🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 25 717
  • 706
  •   94
Отговори
# 540
Често грозно направените устните се сравняват с женски полов орган, но на Шермин ми прилича на друго - анус.

# 541
Предаването е снимано около месец и половина , но са разтеглили епизодите в месеци. Та толкова време е “мъката” на Красимир.

# 542
Едва ли е предполагал с колко кофти имидж ще излязат от предаването.
За Йовица не знам, но Фифи се хвали в инстаграм, че “адски много колаборации отказва”. Харесвана е според мен, просто тоя дришо съсипва всичко около нея.
Аз й симпатизирам, като изключим това онова.

И Шермин се хвали из социалните мрежи с какво ли не, ама....
За Филипа не бих се учудила, ако е вярно. Като цяло е хубава, има излъчване и най-вече не си е заличила индивидуалността с корекции. Определено има нещо интересно в нея. Дано добре да осребри участието си. И, ако наистина е разкарала тоя нечистоплътен паразит - още по-добре за нея.

Относно прането на Краси и Шермин - аз мисля, че изобщо не перат. Нито на ръка, нито по друг начин. Според мен Шерката влиза в банята, докато КрасимирА е там, защото знае, че има камери в спалнята и иска да го изкара, че все едно правят нещо. Ако случайно Краси остане с Киара след предаването, знае, че ще го излъчат. Затова и нарочно излиза от банята с уж леко разтворен халат и чак в спалнята започва да го подръпда и да го загръща на гърдите. Интрига да има. Честно казано това ми хрумна чак след снощното влизане в банята. Защото е абсурдно двамата да са "прали" в банята и веднага след това тя да си легне, а Краси да й каже, че отива при Киара и да се прибере след 3 часа. Първият път, обаче и аз се заблудих.

Според мен пере ръчно и устно, а за 3-те минути не се знае - така ни го дават монтажно, може и 30 да са, а центрофуга няма понеже Красимиро е с опит в тия неща и внимава.

# 543
Аз мисля, че са си точно 3 минути. И че нищо не правят, а просто Шерката се опитва да го изкара, като "пране" за пред зрителите. При положение, че е такава креслива скандалджийка и пали за едното нищо, да врътне една центрофуга на Краси и веднага след това да си легне, а той да й каже, че отива при Киара, и това да се размине без скандал? Абсурд според мен.

# 544
Принципно е абсурд, но тези тримата са  три абсурда, а и за Шармин мисля, че този език в банята е единствения упражняван и на ниво.

# 545
  • Край морета северни и южни
Според мен с това разтягане, съчетано с епизоди всеки делничен ден си провалиха сезона. В обикновения "Ерген" дават епизоди в два или три дни от седмицата и не се усeща толкова мудно. Като че ли там има чувство за повече динамика.

Щом върви всеки делничен ден можеха поне да поизрежат повече от пълнежа и да свърши за месец и малко. Излъчват го още от 1-ви септември, а вече сме ноември. Grinning

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:54 от Beach_Bunny

# 546
И аз съм скептична. Плюс това, за тези неща тя взима пари.
Толкова безплатни услуги за бат Красо тъпото, надали.

# 547
В този сезон повечето персонажи са многопластови щом успяват да предизвикат разнопосочни емоции в мен, освен КрасимирЪ-смотаняк и противняк от първото си пране. Виктор също беше отвращение от пръв поглед, бетон е.
Шафрантин от най-дразнеща агресорка в момента я виждам жертва.
Виктория и Киара ги съжалявах, в момента са ми супер анти и двете. Киара дори ми се струва грозна с тези физиономии с които може да си лапне носа.
Лиляна от жертва на ксенофобията на Доктора, след изцепките срещу Виктория много ми падна в очите и не мога да й гледам отегчената физиономия.
Тихомир се лута в емоциите ми между мухльо и "горкият човек" с тази вендуза с джувка.
Радо ме дразнеше, сега ме забавлява че не пее в общия хор.
Дениз реших че се е променила, но си е същата интригантка и злобарка..
Бланко все същата истеричка и подмазвачка, при нея никакви изненади

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:01 от Catfish

# 548
След предаването Краси, трябва да ходи с хартиена торба на главата, за да не го познае никой, защото в стремежа си да не се изложи, се изложи както си трябва! Не зная Киара дали го харесва, но колкото и да отрича, от първия миг тя си следва принципа: "Не е важно аз да съм добре, важното е Вуте/ в нейния случай Шермин/ да е зле. Не че на последната и пука особено. За сметка на това, мислещата се за фолк певица, вече копае дъното заедно с бат' Красьо! Хайде,честито да им е!
Колкото до гадната компания на Дениз, Виктор и сие, там нещата са...брррррр! За моя изненада установих,че имало и по-долни и отвратителни хора от Шерминката! Чак и Калоян флегмата се превърна в були! Мдааа! Иначе, когато са прави са прави - каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:06 от Lady A

# 549
Краси обаче си е заключил профила в ИГ. Преди време му беше публичен и беше качвал само снимки с коли, фитнес, приятели, но никакви снимки с жени.
П.П. Хайде и Шермин е последвала неговия пример. Нейният акаунт също е заключен. След обсъждането в интернет как дрехите ѝ са от евтини онлайн магазини и снимките от някакво мизерно помещение, където уж шият дрехите ѝ, вече е решила да скрие всичко. 😀

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:00 от Rimmona

# 550
Това със заключването на акаунтите в инстаграм било някаква стратегия, за да си увеличиш броя на последователите. Като видят, че е заключен започват да те дебнат и като го отключиш ще те последват, да не изпуснат един вид.

# 551
Възможно е, иначе изобщо нямам намерение да ги следвам. 😆

# 552
Гледам Вики в ИГ и колкото и да е странно ,на мен нейното ново носле ми харесва най-много от всички ергенки с ринопластики :Scream
то Ана-Мария,Даниела,Мартина,Габа с висящия орган над брадата и Шермин -ами на Вики е най-добре според мен Laughing

# 553
На шавърмата и е отключен профила.

Краси обаче си е заключил профила в ИГ. Преди време му беше публичен и беше качвал само снимки с коли, фитнес, приятели, но никакви снимки с жени.
П.П. Хайде и Шермин е последвала неговия пример. Нейният акаунт също е заключен. След обсъждането в интернет как дрехите ѝ са от евтини онлайн магазини и снимките от някакво мизерно помещение, където уж шият дрехите ѝ, вече е решила да скрие всичко. 😀

# 554
  • here and now
Подозирам, че на розорадаването Виктория ще получи златна роза, все пак 7 куфара е домъкнала, 2 от тях с джуфки за главата...
А Тихомир ще даде роза на Гергана...

Общи условия

Активация на акаунт