🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 27 205
  • 730
  •   122
Отговори
# 645
Това провлачено мрънкане на Блага е непоносимо. Не мога да разбера как от никакъв сюжет разтегнаха епизоди за цяла седмица. Много слабо

И на мен ми беше супер противно и натоварващо мрънкането, но някой ми каза, че е получила инсулт въпреки , че е млад човек и след това инфо даже ми е симпатичен говора й.

# 646
  • here and now
Няма сила да ме накара да застана на страната на Анка, след всичко, което видях от нея.
По скоро не подкрепям никого...
Сите са маскари, ако питате мен...

# 647
  • # супернатурална #
Шермин си е същото делюлю като в началото, но смотлите чак сега забелязаха-когато наплю не само слабите, ами и "готините". Не била от богато семейство! Стига бе! Досега си мислеха, че е типичен представител на олд мъни ли?
Забелязахте ли как Дениз си чистеше космяците пред всички? Ега ти стилните мацки.

# 648
  • София
В конкретната ситуация беше редно Кратун да пита Шермин дали има нещо против СЕГА да отиде. Все пак двамата разговаряха, а онова наглото се намеси насред разговора им. В случая беше въпрос на възпитание от страна на Кратун да попита, не смятам, че тук точно е чехльо.

# 649
Виктория днес добре изглежда. Гримирала се е и е оправила косата.

И на мен ми хареса. И роклята й е хубава, и й отива.

Блага много се излага тази вечер. Момчето до нея й говори, тя гледа на другата страна и си говори с Киара

# 650
Никакво съжаление за фалшивата израелка. Да я махат!

# 651
  • В Града на липите
Дано сценаристите да са разпределили Красун пръв да дава роза.
Опитват се да превърнат Шермин в жертва, но тя наистина е непоносима. Нормално е да искат да я разкарат.
В тази ситуация единствения виновник е онова подобие на мъжЪ.

# 652
Петър и Криси в черно, а Дениз и Виктор в бяло.

# 653
  • София
Много тъпа сценка разиграха Блажка и Киарчето. Ама то с такъв мухльо нерешителен..

# 654
Коментарът на Шермин към Благовеста ме уби! 😆 Толкова се излагат…

# 655
А как си правят маникюра вътре? Не виждам по-интригуваща тема, съжалявам

# 656
Киара с голямата баданарка "много ми харесва усмивката ти" 😏 Като лисицата и гарванът със сиренцето

# 657
Красун обича лесните, обича да търчат след него жените, той е пасивен - не ми е мъжкарско.

# 658
Шерминка искам да я разкарат естествено, баш тя е такова дъно, че вече няма как да стане по-добра, рядко непоносима до краен предел! 🤢
Нищо хубаво не виждам в нея като качества.
В случая обаче Блажка се меси не където и е работата.

НО КрасимирЪ е тоя дето най-жалко и мишкарски постъпва цял сезон!
Тоя е падение!

# 659
И пак на диваните снимат само триъгълника.

Общи условия

Активация на акаунт