Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 23 567
  • 481
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Класната днес ни пусна съобщение да проверим тиймс-а дали всичко е наред, ако се наложи онлайн !
Дано не се стига до там!

# 466
  • Отвъд алеята зад шкафа
За много години! Здраве и успех на гимназистите.

При нас всичко е спокойно, няма зор. Девойката е много доволна от училището, чувства се страхотно, харесва си класа, учителите...Аз затова и не пиша, няма нищо интересно. Има екскурзия до Лондон през априлската ваканция и едно ски училище, класните май минаха вече.

# 467
  • София
За кои градове става дума?

# 468
Онлайн обучение има във Варна.

# 469
  • София
Karzz, какво да му е наред на Тиймс, те трябва да ги потвърдят в новото училище. Поне при нас преди 4 години като сменяхме училища не действаха старите профили.

# 470
  • Бургас
И аз не знам. Дали могат да си влязат в профилите. Че кой е със забравена парола, кой не е активирал новото училище...
Малки без проблем си е влязъл през телефона.
На големия пробвах да вляза през лаптопа, но не успях. Дали имейл и парола са сменени....и той не помни.

Аз за Бургас пиша!

# 471
За София май не се чува нищо за грипна ваканция, макар че има доста отсъстващи деца при нас. Но пък ако минат онлайн ще е катастрофа, моята много ще се отпусне. На нея лошо и се отразява дистанционното обучение, още помня ковида, пълен кошмар беше, направо са си липсващи две години от живота и, даже ми се струва, че и в развитието си остана с две години по-малка, и кака и също.

# 472
  • here and now
Моето е от малкото, на които онлайн-а им се отрази много добре навремето. И сега много ѝ се иска, ама май няма...

# 473
  • Варна
И моята е онлайн. Дълго ѝ идва стоенето пред екрана. Часовете в осми клас вече са по 40 минути и така е от 8 до 13:45. Накрая е по-уморена отколкото когато е в училище.
Вчера имах възможността да чуя част от учителите. Както и в предишното училище, част от тях се справят и децата работят, други - не толкова добре и тогава децата си позволяват своеволия.

# 474
  • София
Има най-шарената версия на школо досега, надява се, че няма да събере цялата колекция от цветове.
Моята пък е с усточивост в цветовете Simple Smile))) Все още в студената гама Wink Като гледам ще се върти около твърда петица за срока.
Априлски душ като спомена класното по немски... днес мина, била се справила, не ѝ било теудно. Е, нещата разбира не са като в НЕГ като изисквания, но пък се радвам, че езикът ѝ харесва (за мое учудване). Имам надежда, че интересът ще я тегли да го научи добре. И аз чакам втора смяна. Направо не очаквах да го кажа, но е така...
Като стана дума за грипната в София, да вземат просто да удължат междусрочната и готово... таман всички ще са си изболедували грипа през срока. Wink

# 475
С тези високи изисквания в НЕГ има опасност да прегорят манджата, поне съдейки по моето дете, което е с висок праг на носене на стрес и не и липсва спортна злоба, но я виждам как е отмаляла. Дано претръпне втория срок

# 476
Като стана дума за грипната в София, да вземат просто да удължат междусрочната и готово... таман всички ще са си изболедували грипа през срока. Wink

Мисля, че точно така ще направят. За 2-3 дни ще ги пуснат, дори може и без онлайн обучение.

# 477
  • Бургас
И аз се надявам за грипна, слята с междусрочната! На ски сме от 29-ти и ще можем да тръгнем по- рано, без да пропускат цели 2 дни!

За съжаление, за Бургас се говори за другата седмица, което ще обърка доста планове, според мен. Едната девойка има класна обявена за 19.01.

# 478
Според мен в София-град няма да се стигне до грипна както и миналата година.

# 479
  • София
С тези високи изисквания в НЕГ има опасност да прегорят манджата, поне съдейки по моето дете, което е с висок праг на носене на стрес и не и липсва спортна злоба, но я виждам как е отмаляла. Дано претръпне втория срок
Да, има го тоя риск, но и нивото на езика вероятно е по-високо. Не за друго, а защото смятам, че количествените натрупвания водят до качествени изменения Simple Smile Моята да не мислиш, че си дава огромен зор да пише думи по 10 пъти. Аз смятам и че ученето наизуст на чудж език много помага. Та ако са натиснати да правят тези неща и да четат на езика, успеваемостта ще е по-висока. От опит, обаче вярвам, че всеки си намира пътя и съм охлабила примката.

Общи условия

Активация на акаунт