Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 23 556
  • 481
  •   2
Отговори
# 45
Не мисля, че има любовен живот все още. Излиза рядко и то с момчетата от стария клас. Той си е малко дечко и още го вълнуват комп. игри и легото.
Едно момиче се запозна с него лятото и той умря от срам и се чудеше как да избяга от нея.

# 46
Не мисля, че има любовен живот все още. Излиза рядко и то с момчетата от стария клас. Той си е малко дечко и още го вълнуват комп. игри и легото.
Едно момиче се запозна с него лятото и той умря от срам и се чудеше как да избяга от нея.
Моята е абсолютно същата, само че момиче. Недайсибоже някое момче да я заговори, веднага изчезва от полезрението, докато не се изчисти хоризонта

# 47
  • Бургас
Моята към края на седми клас се гаджоса със съученик, цяло лято като дупе и гащи и с началото на учебната година разредиха срещите, пишеха си, но почти не се виждаха и миналата седмица приключиха.
Сега всяко нещо, казано от съученик, го брои за подигравка. Онзи ден нещо се бавела и съученик ѝ казал "Сome on, Viki", и това било подигравка, аз не съм им разбирала жаргона. Мислих, мислих, явно съм хептен зле да не видя подигравка тук.

# 48
Сигурно не е по темата, но да питам-вашите момичета ходят ли с направени нокти? Аз съм против и не позволявам (не ми.е давала и зор до сега), но се оказва, че почти всички момичета от класа ходят с изградени нокти. Също и приятелки от други училища. На мен изграждане на 14 г. с кой знае какви материали не ми звучи безобидно, но аз и не разбирам.

# 49
  • Бургас
Засега само два пъти съм позволявала гел лак, веднъж в началото на лятото и веднъж в началото на учебната година. Къс френски маникюр беше избрала и в двата случая. Изкара по няма и месец, свали го, и засега не повдига въпроса. През другото време не носи лак, поддържа сравнително къси нокти.

# 50
  • София
Моят син няма любовен живот на този етап, това вместо запис в новата тема. 🙂
Иначе изглежда по-голям. Лятото на морето го заведох в един бар, малко за разнообразие, към 10-11 вечерта. Аз си поръчах Мохито,  той шейк. И момичето го гледа и го пита разочаровано - ама ти защо ще пиеш само шейк? Викам ами той е на 14. Тя не можа да повярва, забавно беше.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 19:29 от Maidenly

# 51
  • Бургас
Ходят с нокти, за мое съжаление!
От 2 години правят през ваканциите, а от тази и през учебната година. Контролирам дължината и вида. Не изграждат.
Аз не съм ок, най- вече заради здравето на плочката в дългосрочен план /аз лично не съм с гел лак/, но си подбирам битките в тази тяхна възраст! Трудно е да се обоснова пълната забрана за нещо, което в факт при 60-70% от обкръжението им.
Предпочитам, да разреша нещо такова и да мога, да проконтролирам нешо по- сериозно.

Относно гаджетата- едната имаше миналата година в началото зз около месец. Раделиха се и оттогава е пълно затишие. При другата е пълен ужас мисълта за всякакви момчета, засега Grinning

# 52
  • София
Сигурно не е по темата, но да питам-вашите момичета ходят ли с направени нокти? Аз съм против и не позволявам (не ми.е давала и зор до сега), но се оказва, че почти всички момичета от класа ходят с изградени нокти. Също и приятелки от други училища. На мен изграждане на 14 г. с кой знае какви материали не ми звучи безобидно, но аз и не разбирам.
По темата е, всичко е по темата Satisfied
Не позволявам дълъг маникюр. Моята се опитва от няколко години да прокара определени неща през рождения си ден като подаръци. Две години подред ѝ подаряват нокти. Аз се запъвам. Днес, обаче имат представление за Нощ на театрите и ролята изисква нокти Sweat Smile Досега ги е лепила с голям кеф. За изграждане и изобщо за гел лак съм категорична, че няма да ѝ позволя. Аз бях 1 г. с гел лак и колкото и да ми харесваше спрях, защото започнаха да ми се отлепя нокътната плочка от това. Ако много иска, след 2 г. да ходи да ѝ оправят кожички и т.н. да се оформи. Но сега - не. Доста пари давам единствено за кола маска, защото тя танцува и си трябва обезкосмяване, също и мустака махаме, че момчетата започнаха да ѝ се подиграват в 6 клас.
Гадже - няма, но всячески се стреми да си има. Някаква фикс идея е. Говоря, обяснявам, че това не е самоцел, че ще си дойде по естествен път, ама не и не.. Отрича, естествено, но на мен ми се струва, че така иска да се верифицира сама за себе си, чрез гадже. С голямата не съм имала изобщо подобни неща, тя е момче в рокля и до сега играе игри с момчетата, на 22 г. е,. ама малката е кифла и туй то.

