💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 97 620
  • 2 367
  •   147
Отговори
# 2 325
  • Буркина Фасо
Така ли не се намери някой да каже директно в очите на Пейкин, че играе много долно спрямо силните участници, които заслужават да са финалисти? Rage
Пекин играе за да добутат повече жени напред. нееднократно го е казвала. това е нейната игра.
иначе са ѝ казвали, че с тази коалиция тя премахва силни физически мъже, но това е на заден план за нея.

# 2 326
Мисля го и не знам дали изобщо имаше абсолютно правилен избор, който можеше да направи Калин. При всички положения женската коалиция си остава с повече гласове, а Калин и другия феномен ще бъдат бушони. Тук ще трябват и други ходове за измъкване от ситуацията, а варианти много. Ще чакам да видя. Алекс има достатъчно физическа сила и топ вербални умения, за да ги строи в редичка, стига само тия кифли умишлено да не саботират.
Само се надявам в понеделник жълтите да вземат резиденцията и мамин Миро 🥱 да продължи да си гладува. 😁🤞🏻🙏🏻 Заслужава да си стигне до финала такъв, дребен и жалък, а не нахранен и високомерен. За пореден път ме издразни като не искаше да изслуша разказа на Калин, а направо му вика “кажи какъв беше залога”. То вече няма негов кадър или синхрон, който да не е отблъскващ. Продължавам да се чудя защо продукцията държи такъв безличен, а вече и леко озлобен играч. 🤔

# 2 327
Поздравленея за позналите рокадата Hug

Пекин се спече яко. Мисли си ,че Калин нея ще прати при сините и знае че там ще е вечния номиниран  докато отпадне. А тя не е толкова силна,  че да издържи поредни елиминационни.
Ама и Калин нямаше кой знае какъв избор с това жена за жена, мъж за мъж....

С Алекс имат шансове за победа, без съмнение. Както и да играят другите на трасе, накрая един малко по -засукан пъзел или сентенция "свобода иле смърт" примерно Joy и са до там сините, дори и с Траян.

А Алекс си е Феномен Stuck Out Tongue Winking Eye Бива го в налагането на демократичните правила и гласуване на база представяне. И аз много залагам на него сега.
Нямат гласове, ако са двама, но могат лесно да дръпнат Николета според мен. Тя лесно прескачя в коалиции, емоционално се поддава, когато усети несправедливост и е възможно  да смени коалицията. Отново Joy
Другия вариант е Алекс да помпа по морала на Пекин и да я навие да гласува на база представяне. Но това не е много вероятно да приеме  ПекинА - тя си има "точно други методи" .

За Ръждавичка Blue Heart  - за мен също е една от най-комплексните жени. Има и самочувствие, има и социална игра.  А комплексност на арената и добра социална игра не се сещам като представяне за друга жена в ИВ.
Та ако контузия я изкара от играта, или пък и попречи да е конкурентна поне до топ 5 - много, много ще ме е яд.  
Дано всичко е наред и Ръждето продължи да мачка поне до топ 5.
И по напред бих я сложила, ама в играта все още са Калин, Траян, Чикаго и Дино. ( като последните двама с жилетка може да им е равностойна, а с пъзел накрая може и да ги бие)

Вече не знам за кое племе да викам.
Минавам на двойки. Grinning
За Калин и Алекс.
Ако Чикаго остане с Деси и Мирко, уффф ще трябва временно да го задраскам.
За Ръждето, Траян и Дино съм.
Кофти, кофти, при сините ми се получава, ама .....
Миро и Траян си стават близки съдейки по това,че си коментират публикации в инста и т.н.Също така на един лайв,в който бяха с Дино,Лапунов и Гизем,когато ги питаха за най-голямата конкуренция на арената единствено Траян посочи Миро в неговия топ3.Явно сега предстои да се сближат повече при сините.

# 2 328
  • Някъде там...
Дяволчето де го? Притеснявам се за него с това промо за любимката на сезона.

# 2 329
Миро може да е познат на някой от продукцията и затова да е бутан. Друга логика не намирам.
Анна-Мария беше приятелка на кой беше от Сървайвър и им правеше игрите (забравих) , добутаха я до полуфинал май.
Мани миглата си беше атракция и я държаха, съсипаха цяло племе и отпаднаха супер играчи, ама това се не гледа .
Това са две котви...за нищо не ставаха.
Първият сезон Добрин в какво беше добър-да мъкне тежести, нито плува, ни нищо особено нямаше, ама го направиха финалист и накрая победител. Едно изречение не можеше да каже, та къдравия (имена не помня много) Наско беше ..изпадаше в нервна криза от него, ама ето на Добри победител с 200х в джоба по волята на продукцията. И още колко имаше случаи....Алекса не го броя, защото той поне ходеше и се биеше, имаше потенциал, хитър беше, ама не беше слаб.
Защо Миро да не стане финалист, ако има гръб и е на някой роднина, близък...че той дете ще гледа, трябват му парички и известност за фирмата или какво там се е захванал да работи.

# 2 330
Така ли не се намери някой да каже директно в очите на Пейкин, че играе много долно спрямо силните участници, които заслужават да са финалисти? Rage
Пекин играе за да добутат повече жени напред. нееднократно го е казвала. това е нейната игра.
иначе са ѝ казвали, че с тази коалиция тя премахва силни физически мъже, но това е на заден план за нея.

