🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 29 921
  • 772
  •   90
Отговори
# 735
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Хаххаа и когато Шермин я види, че е седнала в скута на Краси, щеше да полудее.
За Блага пропуснах. Не знам на кой кадър беше, но се видя, че е на 35 години. Нали на толкова беше. Никой не може да избяга от остаряването, колкото кремове, серуми и т.н. и гримове да си слага, за да прикрие чертите на остаряването.

# 736
Виктория на синхроните снощи също изглеждаше добре. Не беше нацапотена и топлите цветове, пастелните много й ходят. В бледо розово/лилаво беше, пусната, небрежна и чиста коса .. без грим и гадни червила. Нищо й нямаше. Докато не проговори.

# 737
  • SF
А интелигентната Шермин и Притесненият как ще изглежда навън са провели нощта заедно.

# 738
  • В Града на липите
Киара е жестоко гаслайнтната.
Да, Тушев много добре я обработи, но тя е податлива. Вкарала се е във филма и май си вярва.
Въобще не ми е интересно на кого ще си даде китката Красун, а и изтече спойлер. 😄
По-ми е интересно дали Радо му се върза на акъла и дали Тишо пак е избрал Виктория. Но явно да,  защото я показаха как се хили невротично. А също и дали ще извадят най-сетне някоя прашасала златна роза.
Време е Лили да си ходи, супер се изчерпа. И да вкарат останалите участници, че няма да им остане време да се изявят подобаващо.

# 739
  • София
Заради спокойствието на дебила КрасимирЪ и женската суета на Киара, заради нараненото его на Дениз, която всъщност е сивият кардинал на този триъгълник, трябвало Шермин да излезе. Ами не! Да излязат заспалите, сеирджиите, а не главни герои, за да се осигури комфорт на интригантите. Шермин е повече от ясно че е пациент, но съзнателното поведение на КрасимирЪ, Киара, Дениз, Виктор ги прави в моите очи най-отвратителните персонажи на този сезон.

Това е точно така, но добави и Габи Бланко, Криси и Петър.
Но независимо от изхода на церемонията, дори и Шермин да си тръгне, което ще е странно, то този сезон завинаги ще се запомни с нея. Тя им го изнесе на 95%
Останалите ще се забравят много бързо.

# 740
  • Street of Dreams
Обаче на Красун му трябва някоя, която да обира вниманието от него - да го води, да носи отговорността, да няма риск да сбърка той, да не трябва да говори (щото не може), някоя да свети вместо него, да диша вместо него, той да дава само присъствие. Киара не е тази жена - с нея ще му лъснат всичките дефицити - той е безличен, безволев, неамбициозен, безхарактерен, нерешителен, неинициативен, безгръбначен, апатичен, пасивен , страхлив и угоднически и най-вече никога не може да изкара нея (Киара) лошата, за да оправдае долния си характер. Затова Ана му е перфектна.

# 741
Блага наистина е една проста, селска интригантка. Нищо повече.
И като почне да говори като бавноразвиваща се… бляк
Хайде малко по-полека с тези обиди към Блага, че човек не знае какво ще му поднесе живота!

# 742
  • SF
Снощи всички бяха на театър. Никой не се интересува от себе си, от половинката си, дали ще са един до друг, дали ще се докосват. Сменят седалките, осигуряват си видимост. Майната им на розите, които ще се раздават! Всички протягат шии и следят, ако Шермин стане, какво ще стане, къде да наместят Киара,  как диша Колебаещия се. Стискат палци, вдъхват кураж, съчувстват му, боже, опази да са на неговото трудно място! А той, милия кроти, притаява дъх свел глава и тръпне да не стъпи накриво, че ще получи токче в слепоочието.
Колебаещият се си заслужава една Шермин в живота!

# 743
Благовеста има прекаран инсулт, а Киара менингит и подобни болести често оставят неврологични и сетивни увреждания, проблеми с говора и паметта.

# 744
Едва ли са станали интригантки заради здравословните проблеми, които са имали. Иначе дано на никого не се случва, разбира се. Ясно, че не са хубави неща.

# 745
Така както аз съм запомнила Блага в Ерген 1:
- винаги ревяща и тресяща се на церемонията с розите, белким Ергенят и този път я съжали
-приятелка на Гърдева до момента в който се усети, че булитата Питонова и Дениз ще се нахъсат и срещу нея и й каза, "другите мислят, че ти ме манипулираш" и смени лагера. Тя винаги играе със силните на деня
-за свалените и подарени гащи вече всички разбраха, така че no comment 😏
Тук развитие в нея не виждам, само дето е вече на години, на които инфантилното чуруликане и угодничество не й подхождат
P. S. Хората с прекаран инсулт не се навират сами в толкова нездравословна среда и още по-малко търсят сами да се набутват в чужди интриги и йонфликти. В противен случай им трябва психолог. Да не говорим, че никоя друга участничка не катери скала на романтична среща и без прекаран инсулт, така че този слух е доста съмнителен 🤔

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:12 от Catfish

# 746
Благовеста има прекаран инсулт, а Киара менингит и подобни болести често оставят неврологични и сетивни увреждания, проблеми с говора и паметта.
Откъде я имате тази информация? Блага е много млада да прекара инсулт. Съчувствам й, че е преминала през това тежко изпитание. Важното е, че няма последствия и не е инвалидизирана! Да е жива и здрава. Но този живот стресиран и напрегнат, хората се разболяват психически и физически.

# 747
  • Пловдив
Намесата на Блага не ме накара да остана с неприятни чувства към нея, не беше дискретно, но пък беше сладко. Прекалено сериозно се възприема това нейно действие, виждам и тук коментари. Всички са интриганти и клюкари, та не виждам тя с какво повече е от останалите. Не се получи номера, Шермин няма да се даде така лесно. Киара никак не подхожда на Краси тъпото, тя е млада, красива, а той тъпа мутра буквално. Не знам как това младо девойче се влюби в този тапир,  но се надявам да не са заедно.  Голяма агония е да му слушам излиянията, много е зле, нито може да каже нещо смислено, нито се държи мъжки.
Много се надявам наистина Радо да даде роза на Лили, а Тихомир на Гергана, за да може Вики да го остави. Съгласна съм, че можеше да изиграе картите си умело - да се наглася повече, да не му се дава толкова лесно и да не е впита като кърлеж. Моите наблюдения в началото бяха, че той изпитваше симпатия, която можеше да прерасне в нещо повече. Но това непрекъснато дуднене на главата, впиване в него и настоятелност го накараха да се отдръпне. А в снощния епизод Вики беше много прекрасна, не знам защо слага панделки и такива ярки цветове.
Но и аз се надявам да разкарат повече хора, дали има шанс Фифица да се махнат доброволно? Да поразчистят пейзажа малко.

# 748
Откъде я имате тази информация? Блага е много млада да прекара инсулт. Съчувствам й, че е преминала през това тежко изпитание. Важното е, че няма последствия и не е инвалидизирана! Да е жива и здрава. Но този живот стресиран и напрегнат, хората се разболяват психически и физически.
Тя го беше споделяла, но тук например има повече по темата:
https://www.flagman.bg/article/261234

# 749
Наистина страхотно изглежда Вики на снимката!

Ако Красимир е последен, значи Радо е дал вече роза на....А даваха как Киара очаква роза от Краси. Освен да е монтаж

Общи условия

Активация на акаунт