🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 48 384
  • 1 313
  •   32
Отговори
# 1 200
Така беше и с Джия,след излизането ѝ постоянно участия,сега не знам дали е по същият начин,по-скоро не.

Колко още по трябва/ше да провлачват епизодите,че да видим това,което не сме видели по думите на Шермин?Един месец май са снимали,а се излъчва от септември..Даже смятам,че не са очаквали,че и от "битовите" камери ще дават кадри.

# 1 201
Калин е слабичък с фунийките.
Не е играл в квартала.
Ивайло обаче е много зле на масата, много. И като върти масата си пречи и на себе си.
Дяволо, обърка темите май.

# 1 202
  • Край морета северни и южни
Аз много плюех продукцията, но е добра хрумка този сезон как ни дават два отделни заговора, случващи се по едно и също време, за да не изпуснем нещо. Например Лили и Радо нещо обсъждаха, докато Краси и Шермин си говориха, но не се чуваха. Първо дадоха К и Ш и после отделно разговора на Л и Р, който е бил по същото време като този на първите.

Не знам дали в досегашните сезони имаше такъв похват, но това ми е единствената полза от тези разтеглени епизоди.

# 1 203
  • Варна
Киара разказа на Красимир още в началото като влезе, че е планирала да си сложи импланти след като излезе от предаването и обсъбдаха с него кубинците.

Разбира защо е искала. Не са лоши гърдите й, но идват малки за тялото й. Не е съразмерно.

Гърдите й все още са много пресни, твърди и стоят на високо. Ще слязат надолу и омекнат, но лично на мен не ми харесва голямото разстояние между двете гърди.
Май Молов ги правеше такива раздалечени.

# 1 204
Риц отдавна не е, каквото някога е бил, именно защото е пълен с Шерминки, инфлуенсъри, новобогаташи от Изтока (екс-СССР, Китай, Индия, араби) и всякакви туристи. Много е приятно, разбира се, и в никакъв случай евтино, но следобедният чай там е стандартно преживяване за гости на града и за местни от средната класа, които искат да се поглезят с приятелки или женската част от фамилията по някой повод. Олд мъни англичани няма да има там за Шермин.

Но за следобеден чай си има дрескод, както и в Риц като цяло, и категорично изключва потници, къси поли и огромни деколтета, но явно в Израел са над нещата.

Иначе в Лондон и места за чай, и петзвездни хотели има по-добри, но Шермин сигурно ги знае Innocent

# 1 205
  • Край морета северни и южни
Аз пък мисля, че явно Киара е податлива на подигравки и като дете реагира - иска веднага виме като на Ана, готиното момиче, което й се подигра. Като някакво дете, което иска да има същото барби като на готината съученичка.

Все пак Аника й разклати въпросния бюст, демонстрирайки колко по-надарена е от нея.

# 1 206
Защо никой не попита Колебаещия се защо дава роза на "вещицата" по неговите думи? Радостта им попи умовете?
Смеят ли 😏 Ще вземе новата царска двойка КрасимирЪ и Китара да се настрои срещу тях
[/quote

Това би било инетерсно...Simple Smile Особено как словестно аргументират настройката си Bowtie]

# 1 207
  • София
Калин е слабичък с фунийките.
Не е играл в квартала.
Ивайло обаче е много зле на масата, много. И като върти масата си пречи и на себе си.
Че съм съгласна с теб, съгласна съм. Но това май е темата за Красините вълнения Simple Smile

# 1 208
  • София
Хаха, извинявам се.
Бих искал да го видя Калин с тези очи и Аниме прическа в Ергенът, хехе
От Ергенът в Игри на волята, Петър би имал успех.

# 1 209
Почти бях сигурна, че Шерминатора ще надцени възможностите си да омагьоса КрасимирЪ и няма да излезе по свое желание. Че то бива ли най най красивата да не го оплете, пък и професионалистка уж. За какво и бяха всички напъни и усилия досега, все едно да си признае, че не е успяла и напразно и безплатно даже пра. Ама на избра по -хитър ход, дали пък не и го подшушнаха.

# 1 210
Красимира какво плюе по Шарнира сега?
Както казва устатата Габа - като яде баницата, ни рива!

# 1 211
Бат Красьо продължава със спомените за Шермина, компанията също. Други теми за разговор нямат явно. На Китара май й стана тъпичко, че спечели с толкова зор "шебека" 😏

# 1 212
Всички са пълни нещастници. Реститутката си тръгна и тогава започнаха да я нареждат. Май са по-долу и от нея.

# 1 213
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Събрали се всички начело с КрасимирА и плюят ли плюят. Защо нямаха смелостта това да го направят в присъствието на Шермин, а Красимир до вчера пра с нея сега е първа клюкарка и були. Много долно и грозно поведение.

# 1 214
Десет идиота обсъждат един човек. Густаав Льобон за тези е писал. Laughing

Някой би ли превел: "Чувствам се усмихнат" лол

Общи условия

Активация на акаунт