Стани богат - тема 29

• 9 945
  • 417
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Горе (в предишната стр.) написах - ще довърша:
Мъките продължават... Ами, за някои - толкова. Понеже - даже да има подходящи "клипчета" в Туби, Инста и пр., ни Гюргево, ни Константин, ни Бенгалска Индия са интересни на младите ползващи.

# 391
Да, а бенгалският тигър какво общо има с младостта - това е официалното име на животното, не е нещо архаично?
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0% … D0%B3%D1%8A%D1%80

# 392
  • София
Ти пък... Бенгалският тигър - хубаво, ама ако има някакво филмче, което сравнява резкия му старт/скок с избухването на бенгалски огън. Simple Smile (Който може и да са измислили китайците, покрай барута. Simple Smile)

# 393
Много е странно някой да не е чувал за бенгалски тигър.

А и за Константин и Елена е редно всеки да знае. Даже и да не може да прецени явните времеви несъответствия на другите опции.

П.П.

Изкефи ме въпросът за газа и газта, ама момичето беше желязно Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 21:29 от Черна станция

# 394
# 395
  • София
Не завиждам, саркастичен съм (опитвам) - дай Боже всекиму въпрос като този за 3К.

(Поговорка ли беше...): Всекиму своето.

Банда, няма да коментирам - по Златната лига някой социолог би могъл да спретне дисертация за младите и общата култура (най-най-общо формулирано). Или да се разсъждава върху образУванието, образувано в младите последните 20-30 години...
Понеже трябва да се изкл.,
хубава неделя на всички! Топлинка, слънчице, любими занимания, любими хора наоколо!

# 396
Не искам да съм груб, но това момиче е много семпло

# 397
  • София
Момичето е силно само по бълг.език. По история, география и биология я няма..

# 398
Това за Никополис си беше гадно. Аз го свързах с река Дунав, ама връзката била непряка - не баш с реката, а с някакъв римски път, кръстен на реката.

# 399
Всеки път при жокер питайте Кънчев, се чудя защо са го докарали на Азис Joy . Ледена кралица

# 400
Ох, какъв въпрос. Той сигурно е бил много малък и изобщо не го помни...

Знаме на мира (освен това, съм фенка на Рьорих).

За Смик не го знаех - знам как се съкращават повечето цветове в пигменти, но като че ли не съм чувала, че блек е К.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 21:47 от pppqqq

# 401
  • София
Повторения са това..

# 402
Аз коментирах децата последно, не повторенията.

# 403
  • София
Аз коментирах децата последно, не повторенията.
Не беше към тебе коментарът, извинявай.. Сама си говоря 😆

# 404
Ох, какъв въпрос. Той сигурно е бил много малък и изобщо не го помни...

Знаме на мира (освен това, съм фенка на Рьорих).

За Смик не го знаех - знам как се съкращават повечето цветове в пигменти, но като че ли не съм чувала, че блек е К.

Защото B се използва за синьо (RGB).

Общи условия

Активация на акаунт