🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 36 674
  • 976
  •   163
Отговори
# 810
Натали 2018
Скрит текст:

# 811
  • София
Ако си тръгне някой от любовния триъгълник, спира интригата. Вече няма да е интересно.
Колебаещият се Красун не иска да загуби никоя от резервите, пък и те не се отказват от него и искат надмощие.
Ще ми е интересно да има обрат - Красьо да предпочете слагащата му се Киара, а Шермин да остане, но вече тя да е в ролята на изкушаващата го любовница. Simple Smile Току виж пък с Шермин намерили общи теми за разговор и тя го предразположила... Simple Smile

# 812
Киара е там с роля. Никакви чувства няма и никой не ѝ трябва. Макар да не харесва ТъпомирЪ, когато влезнаха тризнаците показа нулев, дори отрицателен интерес към тях. За сметка на това Анчето ги проучи почти всички...

Надценявате актьорските умения. Киара се сугестира, че харесва Красимир, защото ѝ харесва вниманието, а и Радо Тушев ѝ нашока канчето. Не е фалшива, но и не са истински чувства.

# 813
Няма как да вкарат още 8 човека, ако не изгонят поне 5 - 6. Няма легла за всички и ще се изтрепят дори само заради това. А пропо вече тече реклама, че кастингите за новият сезон на Любофф в рая вече са стартирали. Ако накоя има мерак може да се пробва, обаче за да има шанс първо трябва да си сложи сиси, ама така по-големи и увиснали, зъби като на магаре, да си пилне носа като писта, но да си остави конците да й стърчат от ноздрите и да си лепне една черга от пирги на темето. А и да научи 5 езика, като иврит е задължителен, за да говори на Ъ и ако може да е с 56 см талия.

# 814
Дожалява на някои за Шермин, защото я конфигурират в ролята на съпругата на изневеряващия, което изобщо не отговаря на ситуацията. Шермин търпи и пере не от любов, а да не бъде изгонена от удобството на самостоятелната стая и за имагинерната победа над Киара. Хич не ми дожалява, хич.

Не е съпругата и е ясно, че и тя е вътре само за шоуто. Но все пак Красимир уж си я избра и това, което сега прави той- да си играе и с двете, е грозно.
А и как всички са против Шермин, но не й го казват точно в очите... в глупава ситуация е.
То не, че положението на Киара е по-добро де.
Явно сюжетната линия е всички зрители да се обединят против Красимир, което се и случва.
А Киара за мен лично прави всичко от някаква злоба, което не й прави особено чест, пък и за зрителите не излиза особено красиво 😀

Аз спрях да се дразня на Шермин. Прави шоу. Има нещо странно истинско в нея.

Не одобрявам "професията", разбира се, нито намирам нея за особено красива. Действително за много неща тя доста се изложи.

# 815
И без това инфо за победителите изтече още преди старта.
Може ли да споделиш инфото, че аз не съм разбрала нищо. 😀

# 816
Аз не разбирам малко победата тук как се решава. Grinning

# 817
Видях промо с 3 златни рози.
Ако Райна ги раздаде, никой няма да си тръгне довечера.

Райна ще даде само едната, така пише…

Сигурно на Виктория.

# 818
Видях промо с 3 златни рози.
Ако Райна ги раздаде, никой няма да си тръгне довечера.

Райна ще даде само едната, така пише…
Ана или Киара...
и старата пералня на нов глас

Виктория  ще е според мен.

# 819
  • SF
Колебаещия се наистина ли помоли Радо да даде роза на Шермин?????

# 820
Колебаещия се наистина ли помоли Радо да даде роза на Шермин?????
На Киара.

# 821
  • here and now
Киара е там с роля. Никакви чувства няма и никой не ѝ трябва. Макар да не харесва ТъпомирЪ, когато влезнаха тризнаците показа нулев, дори отрицателен интерес към тях. За сметка на това Анчето ги проучи почти всички...

Надценявате актьорските умения. Киара се сугестира, че харесва Красимир, защото ѝ харесва вниманието, а и Радо Тушев ѝ нашока канчето. Не е фалшива, но и не са истински чувства.
Хич не ги надценявам. Не ми изглежда автентично. Личи си, че е игра.

# 822
Важното е да сме по гащи 🤡

# 823
Айдее отново почна да блещи за private jet, Олд Мънито 🤣
Това непокрито самочувствие и злоба по Киара се изтърка вече, Шарми е под кота нула!

# 824
Ох Божеее, дечицата КрасимирЪ и Киара 🙄 Да се смея ли, да 🤮🤮🤮 ли, вече не знам

Общи условия

Активация на акаунт