💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 96 179
  • 2 360
  •   56
Отговори
# 2 280
Колко елиминационни има до обединението?
Четири

Елиминационните битки са 2  до обединението , а номинационните са 4 , в следващите 2 седмични цикъла до обединението в едно племе трябва да отпаднат 3ма участника

# 2 281
Калин не го бива в стратегиите... Избра Алекс, защото му вярва да го командори.
И сега какво? И Алекс да е там - са 3:2 и Пекин с 2 гласа! Значи пари, саби и какво ли не ще играе за елиминации. Пекин трябваше да махне за Ръждавичка. Но Ръждавичка му е лоялна, но той на нея - не. 

# 2 282
  • UK
Момичета, малко го изпуснах епизода , кажете ми Калин можеше ли себе си да смени ?

# 2 283
Да предположим, че някак си жълтите взимат резиденция , ще бъда бясна, че този Алекс цял сезон на курорт го изкара. Без битки, без лоши локации, излиза със сравнително чист имидж, защото не беше поставен в ситуации, в които да “крои” планове за оцеляване, за разлика от Дино, на който за мен се съсипа образът, когато се бореше за оцеляване. Уж се не-коалираха с Пекин и Деси, дойде Шикагото и се обърна пак, после хвърли и Чикагото под влака, но го разбирам, че иска да оцелее. Но Алекс направо се сля със шезлонга на Резиденцията….

# 2 284
Ако все още някой се чуди. Идващата седмица пак ще са по един номиниран. След нея, (предпоследната), ще бъдат по двама номинирани на съвет и последния ще бъде елиминиран, а втория и третия ще играят битка за осмото място. Най-вероятно така ще го направят.

# 2 285
  • Дубай
Не попита, чудеше между Алекс и Ръждавичка. В крайна сметка избра Алекс. Според мен сбърка!

# 2 286
Още отсега ще дам прогноза: ако Симонка наистина отпадне по медицИнска причина, това въртящото се нещо на гъбките според мен няма да го видим повече никога.

# 2 287
  • София
Момичета, малко го изпуснах епизода , кажете ми Калин можеше ли себе си да смени ?

Не стана ясно, защото не показаха да е попитал.
Въобще странни решения напоследък.

# 2 288
  • В Града на липите
Тепърва ще видим дали избора на Калин е правилен.
Ако двамата с Алекс успеят да измъкнат жълтите от тинята, ще се потвърди мнението ни, че двамата са били мозъка на Феномените.
Определено играта се раздвижи.
Голям шок на събитията, както казва Дино Grinning

# 2 289
  • Дубай
Калин има грошове и Алекс има така, че възможна е промяна в гласовете.

# 2 290
Да попитам знете ли някой тук ако е следял кой участник с колко последователи почва.
Калинката мисля че беше или със 600/900

# 2 291
  • София
Калин има грошове и Алекс има така, че възможна е промяна в гласовете.
Така е, но Пекин и Николета също имат. Освен това Николета има и саби.

# 2 292
Калин 100 гроша ли има? Ако няма промяна, може да купи 2 гласа с тях и резулатът става 4-4, като капитанът (който също има грошове) дава крайното решение. Ако случайно дадат промоция на Калин, може някакси да номинират Радостина, но до там. Николета има саби и ще е язък да стрелят по нея с всичките грошове. Ако жълтите пак изгубят двете номинационни, Алекс е аут.

Въпреки това Калин би оцелял и в най-лошия случай, но само защото е добър на терена. Каквато и рокада да беше направил, нямаше как да изравни 4-1 в негова полза.

Териториалната като че ли гледа към жълтите, но ако сините спечелят Миро печели 5 дена на резиденция, което доста ще му помогне.

# 2 293
Очаквам Алекс да нареди чакрите на ПекинА.

# 2 294
Според мен си го натисна продукцията да вземе Алекс.
Никаква стратегия няма в това. Опитват се да поизравнят племената. А и той почна да тормози Десислава и продукцията намери начин да ги раздели.

Общи условия

Активация на акаунт