Коментарното студио при Гала- Шопа, Михаела и Дунев на едното диванче, а на другото Юли и непозната за мен дама.

Само Томи е липсвал Grinning

...Второ - на никой ли, по дяволите, не му направи впечатление, че снощи и Рада, И Николета паднаха от варелите малко...непредизвикано. Като че ли си беше чист саботаж, доста нескопосано изпълнен, тъй като и двате реално си скочиха сами на земята от статично положение върху варели, а не докато прескачаха, местиха се и тн...
Аз го писах снощи по време на играта, макар че вече не ми се вярва.
Просто това са им възможностите.

# 1 692
С какво Мирослав се различава от Иван? 🤔
Набедиха Иван, че се крие зад жените, пратиха го на капитанска и случайно беше елиминационна и го изгониха. А сега Мирослав какво прави?
Абсолютно след всяка битка ми прави впечатление как го хвалят, дори и да са загубили.
Ивайло колкото и да не ми е от най-симпатичните играчи, не мога да не кажа, че е силен играч. И не е честно той да отпадне преди много по-слаби играчи от него.
Пекин играе така, защото продукцията ѝ позволява да го прави. А и според мен е разбрала, че ако играе с Мирослав, няма да я бутнат. Затова си го взе, не е само заради единия коалиционен глас.
Ще видим другата седмица как ще се развият нещата. Само Калин остана в опозиция и при две загуби на номинации ми битки, ще трябва да пращат някой срещу него и това ако не е Мирослав, ще видим женската коалиция на Пекин колко ще е силна и ще праща жени.

# 1 693
Просто това са им възможностите.
И аз си мисля, че възможностите им са толкова- с къси крачка и при "Р" изместен към дупето център на тежестта. При нея май наистина имаше подръпване на варела в последния момент. Наталия гледаше как Калин се е зазяпал и се разконцентрира. Не им е това голямата грешка. А това, че след като си признаха, че са били слаби, не поискаха да ги номинират, а полегнаха на "чисто и просто коалиционно". Като кажат тази реплика и се замислям кой и къде учи български език.
А за мадам  "М"  - скоро не бях виждала подобен плазмодии... Аз защо обиждам плазмодиите?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:14 от victoria vassileva

# 1 694
  • Някъде там...
Николета и Радостина толкова си могат.
При падането на Радостина може би наистина дърпащите не съобразиха и не предупредиха, защото и Калин се подхлъзна, но удържа.

Относно Шопа, плюя в пазвата, че отпадна, защото ми прилича на женския вариант на Радка и вероятно щяхме да видим още по-недостойни изпълнения, особено ако бяха в едно племе.

Общи условия

Активация на акаунт