🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 56 123
  • 1 428
  •   29
Отговори
# 1 410
Киара съща "Шери Никол" се е докарала. За носа не мога да преценя, че с толкова замазка...Само едната бозка нещо има собствено мнение май. Rolling Eyes

# 1 411
Киара наистина се е издокарала като Шерминатора.
Дори косата й прилича на нейната, тази да не излезне права, че й е завиждала? 😂😂😂

# 1 412
Виктор е типичният лузър от училище, който се е отракал след това и си избива комплексите със злоба и нереално висока самооценка. Сам си го казва, че в училище бил "залупен". Доста е жалък. Чак ме е яд на Дениз, че въобще му е обърнала внимание.

# 1 413
Беше ми жал за Виктория и Киара, явно- ненужно. Все пак мисля, че хора като Грубиела и Виктория имат шанс да се променят и дори да са щастливи, ако случат на хора и пожелаят.
Шермин е с личностно разстройство и няма шанс. Ще трови хората около себе си до края.
Киара...стартира като златно момиче и става поредна чалгаджийка. След като това желае, ми прав й път.

# 1 414
Каквото и да си говорим, баче Красьо и Киара изглеждат добре един до друг (ако се абстрахираме от 20 годишната им разлика). А и опредлено показват, че им е добре заедно, отпуснати, прегърнати и някак покрай тяхната еуфория, се оживиха всички в къщата. Картун няма нищо общо с онзи от преди.
Виктория е една жалка, злобна, лицемерна и анти секси жена. Не мога да я гледам вече. Аман!
Новото момиче е доста семпло като външност. Ще я видим как е интелектуално и като човек, ако й се даде възможност да се разгърне, но и там не очаквам нещо кой знае какво. Доста я бяха подучили от продукцията кой да покани и какво точно да пита. Не знам, не е за там, според мен.

Киара е на 26, а Карсимир на 37

# 1 415
Снимката е от участие, те така се кипрят сценично като за в 2 през нощта.

Киара наистина се е издокарала като Шерминатора.
Дори косата й прилича на нейната, тази да не излезне права, че й е завиждала? 😂😂😂

# 1 416
Киара изглежда като типична поп-фолк певица. Ако искаш да си вървежен в този бизнес, трябва да изглеждаш по определен начин.

# 1 417
Виждала съм Киара на живо по обяд без грим, много е красива в лице.

# 1 418
  • Stockholm
Завистливата беше ШарминО.
Киара е естетвено красива, въпреки носа, който вече е оправила и изглежда перфектно. Много тормоз понесе горкото момиче от алкохолзираната шафрантия.

# 1 419
Всеки бизнес си има специфики. Поп-фолк моп-фолк избора на кариера и личен, стига да не пречиш на околните и натрисаш собственото си мнение тук и там.
Киара изглежда като типична поп-фолк певица. Ако искаш да си вървежен в този бизнес, трябва да изглеждаш по определен начин.

# 1 420
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Киара е естествено красива, но май между ушите ѝ има въздушен тунел...

# 1 421
Тя е наблягала основно на спорта като дете и тийнейджър , преди да се контузи… Худ. гимнастика - тренировки & състезания , плюс балет кога време за учение
Киара е естествено красива, но май между ушите ѝ има въздушен тунел...

# 1 422
Завистливата беше ШарминО.
Киара е естетвено красива, въпреки носа, който вече е оправила и изглежда перфектно. Много тормоз понесе горкото момиче от алкохолзираната шафрантия.
Не си е правила носа, по-рано я гледах в един подкаст, качен днес и си е същият нос. Просто с грим, филтри и на снимки изглежда различно.

