Скапано семеиство

• 1 223
  • 4
  •   3
Отговори
Момичета даите ми савет а мажат ми не спим заедно от месеци наред аз дпя с детето в спалната тои в хола и лошото е че ни е много добре така аз незнам маи ще трябва да се разделим не го обичам тои сам ди го ваправи даите савет

# 1
Ами остави детето да спи само и спи с мъжа си.
Защо мислиш, че на съпругът ти му е добре, че си му спряла секса?

# 2
  • София
Сексът да ти беше кусура…

# 3
Гледам да съм по-добър човек, и от гледна точка да не се вглъбявам в правописа на хората ( моят далеч не е перфектен).... но когато ми е трудно да вникна в това какво е искал да каже автора, не са добре нещата - това като конструктивна критика Simple Smile
По темата - с жена ми сме от над 12 години заедно, имаме бебе на 9 месеца. Случва се, понякога, да заспя на дивана, дали от умора, дали в този ден така се е случило, че лягам по-късно и от съобразителност да не събудя жена ми и бебето. Но, това въобще не е проблем, по отношение на интимността, даже пост-раждане, сме по-интимни Simple Smile . Много е важно да сте екип - ако единия поема огромна/цялата тежест, по отношение на бебе-гледане, както и на домакинство, няма как да не е смазан и, съответно, надали ще изгаря от желание за интимност. Говорете, направете промени - например чрез разпределяне на задачи и, оттам, намиране на повече време/енергия. Успех!

# 4
  • София/Севлиево
Аз това едва го разчетох(а хич не придирям толкова за правопис,ама това нещо не се чете).Но и аз от повече от 17 години не спя в една стая с мъжът ми, защото имаме огромни различия-той ляга късно,става през нощта, сутрин се събужда поне половин час преди мен,а аз спя леко и като се събудя после не мога да заспя дълго.Затова когато големия се роди спях с него,сега спя с малкия,като порасне още малко ще спя в отделна стая,но при мъжът ми не.Това че спим отделно по никакъв начин не влияе в отрицателна посока на отношенията ни.

Общи условия

Активация на акаунт