Замисляли ли сте се как бихме реагирали, ако Путин ни нападне?

• 6 563
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Кой в Брюксел е дете или внук на нацист?

# 106
  • Пловдив
Цитат
...говори за индивид, твърде далеч от демократичните принципи...
Разбира се - демократично е само ако се говори за неблагодарност, васали и убийци.

# 107
Кой в Брюксел е дете или внук на нацист?
Веднага се сещам за Кая Калас. Дядо и прадядо активни в SS, баща й забележително бързо се преобува и членува в КПСС?!  После се връща към фабричните настройки и яхва вълната на русофобията, проправя път и на щерката.
За Мерц и Туск да не говорим. Фактчекърите подскачат като ощипани при всяко разкритие. USAID  прекрати финансирането им, за Брюксел не се знае.

# 108
С Путин се сближават само европейските левичари и комунисти като Меркел.

# 109
Тролска работа
Че даже и фактчек се ползва уж е проверено

Ето статия How Kremlin launched a massive disinformation campaign against Kaja Kallas с обяснение едно по едно къде и за какво се лъже.

Може ли да спрем с вулгарните изрази по въпроса, по принцип

# 110
  • София
Руската пропаганда борави само и единствено с клевети по адрес на европейските политици.
Толкова си могат. Светът на русофилите ни е обграден от руски лъжи и клевети, и от нищо друго.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:09 от Lunna Sonata

# 111
  • София
Не знам в чий ограничен свят един президент, който е направил и прави всичко за да запази страната си цяла, изглежда параноичен или надменен.
Да, не е спрял и да, на някои им се струва досаден вече, но това е. Всеки ден ще е така до победата, както се вика по площадите

Който няма проблем с Русия, да и се радва, никой не го е спрял. Дано си дава сметка как изглежда това отстрани, но обикновено тоя тип са оперирани от срам

Култът към личността на господин "съвсем случайно обкръжението ми е корумпирано, ама аз съм чист" е плашещ и съпоставим с култа към предшественика му Хитлер. Нищо, хора като мен ще решават какво ще пише в учебниците в бъдеще и ви гарантирам, че всички ще знаят какво представлява той. Ще е трудно някои хора да обяснят на потомците си защо са го подкрепяли, но това си е техен проблем! Написаното в тоя форум няма да "остарее добре", както казват любимите тук американци.

# 112
Толкова много дивотии не по темата! Модератор, моля!

# 113
С такова крайно мнение, съмнявам се точно от теб да зависи какво ще пише в учебниците и слава Богу.

# 114
  • София
Натовците и либералите губят, а учебниците ги пишат победителите, т.е. хора като мен, които няма да ги хвалят и обожествяват. Крайности търсете при онези, дето сънуват нападения на Путин и руски имперски амбиции - там са достигнали ръба на плоскостта! Аз съм обективен и това влудява търговците на страшки - човек, който не кълве на опити за обработка посредством страх е проблем за пропагандата и култовете, но пък такива хора са попречили на другите да затрият човечеството. И ще продължат да го правят! Simple Smile

# 115
  • София
Натовците губят? Това го казват тия, дето загубиха над милион войници, а са мръднали разстоянието Пловдив - Пазарджик ли? А, натовците дори не са се включили в боя. Joy

# 116
  • Пловдив
Да беше скочил, преди да казваш "хоп".
На колко години си, та още не си разбрал, че всички се имаме за обективни, но някои знаем, че се подразбира, и не казваме: "аз съм обективен", за да не ни се смеят? За тролеж е слаба ракия "аз съм обективен", така че вероятно си мислиш, че нещо ни съобщаваш с това.
Влудил си някого ти, мамин златен.

# 117
Обучение в любов към Русия от 1878 насам и особено 1944-1990. Дало е плодове.

Резултат на това, че същите комунисти от преди 1989 са ни управлявали и след 1989. А останалото е манталитет и липса на знания, особено дигитални

# 118
Имаше едни 45 години, които болшинството хора мразеха по обективни причини. Някои от нас бяха достатъчно възрастни, за да си спомнят защо ни бяха ненавистни. Оттогава минаха още 36 г и тези, които знаеха защо ни призляваше от лозунгите за великата КПСС не загубиха способността си да правят разумни заключения за ставащото сега. Повечето обаче имат само мъгляви или никакви спомени, но така са с нагълтали с пропагандни клишета, че нямат грам собствено критично мислене. Обзалагам се, че автора на темата не е съществувал дори като проект в онези времена и затова кълве като шаран на гола кукичка. Не е единствен, както се вижда от отговорите. Напъните, без извинение за това определение към една друга група, да се представят за много прогресивни обикновено не са от тази категория.

# 119
А, същите хора които обичат Путин обичат и Тръмп, и Орбан, че сега отскоро и Си. Просто Русия е по-напред защото любовта към нея е по-закостеняла. Ако Русия изведнъж реши да е по-демократична и да се грижи за гражданите си повече тази силна любов към нея сигурно ще угасне

Общи условия

Активация на акаунт