# 1 423
Имам чувството, че много скоро ще се делим на хора с техните си носове и с преправени...То става като епидемия.Не знам защо по един абсурден начин свързвам носа с индивидуалността и  характера на един човек. И Камелия и Анна-Мария ми изглеждаха жени с характер и сега нещо в новия им образ не ми е цялостно и не ми е същото, колкото и абсурдно и нелогично да звучи. Може би са предразсъдъци, може би скоро хората с техните си носове ще се открояват на фона на другите..Шермин чак обиждаше вече на естествен нос:) А дори Александра Богданска, чиято операция  мисля за  една от най-сполучливите, имаше нещо интересно и царствено със стария нос, което се трансформира в захаросано, красиво и кукленско с новия. За Преслава дори не ми се говори...С две думи, след тая плеяда за носа, много се надявам Киара да не се поддаде поне на това!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 01:18 от friends

# 1 424
Имам един чисто риторичен въпрос, на който отговор тук не мога да получа( той и затова е риторичен, де).
Българската продуцентска компания притежател на лиценза  на формата създаден от Mike Fleiss ( както скромно отбелязват в дъното след излъчването) доколко е свободна да се отклонява от оригиналния ?

Форматът Bachelor in Paradise е създаден с концепцията , както се предполага и от името му да събере на едно романтично място в подходяща обстановка група мъже и жени в опит да намерят любовта , колкото и парадоксално да звучи това. "Дотук добре"- както казал онзи дето падал от 13-я етаж, докато минавал покрай 9-я.
Докато в оригиналната версия виждаме тази концепция изпълнена , какво наблюдаваме в нашенския вариант.

1. Участниците са настанени на място в което липсват  елементарни битови условия- спят на походни легла в общи стаи и кухни , липса на бани, гардероби за дрехите  и дори топла вода- т.е. липса на всякакво лично пространство. Какво може да се очаква от това- ами и най-големият непукист вместо да седне да търси любовта ще търси първо къде да се изкъпе. Идеална хранителна среда за създаване на битови конфликти.  Затова и кадри от спалните помещения или когато участниците се хранят не се излъчват. Какво забавно има в това гледаш как хора ядат и говорят с пълна уста.

Както и вилите са така разделени за да не се създава възможност на участниците да притичват като загорели тинейджъри между тях само и само да си легнат и избраният /а от тях.
Т.е- условие №1 - романтична обстановка, която да предполага развитие на романтични чувства липсва изцяло.

2. Участниците - независимо дали мъже или жени са винаги с един повече от съответния пол. Така когато настъпи раздавнето на рози, винаги след една седмица, неполучилият роза си тръгва. Епизодите се излъчват веднъж седмично.

При нас- правила неясни и променяни ad hoc-златни , бели и пр. рози, участници повече от един от другия пол, който не дадял роза и той си тръгвал, пък който и докоснел оставал- да не изброявам , знаете си.
Липса на регламентиран  и с еднаква продължителност период,  в  който се раздават розите. Абсолютно измислени вечери на откровенията с въпроси неясно от кого зададени. Такова нещо в оригинала няма и не виждам и ползата от него. Липса на игри ,ангажираност на участниците в общи занимания- също предпоставка са възникване на някаква взаимност. Наблюдаваме едно нон-стоп лежане около басейна, което особено за едни млади хора става нетърпима скука  след време.

И последното и най-важно с според мен. С риск да ме наречете моралист или каквото и да е там , но това непрекъснато подпитване  и разискване даже и от  редакторите- Ама, аджеба, правИхте ли с$кс , просто е такава проява на лош вкус, че нямам думи. И точно за това в оригиналните версии и на трите реалита- когато останат последните 3 -ма кандидати/ки се дава възможност на участниците за интимна нощ с тях , без камери и да я прекарат по начин , по който те желаят. И после никой не ги пита какво стана зад затворените врати.

Тук при нас любопитството какво става под юргана на другите  е сякаш национална черта. Затова и е тази възможност тук всеки да спи където му хрумне и с когото желае.

И разбира се участниците- предвид визията на българския продуцент за такова реалити както бе споменато по-горе са избрани хора, които да осигурят точно това , което се очаква от тях-скандали, обиди , агресия т.е всичко , но не и търсене на па макар и временна любов. От , което на драгия зрител му остава лош вкус в устата и му иде да възкликне като онзи герой пак от Чудомир: " И ти стопанство имаш , Станчо! Питомна, гарга! Пършивец!"

Обикновен , средностатистичеки човек като всички, които пишат тук съм, но това вече ми дойде като се казва " с куп и с връх" . Благодаря на всички , които имаха търпението да изчетат дългите ми коментари. Беше удоволствие за мен да споделя мислите си  с вас.

Общи условия

Активация на акаунт