Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 125
  • 805
  •   2
Отговори
# 30
Аз взех тези моцарелени пръчици, както и от същата серия някакви планирани скариди. Бяха намалени, така че предполагам за тях ставаше въпрос

# 31
  • Козлодуй
И на мен ми липсват кафенцата 2 в 1 Simple Smile
Пълнени гъби портабело изцяло с лидълски продукти Simple Smile Върху шкафче от Лидл води се кухненски тролей Simple Smile Joy
Скрит текст:

# 32
Скъпа ми се струва тази лидълска салата

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?
На ресторант тази салата е поне 12лв.

Ами на мен ми е скъпо само за салата. Днес долу горе толкова ми е обяда ама с пуешко бутче и запеканка с броколи. Само яйцата ми бяха домашни всичко друго от Лидл.
За утре имам зеленчуци с масло за 1 ст. до пилешкото месо.
Доста скъпа е салатата и не си струва парите. Един път дори заварих доста бройки преоценени даже на -50% и пак ми се видя неизгодна и си направих вкъщи доста по-богата и свежа за по-малко пари и пак с продукти от Лидл.

Сравнението с ресторанта е повече от неуместно.Smiley

# 33
Мнения за тенджерите от новата брошура?

Хубави са, тигана с покритието също е много сполучлив.

# 34
Манатарките от Делук серията са се появили. Не купих тази седмица,  но другата ще взема.да ги пробвам. От две седмици стоят без цена в магазина, в който ги видях.
Някой има ли такава решетка за готвене на пара от Лидл?

Хубава ли е или раздясват? Ако стават да взема от Лидл да не ходя до Икеа.

# 35

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?

Е аз с подобно нещо не мога да се наям, така че за салата от супермаркета е скъпо за мен Нямам никаква представа колко струва в ресторант - нямам нито време, нито интерес да се храня на подобни места.
Реално продуктите струват наполовина най-много, ама ме съмнява.

# 36
  • Козлодуй
Цезар салатата е хубава и не много скъпа в нашата кулинария е 9 лева но по-лоша Simple Smile

# 37

Хубава ли е или раздясват? Ако стават да взема от Лидл да не ходя до Икеа.
Аз имам такава, но купувана преди доста години, не е ръждясала, но и се изкривиха крачетата.

# 38
Момичета, utro77 може да е писала за работен обяд. Все пак беше работен ден. Вие споменавате да си я направи у тях. Инцидентно за салата през работно време и на мен ми се струва добра идея, отколкото да ходи някъде на бързо хранене, което си е едно 10+ лв. Говорим все пак за нещо по-здравословно, не за пица на парче и т.н.

# 39
Здравейте, според Вас заслужава ли си яйцеварката за 29,99 лв.  или бихте препоръчали друг модел на Лидл? От доста време чакам да пуснат в Лидл, защото  в другите магазини не ми вдъхват някакво доверие  другите, които са до 30-35 лв.

# 40
Не знам къде съм бляла вчера, но заблудих с цената на яйцата. 10.99 били, а не 9.99. Blush
И в двата случая са доста изгодни.

# 41
Най-накрая и аз се сдобих с щайгичка за 5 лева. Доволна съм.

# 42
  • София
Скрит текст:

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?

Е аз с подобно нещо не мога да се наям, така че за салата от супермаркета е скъпо за мен Нямам никаква представа колко струва в ресторант - нямам нито време, нито интерес да се храня на подобни места.
Реално продуктите струват наполовина най-много, ама ме съмнява.
Във Фантастико салата "Цезар" е 9,99 лв
Скрит текст:

# 43
Фантастико са ги вдигнали, бях си взимала на 7.99 или 8.99, не помня (или пък беше на друга фирма, но пак Цезар...). Съжалявам, че не си взех от Лидл като ги бяха пуснали на 4 и нещо (май с купон беше).

Някой получил ли е долния купон за 1 ст., от кой вид е черният чай?

# 44
И какво като е 10 лв. във Фантастико? Все ми е тая, ако ще и 20 да сложат. За мен продължава да е висока цената в Лидл . Но всеки сам си преценЯ, явно има кой да ги купува. Затова се дразня, когато се наложи да купувам нещо отвън - защото цените са абсурдни и надути в пъти. Но учудващо много хора си купуват скъпа храна отвън редовно.

Общи условия

Активация на акаунт