Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 28 238
  • 558
  •   1
Отговори
# 105
Аз моята я плаша с Бузема, че няма семинария за жени. Нормално е, по това време повечето деца си показват рогите и почват търкания. Ще улегнат в един момент и ще тръгнат гладко нещата.
 Моята миналата година ходеше до училище по заобиколен маршрут, за да се засече с една групичка девойки от съседен клас, които и бяха станали приятелки, но не ми беше казала, с времето сама се сетих
Може това да е, да търси някоя определена компания на път за училище и заради това да е сменил маршрута.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:05 от Априлски душ

# 106
  • София
Изпуснала съм,  нямам нови отговори  а имало нова тема, при моята девойка е спокойно, английски, 6ци. Сега гледам задачите за общински кръг на олимпиадата по математика от 24та, че има задачи от медицентър, Не са стигнали до такива задачи в училище, не знам до къде ще стигнат, изпускаха часове, може би трябва да научи сама един раздел. Задачите на общинския кръг от училище ли си подготвят или от РУО еднакви за всички осми клас?

# 107
  • Куциндрел
Отдавна не съм писала, ама все някакви събития се случват. За капак детето е в някаква тонейджърска криза на дивотии. Последно е решил, че не иска да ходи с автобуса, който му е удобен за училище, а през половната град с някакви прекачвания. Съответно закъснява и му пишат закъснения. Днес му казах, че не искам оправдания, а решение на проблема. Не можел да измисли, за това ще става още по рано, за да е навреме.

Да не го тормози някой в автобуса, който се предполага, че трябва да вземе?
Не, просто е много тъпкан нон стоп, а и явно младежа е в някакво приключенско настроение.
Цеце, не съм убедена, че в Семинарията има места. Доста е желано от потомствени богослужители, още повече, че е на пълна издръжка. А има и приемни изпити...

Какъв е проблемът, че иска да се мести?
Имаше миналата седмица някакви места... Явно са е разпърдял с досегашните си приятели в класа.

# 108
Как не са стигнали медицентър, нашите са на корен квадратен-свойства. Направи ми впечатление, че и други майки пишат все още за вектори - изглежда при нас се върви по-бързо. То и без това почти няма часове за упражнения, съвсем ще и стане каша по Мат.

# 109
  • София
Има на вектори, има на медицентър, има на трапец, всеки преподавател с темпото си. Някои дори прескачат комбинаториката, те са вече на квадратен корен.

Във ФЕГ едната седмица имат един двоен час, следващата- два двойни. Изобщо не можеш да им хванеш спатиите кога какво учат.

# 110
  • София
Аз тази година имам два осми класа. Единият клас има 5 часа седмично математика, а другият - 4 часа. Тази седмица взех корен квадратен.

# 111
  • София
При нас са на трапец… така мисля. Една седмица имат 1 блок ( два часа), в следващата 2 блока ( 4 часа) и редуват

# 112
  • София
И при нас са на трапец. Имат 4 часа седмично.

# 113
И моето приключва трапец. Утре ще правят тест/контролно върху раздела. Не виждам да учи. Омммммм

# 114
  • Куциндрел
Вчера видях, че пише домашно за трапец. За сега по математика върви, няма проблеми, явно му е интересна.
По другите предмети каквото запомни и се ядосва, че нищо не обяснявали учителите, само планове пишели. Не можел да запомни в час и трябвало да чете.

# 115
  • Бургас
Одеве ми размяташе лист с написаната си домашна по математика. Някакви фигури имаше, но не обърнах внимание!
Днес госпожата му по математика, му предложила, да се яви на олимпиада в неделя! Моя не бил много съгласен, щот щял да му отиде почивния ден Simple Smile Обаче утре щял да води преговори с госпожата -  ако му пише 6, ще отиде Simple Smile
Оправен е, а? Simple Smile

# 116
  • Куциндрел
Одеве ми размяташе лист с написаната си домашна по математика. Някакви фигури имаше, но не обърнах внимание!
Днес госпожата му по математика, му предложила, да се яви на олимпиада в неделя! Моя не бил много съгласен, щот щял да му отиде почивния ден Simple Smile Обаче утре щял да води преговори с госпожата -  ако му пише 6, ще отиде Simple Smile
Оправен е, а? Simple Smile
Ами да, все пак трябва да има нещо и за него.

# 117
  • Варна
Моето момиче има три часа математика на седмица. Днес са взели за трапец.

# 118
  • София
Аз тази година имам два осми класа. Единият клас има 5 часа седмично математика, а другият - 4 часа. Тази седмица взех корен квадратен.
В съседния 8 клас, в който не преподавате,  децата са на трапец. Наистина различно темпо.

# 119
Изпуснала съм,  нямам нови отговори  а имало нова тема, при моята девойка е спокойно, английски, 6ци. Сега гледам задачите за общински кръг на олимпиадата по математика от 24та, че има задачи от медицентър, Не са стигнали до такива задачи в училище, не знам до къде ще стигнат, изпускаха часове, може би трябва да научи сама един раздел. Задачите на общинския кръг от училище ли си подготвят или от РУО еднакви за всички осми клас?
Задачите на общинския кръг се подготвят от училището и се оценяват в училището (но от различни учители). Така е по всички предмети. На областния вече са еднакви за всички - подготвят се от РУО.

Общи условия

Активация на акаунт