💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 90 248
  • 2 185
  •   180
Отговори
# 2 145
Ако Калин спечели, правилния ход за мен е да бъде изпратена Пекин и да си вземе Ръждавичка. Хем при Феномените ще са и наточили ножа на Пекин и ще се мъчат да я махат, хем Ръждавичка ще убеди поне една жена да се обърнат срещу Миро.
Няма смисъл. Ако изпрати Пекин, изобщо не се съмнявам, че на нея ще ѝ бъде даден имунитет. Няма гаранция, че такъв би имал Ръждавичка. В тази игра без правила не знаеш какво може да се случи, продукцията решава. То и затова е трудно да правиш стратегии. Единственият му печеливш ход ще е да си вземе слаб играч. Ще си стоят на изолатора, но на него ще му е по-лесно на елиминация. А Калин ще бъде на елиминация другата седмица. Остане ли в това племе, няма вариант, при който да я избегне.

Дори Ръждавичка да няма имунитет, тя със сигурност ще може да дръпне Николета/Радостина към себе си, и ако още важи дружбата и с Калин, да направи Мирослав новия бушон. Колкото до Пекин, в най-лошия вариант има имунитет тази седмица и Сапунджиева си заминава. Следващата, точно преди сливане, трябва да харчи пари, което е зле за нея защото ще и трябват във финалната 8-ца, ако иска да има някакъв шанс за финал.

# 2 146
Очевидно Пекин и компания си имат своите почитетели. Какво и Иво и Калин ще се намери кой да ги хейти. То и за това има такъв сблъсък на характери и вселени в предаването. Поне положителното е, че масово поведението на четирите блондинки не се одобрява.

Аз не одобрявам поведението на коалицията, но ги разбирам. Това е състезание и то индивидуално, а не отборно.Целта на всеки е да стигне по-напред.От наша гледна точка, като зрители може да не ни харесва, че отпадна един много добър играч.Но за участниците в играта това е добре дошло.Да не забравяме, че Калин изпрати Шопа на блатото.Защо изпрати точно него?Защото е силен и по този начин получава предимство.От гледна точка на коалицията е същото.А и защо някой от тях трябва да се жертва, за да остане Ивайло в играта? Какъв им е Ивайло, че да се жертват заради него?
Да, като зрител хич не ми хареса, че така се развиха нещата, но в тази игра всеки играе за себе си.

# 2 147
На Йвайло заведението за бургери в Люлин се казвал " 69 бургер шоп".

# 2 148
А и защо някой от тях трябва да се жертва, за да остане Ивайло в играта? Какъв им е Ивайло, че да се жертват заради него?
А защо те очакват Ивайло и Калин да се жертват за тях? Да ходят да им печелят капитански, териториални и накрая и да отпаднат в тяхна полза. Че и някакви възмутени го играят Grinning

"Жалката четворка" много ми харесва!

# 2 149
А и защо някой от тях трябва да се жертва, за да остане Ивайло в играта? Какъв им е Ивайло, че да се жертват заради него?
А защо те очакват Ивайло и Калин да се жертват за тях? Да ходят да им печелят капитански, териториални и накрая и да отпаднат в тяхна полза. Че и някакви възмутени го играят Grinning

Едно е да очакваш някой да ходи на битки, друго е да очакваш някой да се самоубие в играта заради някой друг.

# 2 150
  • Някъде там...
И затова очакват двамата мъже да се самоубият, нали? Да ги ползват зорлем за щит, като преди това са ги изцедили до дупка да печелят другите битки. На това му се вика чиста проба паразитиране. И не, не можеш да ме убедиш, че е в реда на нещата.
Лошото в цялата ситуация е, че всъщност паразитите действат с чадър от продукцията. Защото ако тя не ги побутваше, щяха само да си останат с мераците.

Никакво жертване не е от страната на жените. Двете големи бели птици провалиха битката. Вика му се отговорност, чест, достойнство на това, да си поемеш вината. Да идеш на битка и ако наистина те бива, да се върнеш и да продължиш.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 18:17 от Жабче

# 2 151
Кога най- после некадърните ще кажат "браво!" на по- способните от тях и ще спрат да се бутат на всяка цена! И естествено, че всеки е сам за себе си, ама да го прави достойно. Очевидно има как и примери за това са хора като Калин, Лапунов, Момчил...
И да вземат да се определят най- накрая "истински" и "себе си" ли са или "това е само игра".

# 2 152
Заради Ивайло следобяд дремейки си пуснах да го слушам при Ваня в "След игрите". Голяма скука. И защо Ваня трябва да е водещ. Стотици хора учат журналистика, за да се научат как се води разговор, как се задават въпроси. Ако извадите само нейното участие ще чуете "мизерия на мисълта". Толкова ме възмути нейното водене, че всъщност пропусках "отговорите" на Ивайло, който си беше обтекаем както винаги.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 17:26 от victoria vassileva

# 2 153

Какво значи да се жертват. Като не ти се играе си седиш у дома на дивана. Пекин като беше номинирана , да не започна да се скатава. Колко пъти я пращат на блатото я за нечия баничка я за филийка. Гък не е казала жената.

