Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 134
  • 805
  •   1
Отговори
# 15
  • Козлодуй
Много добър пазар направих днес над 200 лева и пак забравих сумата и неща. Но пък глезотиите не забравяме - сумата и неща за дояждане взехме уж това намалено онова на купони - страшна работа Simple Smile

Кажете къде имаше рецепта за пълнени гъби портабело?

Тия уреди допълнителните за готвене не ги взимам защото освен че нямам място в кухнята, смятам , че те просто залъгват хората които не знаят че трябва да се готви бавно на ниска степен търпеливо на ниска температура особено супи и други които има риск да се разварят Simple Smile

# 16
В Лидл ходя със списък не за да избегна харченето за глупости, а да не забравя половината неща, за които съм отишла. Глезотиите и на мен ми намигат отдалеч, за тях списък не требе Joy

Брошурата за другата седмица прилича на Технополис Laughing

# 17
Днес за обяд си взех много хубава салата цезар в една голяма кутия на цена 6,50лв. - вътре имаше айсберг, чери домати цели, пилешко късчета, пермезан, крутони и сос. Даже и виличка. Всичко беше страхотно опаковано. Сам си я сглобяваш салатата.
Не бях я забелазала преди. Имаше и капрезе.
Много ми хареса.

Дразни ме, че продават авокадо и манго, които са твърди като камък и фактически не стават за консумация. Понякога ги чакам да омекнат вкъщи, но често ги изпускам и отиват в кофата.

От коледния асортимент тази година ми липсват едни марципанови картофчета /май така се казваха/. То и без друго не трябва да ги ям, ама........

# 18
Скъпа ми се струва тази лидълска салата

# 19

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?
На ресторант тази салата е поне 12лв.

За вкъщи не бих я купила. Но може би, ако направя вкъщи салата Цезар, ще ми излезе  по-скъпо като купя от всички продукти отделно.

# 20
  • велико търново
Здравей те търся мнение за ютия та. Има няколко броя останали. Трябва ми за всеки дневно гладене да прави пара и да не залепва.

# 21
Или не са спрели виното в кенчета Hugo, или плевенчани сме въздържатели

# 22
  • Пазарджик

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?

За вкъщи не бих я купила. Но може би, ако направя вкъщи салата Цезар, ще ми излезе  по-скъпо като купя от всички продукти отделно.
Редовната цена е 8лв за салата,но наистина не е лоша и за цената си ок.

# 23
Какви са тези моцарелени пръчици?

# 24
От коледния асортимент тази година ми липсват едни марципанови картофчета /май така се казваха/. То и без друго не трябва да ги ям, ама........

И аз ги издирвах тези марципанови картофчета, в няколко филиала, без успех... Дано все пак да се появят по някое време..

# 25
Какви са тези моцарелени пръчици?
Да не са онези детските, 4 броя в опаковка, подобни на
Скрит текст:
Не мога да намеря Лидълските.

# 26
  • Sofia
В София за сега в три филиала няма, Anguishedвиното в кенчета Hugo! Вероятно сме доста ценители Laughing.Wine Glass

# 27

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?

Ами на мен ми е скъпо само за салата. Днес долу горе толкова ми е обяда ама с пуешко бутче и запеканка с броколи. Само яйцата ми бяха домашни всичко друго от Лидл.
За утре имам зеленчуци с масло за 1 ст. до пилешкото месо.

# 28

Ами това ми беше обяда.
6,50 за обяд скъпо ли е?

В Кауфланд я има същата, даже на тази фирма са няколко вида.
Вечер ги намаляват, защото не се купуват според мен на тази цена и вечно са на преоценения рафт. Взимала съм я за 1 лв и нещо.

# 29
Аз пак да измрънкам за кафето 2 в 1 Май вече никъде го няма

Общи условия

Активация на акаунт