💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 106 320
  • 2 475
  •   166
Отговори
# 2 445
Lorellin,
Блестящ анализ на любимия герой! Точно уникалното съчетание на възпитание, качества, кадърност и красота го прави номер 1 за всички сезони! Blue Heart
До сега за мен Гого беше номер едно, Фифо и Момчил номер 2, но това аниме ги отвя.
Поздравления за родителите му! Прекрасно възпитание!

# 2 446
  • София
Родителите, че са за поздрав, така е, ама според мен си му идва отвътре на Калин това отношение към света. Да помага на по-слабите и изостаналите, да е спокоен и разсъдлив... Чудесен е.

# 2 447
  • София
Продукцията добре си свърши работата тази седмица, разгневи ни яко, показа (отново) грозното лице на канадския охлюв, показа какво е да си устойчив към несправедливостта и как колкото и да си добър, животът те поставя в невъзможни ситуации.. И аз се заблудих, че с тази рокада ще се реваншират пред Калинката и ще му позволят да се махне от токсичните жълти, но уви, не вярвам изобщо да са му дали възможност да решава. Поне се нагледахме, в темата назад толкова красиви кадри сте показали, браво!
Дяволче, знам че не го харесваш, но запази моля те кадрите нашето момче на първа страница Wink

# 2 448
  • София
Значи ще повторят финала от 2025 година. Аз тази Мад Макс Арена никак не я харесвам.
А полуфиналът ще е на двете Арени.

По-късно ще гледам подкаста, таман приключих този с Ивайло.
Имам още 3, 4 подкаста в списъка за днес и утре и ще покрия всичко и всички.

# 2 449

Синхроните за седмица 10.
Траян ,защо с толкова малко? С какво е ядосал шефовете Grinning

Скучен е. Какво друго може да каже, което настойникът му Николай не е казал вече?
Е то и Миро е скучен, и пак има двойно повече Joy

# 2 450
  • София
от инстаграм.
    Дано Калинката е взел правилно решение за Алекс и Ръждавичка да е добре, всичко останало сте казали.

# 2 451
  • София
Aз имам въпрос - потвърдиха, че финалът е на 5-ти декември. Остават 3 седмици. А има 11 човека. Ъ?

# 2 452
  • София
В последната седмица всеки ден отпада по един.

# 2 453
от инстаграм.
    Дано Калинката е взел правилно решение за Алекс и Ръждавичка да е добре, всичко останало сте казали.
Само Мирка е седнала на дънерчето, останалите квачки са на земята. Ми знае си човекът, няма да се цапа, като има кой да му свърши работата))

# 2 454
  • София
Според мен продукцията иска да има двубой между двете амазонки Ръждавичка и Пекин.
Предполагам, че първия опит на Калин е бил, той да се върне при феномените и ...кофти, кофти. Втори опит да размени Пекин и ... кофти, кофти. Оставаха му два избора да размени една от харпиите със Симона или да размени Миро с Алекс. Продукцията леко са му намекнали, че е по-добре да размени мъжете. Вероятно да захранят изтощения. Ако обаче резиденцията е жълта/ на този етап продукцията не знае какъв ще е резултата/, ще върнат стопанството, изтощения да се захрани и живне.
Не ми се вярва да има втора братоубийствена битка. Очаквам словесни двубои между Алекс и Пекин.

# 2 455
Мисля си само за Ръждавичка и как изплака за костта. Дано и няма нищо. Въпреки всички глупости, които сътвори- показа на арената наистина необичайна устойчивост и устрем. Искам да се съхрани, но не за да печели ИВ, а за да е млада и здрава и да успее да открие това, което ще я доведе в равновесие в живота. Успех, Симона!

# 2 456
От подкаста на Ралица и Павел единственото, което ми хареса, е, че Алито не е сниман с чека. Което най-вероятно означава, че скоро може да изпадне от вагонетката.
Не е слаб - личи си на арената, но е толкова блудкав, мазен и неприятен, че чак не искам да го виждам даже и в навалицата. Калинката може и да не е съвършен, но е с най-приятно усещане в момента, в този сезон. Без значение визията му - вече съм на години, когато ме впечатляват по-стойностни неща от цвета на очите. Още повече, че и моите са подобни и всяка сутрин ги виждам в огледалото...

# 2 457
Колко интересно, Ралица и Павел ще спасяват интереса към сезона ли? Все още не съм го гледала.https://youtu.be/0yAqCpor3ug?si=42DSgcqwc0LrtuOR
Голяма лиготия на двете дами. То е направо негледаемо. На Павката му се говори, ама то от това хилене и глезотии не остана време.

# 2 458
В подкаста Ралица каза, че финалната битка ще е на Mad Max арена ( онази с вагонетките май), а спойлерната снимка на победителя била от плажа и всъщност била снимка на Мартин от миналата година със сменено с ИИ лице.
След целия бум около въпросния спойлер ще е направо плот туиста на сезона ако не спечели той. Но в потенциалния топ 3, мисля че няма друг играч, за който да съм против да спечели.
Чакал каста и тази седмица с някакво гръмко заглавие. Аз като цяло не ги гледам, Ваня ми е скучна, макар че Иво мисля да преслушам, ще видим и Надкаста от тази седмица, но ако някой резюмира обсъденото ще е супер.

# 2 459
След целия хейт и нападки към пантерата Фикус, да ги събират да преиграват финала. Няма да е сефте. И най-накрая да спечели един фаворит. Нали, всичко е различно? Да я видим тая разлика вече.

Общи условия

Активация на акаунт