Грешиш, защото приемаш, че човек действа според думите си.
Целта на Пекин е жените да бутат НЕЯ. Обединявайки ги чрез сексизъм и подобни к*рвенски номера в коалиция, която да ги пази. Накрая в дуел е наясно, че никоя няма шанс срещу нея. Тя и от Ръждавичка не се страхува. Страхува се от мъже. Страхуваше се от Иво, Алекс и Калин. Другите не я плашат. А сега и дават и тримата в ръцете да ги опраска ако и се отдаде възможност.

Което обяснява как Миро е станал победител. ..

Интересно ми е сега дали Алекс ще е толкова отворен пред Пекин. Все пак ВИДИМО в пряко шамаросване ако се скарат не се знае дали той ще е победител /хахахах/, а и не е по-умен и манипулативен от нея.

# 2 331
За мен размяната Миро за Алекс не беше избор на Калин, а Продукцията реши така.
Павката как почна да го убеждава: кой трябва да избереш, някой умен, който да мисли, бла, бла...
Калин беше решил преди това: Ръждавичка с Радка, но не....

# 2 332
Това пък Ръждавичка за Радка ... леле как го измисли!

# 2 333
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Скрит текст:

Грешиш, защото приемаш, че човек действа според думите си.
Целта на Пекин е жените да бутат НЕЯ. Обединявайки ги чрез сексизъм и подобни к*рвенски номера в коалиция, която да ги пази.
това е скритият подтекст. манипулира жените, те се радват, че вървят дружно напред и е весело. в даден момент всички осъзнават, че ще трябва да номинират и техни.

# 2 334
Хора, не знам, може би сте объркани или аз гледам нещата по друг начин. Калин Е фаворит на продукцията(както и на мен). Просто му търсят конкуренция вмомента в името на Ръждавичка и Мирослав, тва им е останало просто по метода на изключване с други участници.

Иначе тази евентуална контузия, която не знам дали така Ръждавичка би отпаднала по този начин. Анулета и грошовете да може да ги даде на някого от който си реши тя и избере Калин например. Това би било интересен сценарий.

# 2 335
  • София
Аз пък много ще се изкефя да гледам Алекс срещу трите клявки. Ако има някой, който да съсипе с дуднене дори Пекин, това е той. Ще става шоу. А и нека Калин да има някой за морална опора.

Силно се съмнявам да гледаме другата седмица братоубийствена битка. Това беше сценария за тази седмица, за другата очаквам друг сюжет. Все някоя жена мисля ще излезе на битка.

# 2 336
  • софия
Да, вярно може би се сближават Миро и Траян. И оназ снимката от ИГ на Ръждавичка, - те тримата, и стрелките кой е Траян, кой Миро. Joy
Ама Траян не съм го бъркала никога с Миро аз. И на арената и като поведение, ми те нищо общо нямат.
Лелее, ако го вземат под крилото си, сега пък някои от сините, тоя Мирко ненагледен ще стане.....
А Ръждавичка преди битката има интересно изказване за сините. Ще го търся пак да чуя. Нещо в смисъл- няма вече феномени и отбор.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 23:14 от freespirit

# 2 337
  • В Града на липите
А Ръждавичка преди битката има интересно изказване за сините. Ще го търся пак да чуя. Нещо в смисъл- няма вече феномени и отбор.
Е, то няма откакто си тръгна Лапунов.
Тогава започна началото на края.

Успокоих се, премислих и май ни чака голямо шоО.
Дано само Алекс да не отпадне заради този трансфер, че да му тежи на Калин на съвестта.

# 2 338
  • София
Аз също мисля, че Алекс е грешен избор на Калин. Трябваше да изпрати Пекин при Феномените и да вземе Сапунджиева. Пекин щеше да увехне при Феномените, защото няма как да направи каквато и да е коалиция - една Ръждавичка е там и много-много не се долюбват двете. Да не говорим, че Дино одмах ще я срита в ъгъла. Сапунджиева няма как да стане “глава“ на блатната мафия, защото няма капацитет. Да, “племето“ ще е слабо, ама Калин ще оцелее до обединението, а жабешкия хор ще се самоизяде.

И аз съм на това мнение. Без Пекин жълтите не е ясно как ще се кооперират, дали ще слушат Мирослав, или от страх Николета пак ще смени коалицията. Сапунджиева не е водач, тя следва водачите. И Мирослав нямаше да има зад кого да се крие.
Пекин пък щеше да изпадне в изолация при сините, Ръждето, чувствайки се застрашена, ще мобилизира всички ресурси срещу нея. А Сапунджиева е вярна последователка отпреди, не бива да са заедно.

Но да, не е ясно какво му е било разрешено и забранено на Калин, а и той не ги мисли в.такава светлина тези неща май...

# 2 339
Искам да Ви кажа, че за човек, който не е гледал нито 1 епизод на Игри на Волята, Калин се справя блестящо - и на терен и социално.
Всички останали са ги гледали в детайли, упражнявали са пъзели, ходили са при треньори, а той нищо от това не е правил. Човекът е приключенец и пещерняк - луда глава.

Общи условия

Активация на акаунт