# 2 154
  • Някъде там...
E как ще каже гък. Кой друг е постоянен капитан с два гласа и имунитет. Joy

# 2 155
Ако Калин няма право да прехвърли себе си най-правилния му ход ще е да замени царица за пешка. Т.е. Пекин за Сапунджиева. Така хем ще обезглави и дезориентира временно жълтата коалиция, хем ще се сдобие със слаб противник за елиминационната битка. Ще прати Пекин на поднос в резиденцията при Феномените на съседното легло до най-голямата й почитателка Grinning
Обаче имам едно предчувствие, че ще замени Сапунджиева за Николета. От жълтите май тя му е най-малко неприятна.
Надявам се да не познае, Феномените да получат предимство и Безименните да си останат на изолатора. Я как хубаво са се настанили. Защо да им хабят силите да си местят багажа?
Сапунджиева не е слаба

# 2 156
Аз нямаше да имам нищо против Ж4, ако не беше подпирането от продукцията. Грубо подпиране, не фино. Пекин - пожизнен капитан. Защо? Нека е служебен капитан първата седмица, после да си избират. Не че нямаше пак тя да го вземе, ако иска, но става въпрос за принципи. За Пекин имунитет, защото не е по-своя воля в това племе, а за Калин няма имунитет, сякаш той сам си е пожелал да е там. Ей това дразни. Поне мен. Вмешателството и плаващите правила. За някои саботажи ще си мълчим, други ще ги изпортим. Искам продукцията да не дирижира по този начин играта. Иначе съм "за" коалиции, стратегии, саботажи. Обаче играчите да си движат играта. Ако Пекин без подкрепа беше успяла да си сформира женския отряд, щях да ѝ кажа "браво", въпреки че не я харесвам. В момента обаче всичките ѝ печеливши ходове са благодарение на закрилата на продукцията. Дали в момента пазят нея или я ползват като параван, за да им стои фикусът на завет, няма особено значение.
Искам водещите да застават пред играчите подобно на Владо Карамазов при конкурентите и да казват "решението е ваше", без да дават уклон на изказванията им, да го играят морални съдници или да ни нижат хвалебствия и глупостите за свещената арена.

# 2 157

Едно е да очакваш някой да ходи на битки, друго е да очакваш някой да се самоубие в играта заради някой друг.

Е, защо ще се самоубиват!? Нали непрекъснато се тръби, че жените са СИЛНИ и искат на финал!
За тях финалът е сигурен, ако е за двуличие, низост и подмолност.

# 2 158
Вижте сега очевидно коалицията на Пекина успява,щом добутва Мирослава на финал че даже и повече .Това още не знам как е станало.Какво са направили продукцията за да избутат този слаб храст
най-отгоре.Предполагам грешки на другите двама .Ще видим.

# 2 159
  • София
Но нямаше добра стратегия. За разлика от Калин, съсредоточи усилията си в много на брой обиколки, за да отваря повече пъти, разчитайки, че именно това дава повече възможности да отвориш еднакви кубчета. Като отваряш, отваряш, пък все ще се паднат две еднакви. Отваряше първо едно и също /едно червено в средата/, а второто разчиташе на случаен принцип да уцели, като гледаше да е през няколко от първото, защото поне знае, че е малка вероятността две еднакви да са едно до друго. Пролича, че не се старае да помни вторите отворени
Това би била най-куцата стратегия, за която съм чувала. Може ли да сметнеш за колко хода би се решила една такава битка, играна по този начин? Joy
Ивайло може да е всякакъв, но глупав е последното нещо, което е. Два месеца го гледахме, не ни е показал, че е ниско интелигентен, че е зле с паметта, че се паникьосва лесно и че не е прозорлив и наблюдателен. Отделно показа, че се справя съвсем нормално на пъзелите, т.е. добре. Не виждам защо точно на тази игра ще си изгуби изведнъж всичкия мозък и хладнокръвие и ще заложи на най-тъпата възможно стратегия. Няма никаква логика в това.
А покерът изобщо не е толкова проста игра, колкото го смяташ. Ако искаш да си добър, трябва да можеш да смяташ и броиш картите на другите играчи. То ако ставаше само с наблюдение, всички щяхме да сме покерджии.

Що се отнася до Ж4, аз принципно нямам нищо против начина, по който играят. Всеки си спасява кожата, както може и намери за добре. Всеки има различен капацитет и напредва според него - някои със собствени сили, други на гърбовете на тези някои. Някои с честна игра и благородство, други с подлост и низост. Всеки показва това, което носи в себе си.
Просто се дразня неимоверно, че продукцията ги подкрепя и закриля, а това не дава възможност да останалите играчи да се разгърнат и да противостоят на цялото това нещо. Защото както Ж4 има право да играе страхливо и подмолно, така и другите имат право да си направят стратегия да саботират, за да може да се отпуши тяхната игра. Но в това предаване нещата стоят по следния начин - "За кучета и котки може, за прасета - не".

Общи условия

Активация на акаунт