💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 80 293
  • 2 043
  •   109
Отговори
# 2 040
  • София
Аз ако след всяко разочарование се отказвах да гледам още след сезон 1 трябваше да им сложа хикса.
Не се отказвайте така лесно...
Хех, все пак е само игра.
Ако Ръждавичка не се класира за големия финал ще съм много разочарован, защото за мен е дори по-комплексна и от предишната ми любимка Ваня, но това ще значи, че просто някоя дребна грешка или нещо по пътя не се е получило.
Имайте предвид, че в повечето случаи говорим за голям малшанс или стечение на обстоятелствата.
В спорта има групи или мачове на разменено гостуване или дълго първенство и се гледа класиране след много кръгове и т.н.
А тук просто може да не е твоя ден или битка и просто... губиш...

Ако Симона не е на финал - ще е ок, ако там са трима силни мъже и тя в следствие на грешка на полуфинал е отпаднала. Ако обаче добутат, която и да било от останалите жени, дори и Симона да е там също, да не говорим, ако тя не е - ще е абсолютна гавра.
Симона - с всичките и недостатъци - е единствената жена, която заслужава финал.

# 2 041
  • София
Не ми е любимец и съм го коментирал много пъти и нищо не съм му спестил.
Дявола има само един любимец - генерал Ръждавичка, която ако не се класира на финала направо ще закривам целия сезон. Simple Smile

Както казах, не мога да изчета цялата тема, та явно съм пропуснала коментара ти. Както и да е, има и нечитави хора на този свят, хубаво е да ги виждаме и в сериала, наречен Игри на волята.

Между другото, някоя от жълтите амеби поства ли нещо, свързано с играта последните дни?

# 2 042

Тц. Само аз ли се разтопих в този момент 😅😍
Не си сама. Пробиваше направо с поглед🫶🐞

# 2 043
Ж4 означава жълтата четворка или женичките - 4 броя? Grinning

Споделено от Ивайло в стори.

Десетки поздравления е споделил също, радват му се хората и го подкрепят. Видях мили думи от Димитър, Сапунджиева и Коеджикова. А Калинката е споделил финалните думи на Ивайло след битката. Подкасти не гледам, но на Ивайло ще си го пусна Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт