🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 52 571
  • 1 373
  •   107
Отговори
# 1 185
  • София
Е, така е. Няма влюбване в триъгълника, само его и интереси.
Въпросът е кой как отиграва ситуациите и кой как и колко се излага.
Аз позитиви не виждам за тях.
Но има за продукцията, защото 90% от сезона е този триъгълник.

Айде сега да избягаме малко от това и да видим един рестарт. Simple Smile

# 1 186
Аз , навярно съм паднала от друга планета....Може ли да ми разясните някои неща ?
Защо в Бг формати почти всички се познават ? Заради това, че страната е малка и повечето се знаят от дискотеките и подиуми или събития ?
За какво влизат в такива предавания, ако не са инфлуенсъри ? Ок, Петър знаем защо е влезнал, някои да си чистят имиджа също. А други ? Като бат Лили, като Радо, като Тъпомир ?
Защо ?
Гледам каста с АМ с Чакала и съм абсолютно шокирана за някои неща.
Явно Викторчо и Кристина наистина са двойка. За тази нямам думи. Куу...ва. Сори. Това не го разбирам. Първо говори с колко мъже спала и кои били те. После го играе приятелка с Дениз, после след като те се разделили с Викторчо, станала негово гадже. А как така ? Толкова бързо ?
АМ, коментира, че в Б-я почти всеки живеел с родителите си до късна възраст.
Моля ? Разбира се, зависи дали идвате от малък или от голям град . Аз лично съм се отделила още на 18 защото не исках наште да ми се мешат или да гледат с кой излизам и какво правя.
Как хората, които живеят с родителите си, когато са по-млади и си имат различни отношения, имат такива под покрив с баба си и дядо си и родителите си, макар, че влизат от различни входове ?
Има някакви неща, които не разбирам и съм тотално шокирана в какво се е превърнала нашата държава и какво поколение е това на 25-30 г ??? Това да не би е специфично поколение, на чалга поклониците ?
Не, че съм чак толкова по-голяма, но все пак имам чувството, че ни делят галактики...
Може ли някой да ми обясни някои неща, от всичките въпроси ?

# 1 187
  • София
Има ли зъболекар в темата Smiling Imp

# 1 188
В еснята група във ФБ са написали, че масово блокират хора, които са обидили принцесата на етническа основа. Аз не виждам защо се обижда, то е очеизвадно и няма нищо лошо. Според мен и Тиквеника се осъзна в един момент, че тя е от друг етнос.
Майката изглежда на не повече от 40. Оженила се в Израел за много по-възрастен от нея, обаче Анчето упорито натякваше на Дениз, че била с 60 годишен. Ето това ме дразнеше най-много в тая шматка, че сама не осъзнава в какво положение е и явно все още е така. И вече ми омръзнаха с това, че не всичко е излъчено и това било шоу. Ами никой не ги вика насила там, те пък за втори път са там и знаят какво става.

# 1 189
  • Край морета северни и южни
Да, с нетърпение очаквам да излезе Фифа да започне да се оправдава, че не се била усмихвала като са й масажирали стъпалата на басейна, грешно сме разбрали видиш ли! Grinning

До колкото знам може да канят и бивши ергени, трябваше да вкарат Евгени от сезон 2, той официално май пак е сингъл.

# 1 190
Ако трябва непрекъснато да повтаряш какви са ти принципите и да натъртваш на хората как трябва да се държат с теб - явно те не виждат нищо принципно в теб и не те възприемат така, както би ти се искало.

# 1 191
Ауу, Шърмата ще се обяснява, че е била в роля. И ние всички ще си променим мнението, защото не било излъчено всичко, или всичко е монтаж. Да, Шаври, не са излъчени пералните в банята, но явно ти е свършил праха за пране, другото не си го казала, пък камо ли мислила, как не сме разбрали, но нали сме българи. Сега ще те заобичаме и ценим като наша " първа дама", че нали си класно облечена и с подходящо поведение. Тушев, че се гаври с нейните тъпотии е така, но тя сама ги е предложила на тепсия.

# 1 192
То кой не е в роля в този формат?

# 1 193
Едната вечер докато обсъждаха Кратунчо, Бланко и компания, Габата каза, че за се.с си падал по направени като Шърми, но за връзка като Киара. И той го потвърди. Та колко му е един силикон и всичко става топа на топа.
Нямаше как да им се оправят отношенията на Красимир и Шермин, никой мъж не се чувства на място жената до него да предявява претениции, които той знае, че посмъртно няма как да задоволи. Той си го и каза неколкократно. Освен това от другата страна имаме Киара - млада, готина, свежа, която проявява интерес към него, не към това какъв часовник може да й купи и това го ласкае неистово. Той си пада по такива скришни свалки без много изисквания и докато Киара е вътре нямаше да спре да се сламчи около нея. И не на последно място натиска на групата, на които им беше втръснало от глупостите на Шерката и се обединиха около Киара. Добре, че беше Дениз да вдигне бунта в банята, иначе Габи Бланко нямаше да е толкова ербап да настройва Красю срещу Шермин. Те двете рИално си бяха гръб доста дълго време.

# 1 194
И никой не ги фотна като ги забеляза?
Преди месец Краси и Шермин били забелязани на варненското летище напът за Истанбул....

# 1 195
Гледам в Тик Ток на Киара ,участията и рязко са се увеличили ,почти през ден е канена в различен град.

# 1 196
  • Варна
И никой не ги фотна като ги забеляза?
Преди месец Краси и Шермин били забелязани на варненското летище напът за Истанбул....
Това са глупости.
Щото полети София Истанбул няма, се наложило до Варна да дойдат, че да отлетят до Истанбул.
Изобщо не го вярвам това.

# 1 197
Сезона взе още не е свършил. Та не се знае дали е сезона на Шермин. Даниела беше на финал. А и двете не могат да се сравняват. Шърми с прането и всичко простотии, които избълва няма как да си оправи имиджа. Ще се запомни със безкрайния брой мемета и имена, които се вихрят по неин адрес. А след година сигурно под 20% от хората ще си я спомнят.

Аз визирам много от коментарите на обикновените хора и там, че и тук дори.
Шермин беше на 90% хейтена, сега е 50 на 50 да не кажа и по-малко.
А след 1 година масовия зрител ще получи амнезия и ще помни само че тази са я показвали най-много пъти и ще помни като сезонът на Шермин. Това са реалностите.
И на Рупецова изписаха вежди в Преди обед и тя сега успешно си продава книгата.
Виктория Капитонова буквално се скри от света, а сега е сред най-успешните инфлуенсъри.
Аз лично за Шермин съм малко скептичен, защото тя прекалено много се изложи, но ще видим как е след 1 година.
Сега е рано.

Но фактите са следните.
Шермин имаше само два верни хода. Тя и двата ги направи. 2 от 2. Ами браво. Така се прави там на място когато трябва. Първият път си тръгна, а сега отказа роза. Много други се дънят.
Пък сега в ерата на социалните мрежи и подкастите всеки може да се прави на велик. Ама там на място когато е трябвало да покажеш хитрост или дързост ти си се провалил.
Който разбрал-разбрал...

# 1 198
  • София
Калин е слабичък с фунийките.
Не е играл в квартала.
Ивайло обаче е много зле на масата, много. И като върти масата си пречи и на себе си.

# 1 199
Ако Киара си е напомпала гръдната обиколка, защото на Красимир и други като него това му харесва, значи наистина е тъпа!
Не разбирам, защо една млада жена, преди да е родила и евентуално, кърмила, ще се подложи на такава интервенция. Същото се отнася и за носовете - една неразумна интервенция, без носа ти да е огромен, или с грозна гърбица, или наистина имаш здравословен проблем, да "го изпилиш"?! А ако зъбите ти са здрави, да си причиниш умъртвяване, изпиляване и запълване с цимент, коронки, фасети?! Да си напомпаш устните, да си инжектираш ботокс на 20-30-40 години?! Да се нашариш с татуировки, които ще ти омръзнат до смърт за 5-10 години?

Общи условия

Активация на акаунт