🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 30 184
  • 777
  •   86
Отговори
# 660
  • София
Не съм си мислела, че ще го напиша, ама нещо ми стана доста противно как Киара се обяснява непрекъснато в любов на Краси, бута му се и се натиска. И как всички се опиват да ѝ помагат и я нахъсват. Точно като любовница ми изглежда, която непрекъснато гали егото на Краси и го ласкае.
Не че Шермин ми е симпатична. Но когато някой ти бяга, го искаш повече. Това се отнася и за Киара, и за Шермин. Конкуренция! И печелившият е Красьо.

# 661
Как ще сте за Шермин - нека прост.тутката да си ходи! Краси обаче е отврат - стана чи жал за Киара. Заслужава нещо по-добро как се е влюбила в този похотлив чичак.
За мен той използва Киара, за да пере редовно с Шермин.
Обаче с приятелка като Виктория, не ти трябва враг. Как може да си мазни така на Ш.

# 662
Аз пък мисля, че Бонбонова не е права - спокойствието в началото на една връзка е...егати и скуката! Страст трябва, силни емоции, екшън! Спокойствието повече прилича на вече улегнала двойка.

# 663
А как си правят маникюра вътре? Не виждам по-интригуваща тема, съжалявам
Е как- Фифи🙂…
Правят и невъзможното да изстискат АнаМ като лимонЪ, т.е. доматЪ/в червено е/

# 664
Шермин и Киара да се вземат. Краси не заслужава никоя

# 665
Дано до края на годината да я видим тая церемония.

# 666
Каквото и да е, каквато и да е Ш, да я върнеш в предаването, за да я изгониш отново си е подигравка отвсякъде 😆 (ако не я орози, се).

# 667
О, няма рози и тази вечер ! Добре, че сте вие, за да не съжалявам за изгубеното в гледане на подли хора с грозни души време!

# 668
Представяте ли си Краси да даде роза на Лили. Или на Гергана. Много забавно.

# 669
Аз понеже гледам назад, та да коментирам видяното до сега - Краси казва на Киара - Ако искаш да стана, та да седнеш на моето място. Цирк! Sweat Smile

За протокола - аз също не харесвам действията на Киара - то бива да му се слага, ама чак толкова не бива. Наистина какво търси при Краси, при положение, че той си е прибрал Ана в стаята?!

# 670
  • here and now
Каквото и да е, каквато и да е Ш, да я върнеш в предаването, за да я изгониш отново си е подигравка отвсякъде 😆 (ако не я орози, се).
Мислиш, че не го заслужава ли? Mr. Green

# 671
  • В Града на липите
Как не се намери една да му думне един тиган в тиквата, че да го освести малко тоя Кратун. Изчерпа ми се търпението с неговите Радини вълнения.Sweat

# 672
Шермин си тръгна предния път с достойнство и изобщо не трябваше да се връзва на простотиите на КрасимирЪ и да се връща, за да съживява "чувствата" на Киара. Голяма, огромна грешка от нейна страна

# 673
Аз пък мисля, че Бонбонова не е права - спокойствието в началото на една връзка е...егати и скуката! Страст трябва, силни емоции, екшън! Спокойствието повече прилича на вече улегнала двойка.
тя имаше превид да избере Спокойствието (демек Киара), а не външността (А-Шер.) Сигурно екипът ги кара да повтарят глупости.

# 674
Тамън се оформи нова двойка Шармин и Радо и сега ще вадят Шърми е * ти скуката.

Общи условия

Активация на акаунт