Трудно е да се обоснова пълната забрана за нещо, което в факт при 60-70% от обкръжението им.
О, това не може изобщо да ми е мотив за позволение. И моето обяснение в такива случаи е "Искаш да си в сивата маса ли? Вместо ти да налагаш някакви неща, ще се оставиш на теб да ти налагат понякога откровени глупости?!" Иначе, да, тактиката да позволим някои неща, за да можем да контолираме други по-здраво е правилна според мен. И аз я използвам.

Моят син няма любовен живот на този етап, това вместо запис в новата тема. 🙂
Иначе изглежда по-голям. Лятото на морето го заведох в един бар, малко за разнообразие, към 10-11 вечерта. Аз си поръчах Мохито,  той шейк. И момичето го гледа и го пита разочаровано - ама ти защо ще пиеш само шейк? Викам ами той е на 14. Тя не можа да повярва, забавно беше.
Представих си го... SatisfiedSatisfiedSatisfied

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 10:02 от Vache

# 53
Оффф и ние сме кифли.
От това лято й позволявам да си залепя изкуствени нокти. На училище понякога ходи с къси такива тип "френски маникюр". Гел засега забранявам.

# 54
Благодаря за обратната връзка. Позволих да си залепи някакви изкуствени, но било грозно, според нея, да излизала така и другите и харесвали повече. И аз убеждавам, че не трябва да се води по другите, а да преценява нещата.
За гадже-няма. Според мен се стреми да има (без да го признава) за някакво себеутвърждаване.

# 55
Синковец няма любовни трепети към момента. Точно обсъждаме, че искал ди си купува волан и игра към него - още сме на подобни теми.

Обаче, почнаха пъпките - не много, но избиват една по една. Отказва лепенки- било "момичешко" - та не знам какво да го правя! Дайте идеи...

# 56
  • Варна
 Compass, редовно почистване, по няколко пъти на ден, ама е нужно сам да се мотивира. При нас се получи. Ползва серен сапун, скраб, розова вода, тоник, а на най- проблемните - салицилов спирт. Спря да пие прясно мляко, то и друго, освен вода, чай и айрян, не пие. Шоколад - минимално!

# 57
Моята не слага нокти, няма и маникюр, не се и гримира,  не проявява интерес. Засега  гласи само прическата и дрехите.  У нас е пълно с гелове, пяна за коса, шампоани, поне не се боядисва все още. Купи си едни ботуши с доста висок ток,  широк е все пак, като платформа, но  и с тях ходи като пиян на кокили.

# 58
  • Бургас
Тотално ви изтървах!
Да се разпиша да сте ми пред очите!
Набора учи, дава си зор по някои предмети. Има доста оценки. Ходи си на уроците по математика, вече само веднъж седмично по 2 часа. Има резултат. Доволна съм!

# 59
  • София
Моят също е дечко, в класа засега момчета и момичета не общуват много помеждуси. Поне спря да подскача при идеята да говори с момичета. В предния клас, разбирам сега, имало момиче, което харесвал, но не било споделено, имала си гадже, и то от класа. Допадат му момчешки тип момичета. Тези, които ритат футбол например са по-готини за него, не тип кифли.

А как са момчетата с обезкосмяването? Засега нищо не маха.  Още в 6 и 7 клас коментираше, че съучениците му имат мустаци, някои ги махат, други не, той все още няма. Появява се сега нещо като мъх.

Общи условия

Активация на акаунт